آشپزی

طرز تهیه ماهی قزل آلای رول شده ، برای غذای اصلی عالی است

همانطور که می دانید ماهی ها سرشار از کلسیم و امگا۳ هستند بنابراین مهم است که در رژیم غذایی خود
بگنجانید ما در این مطلب از پرشین وی قصدداریم برای شما عزیزان طرز تهیه رول ماهی قزل آلا را برایتان به اشتراک
بگذاریم این غذا بسیار عالی را می توانید برای میهمانی ها نیز درست کنید

رول ماهی قزل آلا

رول ماهی قزل آلا
قزل آلا یکی از انواع ماهی هاست که در بین ما ایرانی ها طرفدار بیشتری دارد.
دستور زیر، روشی تازه برای پخت این ماهی است.

مواد لازم
قزل آلا: یک عدد

سیر: یک حبه

روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم

ریحان: پنج برگ

پیاز: یک عدد

جعفری خرد شده: به میزان لازم

رول ماهی قزل آلا

رول ماهی قزل آلا

طرز تهیه
قزل‌آلا را پاک کرده، تیغ آن را درآورده و می‌شوییم.
از وسط و از قسمتی که تیغ آن را درآوردیم، نصف می‌کنیم و حالا دو تکه ماهی داریم.
در ظرفی نمک، فلفل، یک قاشق سوپخوری روغن مایع، سیر خرد شده و برگ‌های ریحان را ریخته و مخلوط می‌کنیم.
ماهی را در آن گذاشته، به مواد آغشته کرده و یک الی دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

ماهی را از سیر و برگ ریحان جدا کرده و در دست لوله می‌نماییم، سپس در روغن قرار داده و
به صورت غوطه‌ور سرخ می‌کنیم (در سرخ‌کن نیز می‌توانیم انجام دهیم).
در انتها یک عدد پیاز را خرد کرده و همراه با جعفری، کف ظرف ریخته و ماهی را روی آن
قرار داده و سرو می‌کنیم

بیشتر بدانید از خواص ماهی قزل آلا برای سلامت

مقدار پروتئین و اسید چرب امگا ۳ در قزل آلا زیاد است بنابراین مصرف آن خطر ابتلا به چاقی ، بیماری های قلبی دیابت را کاهش میدهد. سایر خواص ماهی قزل آلا عبارتند از :

• کاهش کلسترول از خواص ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا حاوی آنتی اکسیدان  آکستاکسانتین است که باعث ایجاد رنگ قرمز میشود. آستاکسانتین عامل کاهش کلسترول بد خون است . یک تحقیق نشان داد که مصروف روزانه ۳٫۶ میلی گرم از این آنتی اکسیدان برای کاهش کلسترول بد خون کافی است و ریسک بیماری های قلبی را کاهش خواهد دارد. همراهی این آنتی اکسیدان در کنار امگا ۳ باعث عملکرد بهتر مغز و سیستم عصبی میشود و مانع از التهاب در بدن خواهد شد.

در تحقیقی که روی ۴۴ نفر که دچار آفتاب سوختگی شده بودند انجام شد، ۱۲ هفته ترکیب ۳ گرم کلاژن و ۲ میلی گرم آستاکسانتین تجویز شد که منجر به بهبود سریعتر ، انعطال پذیری و آبرسانی بهتر پوست شد.

هر ۱۰۰ گرم ماهی قزل آلا حاوی ۴ – ۳٫۸ میلی گرم آستاکسانتین است. خاصیت کاهش کلسترول در ماهی قزل آلا قرمز بیشتر از سایر انواع آن است.

رول ماهی قزل آلا

رول ماهی قزل آلا

خواص ماهی قزل آلا و کاهش بیماری های قلبی

• خواص ماهی قزل آلا و کاهش بیماری های قلبی
مصرف منظم ماهی قزل آلا باعث پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی میشود که به دلیل مقدار بالای امگا ۳ در آن است. مقدار امگا ۶ معمولا در بدن افراد زیاد است ، به گفته محققان در صورتی که مقدار امگا ۶ در خون بیشتر از امگا ۳ شود احتمال بروز بیماری های قلبی افزایش پیدا میکند.

 

در تحقیقی که روی یگ گروه زنان و مردان سالم انجام شد مصرف هفته ای دو وعده قزل آلای پرورشی منجر به افزایش ۸ – ۹ درصدی امگا ۳ و کاهش سطح امگا ۶ و تری گلیسرید در خون این افراد شد.

مقدار بالای پتاسیم ماهی قزل آلا باعث پیشگیری از ابتلا به فشار خون  و در نتیجه کاهش سکته و اختلالات کلیوی میشود.

خانواده سبز / beytoote

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *