آشپزی

طرز تهیه ماکارونی با سس بشامل

ماکارونی با سس بشامل کی از خوشمزه ترین غذایی است که بسیار طرفدار دارد .
مخصوصا بچه ها خیلی آن را دوست دارند به راحتی تهیه می شود. با ما در پرشین،
وی همراه باشید .

مواد لازم  ماکارونی با سس بشامل:

ماکارونی نیزه ای یا صدفی= ۵۰۰ کرم

گوشت چرخ کرده =۳۰۰ گرم

قارچ =۲۵۰ گرم

پودر سیر= به میزان دلخواه

ذرت و نخود فرنگی= در صورت دلخواه

پیاز=یک عدد متوسط

روغن مایع=نصف لیوان

سس بشامل=۲ لیوان

 طرز تهیه ماکارونی با سس بشامل

ابتدا پیازرا را باروغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس قارچ را اضافه میکنیم تا نرم شود هنگامه،
اضافه کردنقارچ بهتر است شعلع گاز کمی زیاد باشد تا قارچ آب نیاندازد بعد از آن گوشت را اضافه،
کرده وبه آن پودر سیر اضافه میکنیم و تفت می دهیم و حدود نصف لیوان آب می ریزیم تا بپزد بعد،
از ۱۵ دقیقه می توانیم در صورت تمایل کنسرو نخود فرنگی و ذرت را اضافه کرد.

بعد از آن سسبشامل را اضافه کرده و زیر آن را کم میکنیم تابا هم حدود ۵ دقیقه روی گاز باشد ،
ماکارونی را پخته و آبکش می کنیم و داخل قابلمه مورد نظر ریخته و مواد را با آن کاملا مخلوط کرد،
هو روی گازمیگذاریم تا ۱۵ الی ۲۰ دقیق بعد از اینکه بخار آن درآمد و سس کاملا به خوردماکارونی،
رفته باشد در صورت تمایل میتوانید زودتر و به صورت شل تر ماکارونی را سرو کنید.

ذرت حاوی بسیاری از ویتامین‌ها است اما افراط در مصرف آن خالی از عوارض جانبی نخواهد بود.
خاصیت این دانه‌ها در درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان قابل توجه است.
ذرت یا بلال دانه‌های خوراکی هستند که در ابتدا از قاره آمریکا کشف و برداشت شدند.

ماکارونی با سس بشامل

ماکارونی با سس بشامل

با این وجود بسیاری بر اساس مطالعات معتقدند که این دانه‌ها برای اولین بار توسط مردم بومی ،
جنوب مکزیک استفاده و مصرف شده و سپس از مسیر کوه‌های آن است و دشت‌های آمریکای،
جنوبی به دست مردم آمریکا رسیده است. به دلیل فیبر و کالری موجود در این دانه خوراکی بسیاری،
از مردم در استفاده از ذرت استقبال زیادی از خود نشان داده‌اند. بیشتر زمین‌های کشاورزی ابتدا،
از گندم و سپس از ذرت در نقاط مختلف جهان پر شده است. این گیاه در مناطق مختلف جهان،
رنگ‌های متفاوتی از جمله سفید، زرد و یا نارنجی دارد که از مواد مغذی زیادی برخوردار است.

ارزش غذایی و خواص ذرت

این دانه که از خانواده گندمیان محسوب می‌شود، دارای ارزش غذایی بسیار زیادی است. در هر ۱۰۰
گرم ذرت، ۳۶۵ کالری وجود دارد. ذرت‌ها دارای فیبر، مواد نشاسته‌ای و سرشار از ویتامین‌های A و B و C
هستند. به دلیل خواص فراوان این دانه‌های ذرت، ذرت شیرین در مواد غذایی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از دیگر خواص این دانه‌های خوراکی ذرت می‌توان به کلسیم فراوان، پتاسیم، املاح معدنی و آهن موجود،
در آنها اشاره کرد. ذرت دانه‌ای با طبع سرد و خشک است که در رژیم غذایی افراد باید به آن توجه داشته،
باشند.فیبر زیادی که در دانه‌های ذرت وجود دارد به افزایش سلامتی بدن انسان کمک زیادی می‌کند.
پایه اساسی خواص این دانه‌های ذرت را فیبر تشکیل می‌دهد. فیبر موجود در ذرت با تولید،
باکتری‌های لازم از یبوست و بواسیر جلوگیری می‌کند و در مواردی به کاهش یبوست نیز کمک می‌کند.

خواص ذرت

خواص ذرت

علاوه بر آن در جلوگیری از سرطان‌ها مفید و کارآمد است. فنولیک این دانه‌ها به همراه اسید فولیک،
موجود در آن در درمان سرطان‌های کبد و سینه مؤثر است و به دلیل وجود فیبر کافی از سرطان،
پیشگیری می‌کند. این گیاه همچنین از سرطان روده و بیماری هموروئید و دیگر بیماری‌های گوارشی،
نیز پیشگیری می‌کند.

 

سیب سبز  – ویستا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *