آشپزی

طرز تهیه نان تخم مرغی پاکتی فانتزی و دلچسب

نان تخم مرغی  از جمله مقوی‌ترین میان وعده‌های نانی میباشد ، که  برای وعده صبحانه سیار محبوب و پرطرفدار است.  این نان  خوشمزه را میتوان در خانه تهیه  کنید . برای تهیه ی این نام لذیذ با ما در پرشین وی همراه باشید .

 

 

مواد لازم برای نان تخم مرغی :

نان تخم مرغی پاکتی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه
آن را برای شما آماده کرده ایم.پسته سرشار از یون کلرید است که بدن برای تولید اسید
هیدروکلریدیک در معده به آن نیاز دارد و به گوارش بهتر و سلامت روده کمک می کند.

عسل به میزان لازم

ماست بدون چربی ۴ قاشق غذاخوری

پسته ۲۰ عدد

روغن زیتون به میزان لازم

تمشک تازه۱۵۰ گرم

نان ۲ برش

پودر دارچین به میزان لازم

جوز هندی به میزان لازم

موز ۲ عدد کوچک

تخم مرغ ۲ عدد بزرگ

طرز تهیه  نان تخم مرغی

تخم مرغ، موز، نوک انگشت جوز هندی، دارچین و نمک را در مخلوط کن بریزید و تا یک دست شوند،
هم بزنید.آن را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.هر برش از نان را از سمت بزرگ تر آن شکاف دهید و
آن را به حالت جیب باز کنید.با دست تا جایی که می توانید تمشک ها را در نان ها قرار دهید.

مراقب باشید تا نان ها پاره نشوند.سپس نان ها را در ترکیب تخم مرغ قرار دهید تا تخم مرغ به
خورد نان ها برود.در این میان، در ماهیتابه ای نچسب روی حرارت متوسط رو به پایین، ۱ قاشق
چای خوری روغن بریزید وآن را با حوله ی کاغذی در ماهیتابه بمالید.نیمی از ترکیب تخم مرغ را د
ر ماهیتابه بریزید و یکی از نان های آغشته به ترکیب تخم مرغ راروی آن قرار دهید تا لایه ای پنکیک
مانند زیر آن تشکیل شود.

این کار را برای ترکیب تخم مرغ و نان باقیمانده تکرار کنید.آن ها را برای ۳ تا ۴ دقیقه تا طلایی شوند،
از هر طرف بپزید.نان های تخم مرغی را با ماست سرو کنید.بر روی آن ها کمی پسته خرد شده،
پودر دارچین و مقداری عسل بریزید.

نان تخم مرغی

نان تخم مرغی

نکاتی برای نان تخم مرغی پاکتی :
• به ۲ برش کلفت نان، به پهنای دو و نیم سانتی متر، نیاز دارید.می توانید از نان تست، نان آرد کامل
و یا هر نان دیگری که به آن دسترسی دارید، استفاده کنید.

• از موز رسیده استفاده کنید.• پسته ها را خرد کنید.در صورت تمایل ابتدا آن ها را تفت دهید.•
می توانید به جای تمشک تازه از مربای تمشک نیز استفاده کنید .

خواص درمانی دارچین :

یک قاشق مرباخوری پودر دارچین به اندازه یک لیوان آب انار حاوی آنتی اکسیدان است.دارچین سرشار
از کلسیم، آهن، ویتامین C،K، منگنز و فیبر است.عفونت های قارچی. برطبق انستیتوی ملی سلامت
آمریکا، سینامالدئید (یک ماده شیمیایی موجود در دارچین سنا) می‌تواند در مقابله با عفونت های باکتریایی
و قارچی کمک کند.

استنشاق روغن دارچین، تمرکز ذهنی و حافظه را بهبود می بخشد.برای پیشگیری از فاسدشدن گوشت
به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.پاشیدن مخلوطی از روغن دارچین، میخک، اکالیپتوس، لیمو و رزماری
۹۹درصد باکتری های موجود در فضا را از بین می برد.افزودن آن به چای، گرفتگی سینه و مجرای تنفسی
را التیام می بخشد.

خواص دارچین

خواص دارچین

افزودن آن به چای و سوپ حالت تهوع را کاهش می دهد.در برخی بیماران مبتلا به آسم و دارای خلط غلیظ
در سینه مفید می‌باشد.بیماری آلزایمر. برطبق تحقیقات جدید، مواد موجود در دارچین می‌تواند از ابتلا به بیماری
آلزایمر پیشگیری کرده و یا سرعت پیشرفت این بیماری را کم نماید.اچ آی وی. تحقیقات جدید نشان می‌دهد
که دارچین می‌تواند بصورت بلقوه برضدویروس اچ آی وی، مفید باشد. کاراترین نوع دارچین بر علیه ویروس اچ
آی وی ۱ و ۲ نوع چینی (سنا) آن می‌باشد.

بیماری ام اس (Multiple Sclerosis). دارچین می‌تواند پیشرفت بیماری ام اس را کاهش داده و بجای بعضی
از داروهای گران قیمت که برای این بیماری استفاده می‌شوند، مصرف شود.یکی از خواص دارچین به دلیل
طبیعت گرم آن، افزایش‌دهنده قوای جنسی است.

آشپزباشی  – هنر آشپزی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *