آشپزی

طرز تهیه مرغ کاری ساده

ادویه ها نقش بسیار مهمی در سلامت بدن دارند اگر شما هم قصد دارید
یکخورشت پر خاصیت وخوشمزه و متفاوت میل کنید ما در این مطلب از پرشین وی
قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه مرغ کاری  بسیار خوشمزه به همراه نکات آن
را بریاتان به اشتراک خواهیم گذاشت

مرغ کاری

در این دستور مرغ با سبزیجات و ادویه کاری پخت می شود که این غذا را هم در فر و
هم روی گاز می توانید درست نمائید.
در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مرغ کاری آشنا می شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر
۱٫گوجه خرد شده: ۴۵۰ گرم

۲٫روغن گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری

۳٫پیاز: ۱ عدد، خرد شده

۴٫فلفل دلمه سبز یا قرمز: ۱ عدد،
تخم و خرد شد

۵٫سیر: ۱ حبه، خرد شده

۶٫پودر کاری: ۱ قاشق غذاخوری سر صاف

۷٫آویشن خشک: ۲/۱ قاشق چایخوری

۸٫آبلیمو: ۲ قاشق
غذاخوری

۹٫آب: ۲/۱ پیمانه

۱۰٫کشمش: ۳/۱ پیمانه

۱۱٫نمک و فلفل: به مقدار لازم

۱۲٫سینه یا ران مرغ: ۱ کیلو و ۶۰۰ گرم

 

مرغ کاری

مرغ کاری

طرز تهیه مرغ کاری

مرحله ۱
– فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

مرحله ۲ – روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
پیاز، فلفل دلمه و سیر را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شده ولی قهوه ای
رنگ نشوند

مرحله ۳ – پودر کاری، آویشن، گوجه، آبلیمو و آب را اضافه کنید.
اجازه دهید بجوش آید، سپس کشمش را اضافه کرده، نمک و فلفل آنرا تست کنید.

مرحله ۴ – تکه های مرغ را که قبلا تمیز و شسته اید به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و هر
دو سمت آنها را به مواد آغشته کنید.
مواد را به ظرف مخصوص فر انتقال دهید، درب ظرف را گذاشته و برای ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید.بعد
از پخت همراه با برنج سرو کنید.

نکات
گوجه ها را به مدت ۳۰ ثانیه در آب جوش قرار دهید و سپس زیر آب سرد گرفته تا پوست
آن براحتی جدا شود، بعد آنها را خرد کرده و مورد استفاده قرار دهید.

در صورت تمایل هنگام تفت دادن پیاز می توانید یک فلفل سبز تند که تخم آنرا خارج کرده و خرد
نموده اید نیز اضافه کنید.

می توانید پخت این غذا را در مرحله ۴ روی گاز ادامه دهید تا زمانیکه مرغ ها پخته و سس
سبزیجات غلیظ شود.

مرغ کاری

مرغ کاری

بیشتر بدانید از خواص کاری

کاری، ادویه‌ای است که معمولاً از آن در آشپزی هندی استفاده می‌شود، ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه غذاهای مختلف و در پخت غذاهایی که نیاز به ادویه خاص ندارند، استفاده می‌کنند.

پودر کاری اگرچه به صورت یک ادویه مجزا فروخته می‌شود، ولی ترکیبات آن در کشورها و ملل مختلف، متفاوت است؛ اما به طور کلی می‌توان گفت: مخلوطی است از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز.

عنصر اصلی پودر کاری در تمام کشورها زردچوبه است که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوق‌العاده آن می‌شود.

پودر کاری به دلیل وجود کورکومین که عامل ضدالتهاب و یک آنتی‌اکسیدان قوی است، موجب کاهش التهاب مفاصل می‌شود. حتی ممکن است این عنصر ژن ناقل سرطان پستان را غیرفعال کند و روند پیشرفت سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.

کورکومین تأثیر مثبت و چشمگیری در درمان سرطان لوزالمعده دارد. گروهی از پژوهشگران معتقدند که کورکومین می‌تواند با سرطان پوست نیز مبارزه و ملانوم سلول‌های سرطانی پوست را تخریب کند. به نظر می‌رسد که کورکومین موجود در پودر کاری از آلزایمر پیشگیری می‌کند. کاری، حافظه را بهبود می‌بخشد.

عنصر اصلی پودر کاری در تمام کشورها زردچوبه است که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوق‌العاده آن می‌شود
در تحقیقی مشخص شد مردان مسنی که پودر کاری را در رژیم غذایی روزانه خود داشتند، به نسبت سایرین در آزمون حافظه موفق‌تر عمل کردند.

تک ناز / tebyan

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *