آشپزی

طرز تهیه نان زیتون خوشمزه برای عصرانه

اگر شما هم یکی نان خوشمزه و متفاوت را می خواهید ما در این
مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه نان زیتون بسیار
خوشمزه را برایتان به اشتراک بگذاریم تا انتهای مطلب همراه ما باشید تا
در ادامه از خواص زیتون هم مطالبی را آماده کنیم

طرز تهیه نان زیتون

نان زیتون
بعضی از نان ‌ها خودشان به تنهایی یک وعده غذایی کامل محسوب می شوند؛ نان زیتون و سبزیجات هم از
همین نوع است.
تهیه این نان و گذاشتن آن روی میز شام‌تان از شما یک کدبانوی تمام‌عیار می‌سازد.

بعضی از نان ‌ها خودشان به تنهایی یک وعده غذایی کامل محسوب می شوند؛ نان زیتون و سبزیجات
هم از همین نوع است.
تهیه این نان و گذاشتن آن روی میز شام‌تان از شما یک کدبانوی تمام‌عیار می‌سازد و حتما خاطره طعم و
عطرش تا مدت‌ها در ذهن مهمانان‌تان باقی می‌ماند.
ما خوردن این نان را در کنار یک سوپ سبک پیشنهاد می‌کنیم؛ هرچند که استفاده آن در وعده صبحانه
هم با یک لیوان چای کم شیرین و همراه پنیر و گردو شدیدا توصیه می‌شود.

طرز تهیه نان زیتون

طرز تهیه نان زیتون

مواد لازم
۲ /۱ پیمانه آب ولرم
۲ /۱ پیمانه روغن مایع یا روغن‌زیتون
۵۰۰ گرم آرد
۲ ق س خمیرمایه
۳ ق س شکر
۱ ق چ سرپر نمک
۱ عدد تخم‌مرغ
۲ ق س شوید خشک
۵ ق س زیتون
ریز شد ه
۱ ق چ آویشن
۲ ق چ پود ر پیاز و سیر ۲ ق س شیر برای
رومال

طرز تهیه طرز تهیه نان زیتون:

۱ خمیر مایه را با شکر در یک لیوان بریزید، سپس آب ولرم را اضافه کنید و مواد را
یک‌بار با قاشق مخلوط کنید، سپس اجازه دهید تا حدود ۳ دقیقه در یک جای ثابت باقی بماند و عمل
بیاید.
در ظرف دیگری تخم‌مرغ را بشکنید و با چنگال هم بزنید، سپس با روغن مخلوط کنید.
زیتون و تمام مواد خشک (غیر از آرد) را هم به آن اضافه کرده ، مخلوط کنید.

۲٫
بعد از حدود ۳ دقیقه و عمل آمدن نسبی خمیرمایه، آن را به مخلوط روغن، تخم‌مرغ و سبزیجات خشک اضافه
کنید، سپس نصف آرد را یک‌باره اضافه کرده ، شروع به هم زدن کنید.
مابقی آرد را به‌تدریج به آن اضافه کنید تا جایی که یک خمیر نرم حاصل شود.

۳٫خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید یا اینکه ۳۰ بار آن را محکم به روی میز کارتان بکوبید، سپس خمیر
را در ظرف بزرگی که کاملا اطراف آن را چرب کرده‌اید قرار دهید، روی آن را سلفون بکشید و در
یک دستمال یا حوله بپیچید تا محیط گرمی برای پف کردنش فراهم شود.
بعد از حدود ۴۵ دقیقه خمیر باید دو برابر شده باشد.

طرز تهیه نان زیتون

طرز تهیه نان زیتون

۴ حالا خمیر را روی میز کار قرار دهید.
می‌توانید از این خمیر یک یا دو نان بزرگ و یا چندین نان کوچک تهیه کنید.
به شکل دلخواهتان به خمیر فرم بدهید و آن را درون سینی آرد پاشی شده بگذارید تا ۳۰ دقیقه دیگر
استراحت کند.
روی خمیر را با دستمال مرطوب یا سلفون بپوشانید که خشک نشود.
روی نان‌ها را با شیر مرطوب کنید تا خوش‌رنگ‌تر شود.

۵٫
در ۱۵ دقیقه پایانی، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
درون آن یک سینی فر دیگر قرار دهید و روی آن آب بریزید تا محیط فر پر از بخار شود،
سپس سینی نان‌ها را در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.

بیشتر بدانید از خواص زیتون برای پوست و مو

۱٫ جوان سازی پوست صورت
مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در زیتون سیاه و سبز به کاهش
چین و چروک پوست صورت و دور چشم کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

۲٫ روشن کننده طبیعی پوست
مقادیر بالای ویتامین A موجود در زیتون به کاهش رادیکال های آزاد در پوست کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد.

علاوه بر این ویتامین A موجود در زیتون به طور طبیعی باعث روشن تر و سفید تر شدن پوست صورت می شود.

۳ . ضد آفتاب طبیعی
مقادیر بالای ویتامین A و ویتامین E موجود در زیتون به عنوان یک ضد آفتاب
طبیعی پوست صورت و بدن را در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید محافظت کرده و از آفتاب سوختگی جلوگیری می کند.

۴٫ تقویت و افزایش رشد مو
مقادیر بالای مس، آهن و ویتامین E موجود در زیتون باعث افزایش گردش خون در پوست
سر و تقویت فولیکول های مو شده و به افزایش رشد مو کمک می کند.

مجله آشپزی مثبت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن