آشپزی

طرز تهیه مربای به ، مربایی دلچسب

اگر مربا خور حرفه ای باشید می دانید که به یکی از میوه های بسیار مناسب برای
درست کردن مربا است است ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما
عزیزان راز و رمز های درست کردن یک مربای به خوش آب و رنگ و غلیظ را
به اشتراک بگذاریم تا انتها همراه ما باشید

مربای به

مربای به برای تهیه مربای به خوشرنگ توصیه می‌شود از ظروف مسی استفاده کنید.
در ادامه با نکات کلیدی در تهیه مربا، خواص به و دانه به آشنا خواهیم شد.

تهیه مربا خوشرنگ نیاز به فوت و فن پیچیده‌ای نخواهد داشت، تنها با رعایت کردن چند نکته مربا خوشرنگ خانگی خود را تهیه نمایید.

همچنین شما می‌توانید با میکس کردن به و اضافه کردن ۲ ورق ژلاتین به مواد زیر به راحتی مارمالاد به
تهیه نمایید.
برای این منظور می‌بایست ورق ژلاتینی را در آب سرد نرم کنید و سپس به مواد اضافه کنید تا با
گرمی خود مارمالاد در آن حل شود و در نهایت به مدت طولانی در فریزر نگه‌داری نمایید.

مواد لازم جهت تهیه مربای به

میوه به ۱ کیلو‌گرم

شکر ۱ کیلو‌گرم

آب‌لیمو تازه ۱ قاشق چایخوری

هل، چوب دارچین، گلاب به میزان دلخواه

گردو خرد‌شده به میزان لازم

طرز تهیه مربا

برای تهیه مربای به، ابتدا پس از شستشو و خشک کردن، به را به سایز
دلخواه برش بزنید و درون ظرف مسی تا حدی که آب روی به‌ها را بگیرد روی آن آب بریزید و
به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.
توجه داشته باشید که به‌ها نباید له شوند.سپس شکر را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت
ملایم حدود ۳ تا ۴ ساعت بسته به ضخامت به‌ها بپزید.برای چاشنی این مربا بسته به ذائقه خود از دانه‌های
هل، چوب دارچین و یا گلاب می‌توانید بهره ببرید.
همچنین استفاده از گردوی خرد‌شده در ساختار این مربا بسیار مطلوب خواهد بود.

مربای به

مربا

برای فهمیدن این نکته که آیا شربت مربا به اندازه کافی قوام آمده است یا خیر می‌توانید یک قطره از
شربت را داخل آب سرد بریزید، اگر تا ته لیوان رسید و از هم باز نشد یعنی شهد از قوام
کافی برخوردار است.اگر رنگ مربا به رنگ دلخواهتان نزدیک بود ولی شربت آن به حد کافی قوام نداشت، می‌بایست در
قابلمه حاوی مربا را باز کنید و اجازه دهید با حرارت متوسط آب اضافی آن تبخیر شود.

در نهایت زمانی که شربت مربا قوام آمد و رنگ آن قرمز رنگ شد از یک قاشق چایخوری آب‌لیموی تازه
و یا ۱/۸ قاشق چایخوری جوهر‌لیمو برای جلوگیری از شکرک زدن مربا استفاده نمایید.
توجه داشته باشید که جوشیدن بیش از حد باعث شکرک زدن مربا خواهد شد.

وقتی مربا پخته شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و توجه داشته باشید که ظرف کاملاً پر شود.
سپس در ظروف را بگذارید و آن‌ها را برعکس کنید تا هوا خارج و در آن محکم بسته شود.
بعد از خنک شدن، ظرف مربا را در یخچال بگذارید.

مربای به

مربا

بیشتر بدانید از خواص به

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص مربا اظهار کرد: مصرف این مربا نقش موثری در تقویت معده و قلب دارد؛ مربای بِه برای مبتلایان به رفلاکس معده (برگشت غذا از مری و معده) مفید است. مصرف این مربا تاثیر بسزایی در تقویت قوه بینایی دارد؛ مربای بِه شادی و نشاط را در افراد به همراه دارد؛ این مربا برای اشخاصی که دچار ترس می‌شوند، مناسب است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی چنین افزود: مربای بِه ورم روده را از بین می‌برد؛ این مربا همچنین اعصاب را تقویت می‌کند و سبب ایجاد تعادل در افراد می‌شود. مربای بِه برای زنان باردار بسیار مفید است. مصرف این مربا در دوران بارداری موجب زیبایی چهره نوزاد می‌شود؛ مربای بِه همچنین رحم را تقویت و از سقط جنین جلوگیری می‌کند.

ستاره / چاشنی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *