آشپزی

طرز تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی

ماکارانی های فرمی یکی از اشکال ماکارانی است که به شدت برای کودکان دوستداشتنی اند. ماکارانی را می توان به طرق مختلف طبخ کرد و از مواد مختلف برای مزه دار کردن ان استفاده نمود.  طرز تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی را در پرشین وی ببینید.

ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی

ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی , واقعا ساده , خانوادگی و در عین حال کم خرج و از لحاظ تهیه مواد اولیه و طرز تهیه آسان است . بهتر است آن را به همراه سالاد با سبزیجات تازه سرو نمایید .

مواد لازم :

ماکارونی منحنی کوچک

البو , خشک : ۲۲۵ گرم

پنیر چدار , رنده شده : ۱۷۵ گرم

پنیر پارمزان تازه , رنده شده : ۱۰۰ گرم

خرده نان سفید : ۴ قاشق غذاخوری

ریحان بازل خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری

کره یا مارگارین: یک قاشق غذاخوری و مقداری اضافه برای چرب نمودن

ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگیطرز تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی

مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی :

روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری

پیاز شالوت , ریز خرد شده : ۱ عدد

سیر , کوبیده شده : ۲ حبه

گوجه فرنگی کنسروی , خرد شده : ۵۰۰ گرم

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی :

۱٫
برای تهیه سس گوجه فرنگی , روغن را در قابلمه ای چدنی حرارت دهید . پیاز شالوت و سیر را به آن اضافه نموده و مدت ۱ دقیقه تفت دهید . سپس گوجه فرنگی ها و ریحان بازل را درون قابلمه ریخته و برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل
بزنید . مواد را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید .

۲٫
در همین فاصله , قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده , ماکارونی را درون آن ریخته و به مدت ۸ دقیقه بپزید تا نرم شود ولی زیر دندان بیاید . سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید .

ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگیپاستا با پنیر و گوجه فرنگی

۳٫
پنیرهای چدار و پارمزان را در کاسه ای با هم مخلوط نموده , داخل ظرف نسوز گودی را چرب نمایید و یک سوم از سس گوجه فرنگی را کف ظرف ریخته , با یک سوم ماکارونی , روی سس گوجه و با یک سوم از مخلوط پنیرها , روی ماکارونی را بپوشانید .
برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید . چیدن این لایه ها را دو بار دیگر تکرار نمایید طوری که پنیر رنده شده در لایه آخر ظرف باشد .

۴٫
خرده های نان و ریحان بازل را ترکیب نموده و روی لایه ی بالایی که پنیر رنده شده است , به طور یکنواخت پخش نمایید . تکه های کره یا مارگارین را روی سطح غذا قرار دهید و ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا رویه غذا طلایی شده و حباب بزند . آن را بلافاصله سرو نمایید .

فرآورده‌های ماکارونی

فرآورده‌هایی مانند اسپاگتی، ماکارونی، ورمیشل، نودل و لازانیا را در برمی‌گیرد؛ علاوه بر این انواع مختلف دیگری برحسب فرهنگ غذایی وجود دارد. تحقیقات تاریخی به طور دقیق منشاء اصلی ماکارونی را مشخص نمی‌کند. در واقع احتمالاً تهیه و مصرف ماکارونی پیش از نان بوده است. از آنجایی که تهیه‌ی ماکارونی برخلاف نان نیاز به تخمیر و پخت نداشته است، تهیه‌ی ماکارونی برای انسان‌های اولیه آسان‌تر بوده است. مدارک تاریخی، پیدایش ماکارونی را به اتروسک‌ها (Etruscan: مهم‌ترین تمدن، پیش از تمدن رومی در شبه‌جزیره‌ی ایتالیا هستند)، رومی‌ها، عرب‌ها و چینی‌ها نسبت می‌دهد. امروزه بیش از ۶۰۰ نوع ماکارونی تولید می‌شود.

آشپز باشی ـ عصر ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.