آشپزی

طرز تهیه ماهی سالمون به صورت کبابی

ماهی یکی از سالم ترین غذاهایی است که می شناسیم، سرشار از کلسیم و اسید چرب های مفید برای بدن از جمله امگا ۳ است. در این دستور پخت می خواهیم شیوه ای متفاوت از این غذا را به شما آموزش دهیم. برای تهیه ی طرز تهیه سالمون کبابی با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم سالمون کبابی

دو قاشق غذا خوری کره

۱۲۵ گرم فیله سالمون بدون استخوان

نمک و فلفل

یک عدد پیازچه، قسمت سفید و سبزش هر دو با هم خرد شده باشد۲۸۰ گرم

نخود فرنگی منجمدیک دوم فنجان

سرکه سفیدیک چهارم فنجان

ترکیب برابر شیر و خامه یک قاشق غذا خوری برگ نعناع تازه، خرد شده

روش پخت سالمون کبابی

سالمون کبابیماهی با سبزیجات

۱٫فر را تا دمای ۴۷۵ درجه گرم کنید، یک سینی پخت را با فویل بپوشانید و یک قاشق غذا خوریکره را در مرکز سینی قرار دهید.سالمون را روی کره بگذارید.
به آن نمک و فلفل بزنید.۸ تا ۱۲ دقیقه بپزیدش.یک قاشق غذا خوری کره باقی مانده را در یک ماهی تابه نچسب روی حرارت متوسط ذوب کنید.پیازچه را اضافه کنید، حدود سه دقیقه بپزید تا نرم شود.نخود فرنگی، سرکه و یک چهارم فنجان آب اضافه کنید، روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاوریدشان تابیشتر مایع درون ماهی تابه بخار شود، حدود ۵ دقیقه.

 

۳٫میکس پیازچه را همراه با ترکیب شیر و خامه و نعناع داخل مخلوط کن قرار دهید، سپس مخلوطشان کنید تازمانی که خوب نرم و پوره ای شوند.به ترکیب خود نمک و فلفل اضافه کنید و سالمون را روی آن سرو کنید.اطلاعات تغذیه ای:موادی که در دستور پخت آمده برای چهار وعده می باشد، هر وعده شامل حدود ۳۰ گرم ماهی و یکچهارم از پوره نخود فرنگی که درست کردید می شود.

اطلاعاتی که در ادامه می آید شامل یک وعده از این دستور غذایی است:کالری: ۳۴۸چربی در یک وعده: ۱۷ گرمچربی اشباع در یک وعده: ۷ گرمپروتئین در یک وعده: ۲۹ گرمکربوهیدرات در یک وعده: ۱۴ گرمفیبر در یک وعده: ۴ گرمکلسترول در یک وعده: ۷۹ میلی گرمسدیم در یک وعده: ۴۳۳ میلی گرم

مواد مغذی نخود فرنگی:

نخود سبز منبع بسیار خوبی از ویتامینها، مانند ویتامین K، منگنز، فیبر رژیمی، ویتامین B، مس، فسفر و اسید فولیک است و چنانچه دراین بخش از سلامت نمناک می خوانید آن ها همچنین منبع عالی ویتامین B6، نیاسین، ویتامین B21، مولیبدن، روی، پروتئین، منیزیم، آهن، پتاسیم و کلوئین هستند.مشخصات غذایی پروتیینی نخود به تولید کننده آن بستگی دارد.۳۳ گرم از نخود فرنگی خالص که حدود ۴ و نیم قاشق غذا خوری است،خودفرنگی، حاوی مقادیر بالایی از پلی فنول محافظ سلامت به نام کومسترول است.

خواص نخود فرنگیخواص فراوان نخود فرنگی برای سلامتی کل بدن

شامل ۱۲۰ کالری، ۲ گرم چربی، ۱ گرم کربوهیدرات و ۲۴ گرم پروتئین است. پروتئین آن هم چنین منبع ویتامین ها و مواد معدنی از جمله آهن و کلسیم است. با این حال در برخی برندها، سدیم نیز وجود دارد.نخود فرنگی چربی بسیار کمی دارد و کم کالری است. از این رو، اغلب در رژیم های گیاهخواری و نیز رژیم های غذایی غیر گیاهخواری وجود دارند. این سبزی سبز به عنوان یک منبع سلامتی خوبی در نظر گرفته می شوند. در مقایسه با لوبیا، نخود فرنگی دارای کالری بسیار پایینی است. نخود فرنگی حاوی مقدار بسیار عالی فیبر و ویتامین است.

دکتر کرمانی  –  آشپزی انلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.