آشپزی

طرز تهیه مرغ اسپانیایی خوشمزه

مرغ اسپانیایی بسیار خوشمزه است و میتوانید به عنوان یک میان وعده استفاده کنید . برای تهیه ی این  غذای ساده و خوشمزه که مطابق ذائقه ایرانی‮ هاست با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم برای مرغ اسپانیایی :

ران مرغ بدون پوست و استخوان ۸ عدد

پیاز خرد شده۳ عدد

پاپریکا ۲ قاشق چایخوری

عصاره و خلال پوست لیمو ترش یک عدد

جعفری مقداری

عصاره مرغ ۱۵۰ میلیگرم

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ اسپانیایی :

فر را با حرارت ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.یک ظرف بزرگ مخصوص فر برداشته و همه مواد تشکیل
دهنده را داخل ظرف ریخته و با دست خوب مخلوطکنید.۴۵ دقیقه زمان لازم است تا مرغ بپزد.۲۰ دقیقه بعد از
اینکه ظرف را داخل فر گذشتید پیازها را هم بزنید.اگر مرغ ها طلایی رنگ و پیازها نرم شدند پس زمان طبخ
کامل شده و می توانید آن را ازفر دربیاورید.و با برنج سرو کنید..

مرغ اسپانیایی

مرغ اسپانیایی

خواص فلفل پاپریکا برای سلامتی و پوست

ادویه پاپریکا که یک ادویه مجارستانی است به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده می شود.پاپریکا
(paprika) نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده (capsicum annuum ) تهیه می شود.
در بسیاری از زبان های اروپایی، پاپریکا به خود کلمه فلفل (دلمه) اشاره می کند. این ادویه برای افزودن
رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

اگر غذای شما خوش رنگ نیست کافی است کمی از پاپریکا را به آن اضافه کنید تا رنگ زیبایی به خود بگیرد.
پایریکا می تواند طیفی از طعم ملایم تا تند داشته باشد. طعم آن نیز از کشوری به کشور دیگر متفاوت است،
ممکن است مردم کشوری ذائقه شان تند باشد پس پاپریکا آن ها علاوه بر فلفل دلمه ای خشک شده
مقداری فلفل تند آسیاب شده نیز دارد.

وجود منابع بی نظیر معدنی و ویتامین های فراوان در این ماده گیاهی سبب شده است تا این ماده به
عنوان یک ماده غذایی مفید و ارزشمند در تمامی جهان شناخته شود. با هم مهم ترین خواص ادویه
پاپریکا را مرور می نماییم:

پاپریکا یا فلفل دلمه ای منبع خوبی از ویتامین C و بیوفلاونیدن (یکی از انواع آنتی اکسیدان که از فعالیت
رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و از سرطان و بیماری های قلبی پیشگیری می کند) می باشد. فلفل
دلمه ای قرمز (پاپریکا) سه برابر نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C می باشند. مصرف مرتب فلفل دلمه ای
در رژیم غذایی، شدت و طول دوران سرماخوردگی را کاهش می دهد.

خواص پاپریکا

خواص پاپریکا

خواص پاپریکا

پودر پاپریکا دارای ویتامین k است که این ویتامین یکی از بهترین داروها برای رفع خونریزی و انعقاد است.
پاپریکا تحریک کننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد. از سبزی پاپریکا
به شکل خام در تهیه سالاد نیز استفاده می شود.فلفل پاپریکا شامل مقدار فراوانی بتاکاروتین نیز هست
(بتاکاروتین می تواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود). فلفل دلمه ای، حاوی ویتامین B6 و اسید فولیک
است که در رفع گرفتگی رگ های قلبی و بیماری های دیابتی تاثیرگذار است. فیبر موجود در فلفل دلمه‌ای
می تواند کلسترول را که عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سکته است، کاهش دهد.

این گیاه مفید دارای کلروفیل و ویتامین پی (بیوفلاونوئیدها واقعا در گروه ویتامین ها قرار نمی گیرند
اما بعضی مواقع با نام ویتامین P خوانده می شوند. بیوفلاونوئیدها برای جذب ویتامین C لازم هستند
و این دو باید با هم دریافت شوند.)

نوین  – خبرگزاری صدا و سیما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *