آشپزی

طرز تهیه ماست بادمجان

ماست بادمجان یا همان بورانی بادمجان یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه ای
است که همواره می توانید در میهمانی ها و در سفر غذایتان آن را یرو کنید ما در این
مطلب از پرشین وی برای شما عزیزان مواد لازم و طرز تهیه ماست بادمجان با دو روش
را آماده کرده ایم

ماست بادمجان

مواد لازم:

بادمجان نیم کیلو

آبلیمو سیر رنده شده سه تا چهار حبه

ماست یک لیوان

نمک جعفری خرد شده
به میزان لازم

طرز تهیه: بادمجان ها را کبابی یا آب پز کنید بعد درمخلوط کن
بریزید تا کاملا له شود یا با گوشت کوب ب بکوبید .
بعد آب لیمو سیر ماست نمک را به بادمجان اضافه کنید .

ماست را کم کم به مواد اضافه کنید و اگر ماست تان رقیق است مقدارش را کمتر کنید چون مخلوط
باید غلیظ باشد.
جعفری را به مواد بالا اضافه کنید و کاملا مواد را باهم مخلوط کنید .
برای تزیین می توانید از جعفری و گوجه فرنگی استفاده کنید .
مصرف سیر هم دلخواه است .
در موارد غیر رژیمی می توان بادمجان را سرخ کرد .

ماست بادمجان

ماست بادمجان

بیشتر بدانید از مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان گیلانی

ماست چکیده
۲ پیمانه

بادمجان کبابی
۱ پیمانه

سیر رنده شده
۲ حبه

نعنا خشک و گردو
به مقدار لازم

نمک
به مقدار لازم

طرز تهیه:

جهت تهیه بورانی بادمجان ابتدا بادمجان هایی را انتخاب کنید که مناسب کباب کردن باشند یعنی نه خیلی درشت نه خیلی ریز.

و همینطور بادمجان ها نباید زیاد تخم داشته باشند پس کیفیت بادمجان برای تهیه بورانی بادمجان حرف اول را میزند.

بادمجان ها رو بعد از شستن روی شعله پخش کن گاز گذاشته و کبابی میکنیم .

بعد از سرد شدن بادمجان ها به خوبی پوست آن ها را رو جدا کرنید.

شستن بادمجان روش خوبی برای از بین بردن سیاهی های چسبیده به بادمجان نیست، چون مزه بادمجان کبابی رو از بین میبرد.

پس بهتره با حوصله و با دقت پوست های سوخته رو جدا کنید.

ماست بادمجان

بورانی بادمجان

سیر ها رو پوست گرفته و به همراه بادمجان های کباب شده به خوبی ساطوری کنید .

نمک و فلفل رو روی مخلوط سیر و بادمجان کبابی بپاشید تا مزه ها به خورد هم بروند.

و در ظرف مناسب شروع به مخلوط کردن با ماست کنین.( ماست رو یکباره نریزید )

بورانی باید قوام داشته باشد پس لیوان دوم رو کم کم اضافه کنید.

سپس گردوها رو اضافه و مخلوط کنید.

به صورت کلی برای بورانی بادمجان به ازای هر ۲ بادمجان متوسط از یک حبه سیر درشت استفاده کنید.

اگر طعم سیر رو دوست دارید بیشتر و اگر نمیپسندید مقدار کمتری استفاده کنید.

بورانی آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید سپس میل نمایید.

بانو / گیلان کشت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *