آشپزی

طرز تهیه ماهرانه کباب کوبیده زعفرانی

کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ای است که افراد معمولا آن را در
رستوران ها می خورند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان
نکات مهم در طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی و روش های به سیخ کشیدن کوبیده را به
اشتراک بگذاریم تا انتهای مطلب همراه ما باشید

طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی

اگر شما از آن دسته افراد هستید که همیشه هنگام کباب کردن با مشکل ریختن مواد روی آتش مواجه هستید،
ما در اینجا به‌طور مفصل به روش پخت و فوت و فن‌های آن می‌پردازیم.
پس از همین امروز وعده نهار یکی از روزهای پایان این هفته یا هفته آتی را با چلوکباب خانگی به
خانواده تان بدهید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده، ۱ کیلو

پیاز متوسط، ۴ عدد

نمک و فلفل، به مقدار لازم

زعفران، به مقدار
لازم

طرز تهیه:

در تهیه این کباب، از گوشت چرخ کرده ای که ۳۰ در صد چربی داشته باشد استفاده
می کنیم.

گوشت را در یک ظرف مسی می ریزیم و پیاز را داخل آن رنده می کنیم.
نمک، فلفل و زعفران را اضافه کرده و تا جایی که می توانیم، گوشت را ورز می دهیم تا حدی
که گوشت، حالت چسبندگی پیدا کند.
می توان برای ایجاد چسبدگی بیشتر، از زرده یک تخم مرغ استفاده کرد.

طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی

طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی

به سیخ کشیدن کباب ها:

۱-برای سیخ کردن کباب هم باید توجه داشته باشید که از سیخ های پهن برای
پخت این کباب باید استفاده کنید.
۲- قبل از اینکه شروع به کار کنید هم مقدماتی لازم است.
ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دست‌تان قرار دهید.
حالا پیش از برداشتن مایه کباب دست‌تان را در آب خیس کرده، یک مشت از مایه را بردارید و به
شکل دوک درآورید؛ سپس همان‌طور که مواد در دست راست‌تان قرار دارد، سیخ را روی مایه دوکی بگذارید و شروع
به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید.
در پایان دوباره دست‌تان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر
گوشت باقی بماند.

حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و کناری بگذارید.
همین کار را درباره همه مواد و سیخ‌ها انجام دهید.
نحوه پخت: اکنون آتش را بر پا کرده، سیخ‌ها را روی آن قرار دهید.
دقت کنید که اگر آتش را توسط ذغال و هیزم دایر کرده اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش
کرده و تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد.

این برای این است که در صورتی که از مواد اشتعال زایی همچون نفت استفاده کرده باشید، بوی آن از
بین رفته و غذای شما بد بو نشود و یا اینکه دوده هیزم و یا ذغال شما به طور کامل
سوخته باشد و بر روی غذای شما ننشیند.
سپس سیخ های کباب را روی آتش بچینید.
فقط به خاطر داشته باشید که ابتدا باید سیخ ها را مرتب و با دقت به دفعات بچرخانید تا گوشت
خودش را بگیرد؛ وگرنه به دلیل خام بودن یک طرف کباب و سفت شده طرف دیگر کباب متلاشی شده و
بر روی آتش می ریزد.
وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.

نکته: با وجود اینکه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن کباب باشید ولی برای اطمینان بیشتر یکی دو تخم‌مرغ
به مایه کباب اضافه کنید.

بیشتر بدانید از نکات مهم طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی

۱٫ مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید کاملا گرفته و فقط پیاز رنده شده به گوشت اضافه شود.

۲٫ برای گرفتن آب پیاز می توانید پیاز رنده شده را در تنظیفی تمیز بریزید و آب آن را بگیرید، به طوری که حتی قطره ای آب باقی نماند. یادتان باشد که زیاده روی در مصرف پیاز باعث وارفتن کباب و ایجاد بوی بد در غذا می شود.

۳٫ گوشت مورد استفاده در کباب کوبیده بهتر است از دو بخش چرب و خشک تشکیل شود. بهترین قسمت ها مغز ران و شکمبه هستند که توصیه می شود مخلوط مو با هم چرخ شوند.

۴٫ هرگز برای تهیه کباب کوبیده از آرد، نان خشک یا جوش شیرین استفاده نکنید، زیرا اگر تمام نکته ها را در تهیه مایه گوشت به کار ببرید، دیگر استفاده از مواد یاد شده، آن هم برای راحت تر به سیخ کشیدن کباب، لزومی ندارد.

۵٫ استفاده از زردچوبه در تهیه این غذا خطای بزرگی است. فراموش نکنید که ادویه های مناسب کباب کوبیده، زعفران، نمک و مقدار کمی فلفل سیاه هستند. البته زعفران را در کباب کوبیده زعفرانی استفاده می کنند و لزومی ندارد که در کباب کوبیده ساده ریخته شود.

طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی

طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی

طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی

۶٫ بعد از مخلوط کردن تمام مواد با هم بهتر است که چند ساعت گوشت در یخچال بماند تا در اصطلاح آشپزی «بیات» شود. این کار باعث می شود گوشت به سیخ کشیده شده نریزد.

۷٫ بعد از به سیخ کشیدن کباب ها، سیخ ها را هم مدتی در یخچال قرار دهید و بعد آنها را برای طبخ روی آتش بگذارید تا از ریختن گوشت روی آتش جلوگیری شود.

۸٫ فاصله سیخ ها از آتش نباید کم باشد زیرا باعث می شود کباب ها بسوزند. این فاصله زیاد هم نباید باشد تا کباب ها نپخته باقی نمانند. تند تند چرخاندن سیخ ها هم باعث می شود مغز کباب ها نپخته بماند. پس به آرامی آنها را روی آتش بگردانید.

۹٫ صرف نظر از ارزش غذایی، خوش طعم ترین نوشیدنی با کباب کوبیده دوغ مزه دار شده با سماق، گل سرخ، نعناع و پونه خشک است که توصیه می شود با نمک کم تهیه شو

منبع:جام نیوز/ برترین ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *