آشپزی

طرز تهیه نان شیر عسلی ونارگیل لذیذ و دلپذیر

نان شیر عسلی یکی از انواع نان های  بسیار پرطرفدار ایرانی است که به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف می شود طرز تهیه ی این نان بسیار ساده و راحت هست ، با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم نان شیر عسلی

آرد ۳ تا ۴ پمایه

خمیر ۱ ق ساب

۱/۲ پشیر

۱پروغن ۱/۲

پشکر۱ ق غ

مواد میانی…
شیر

عسلی…

پودر نارگیل..

پودر کاکائو.. به مقدارلازم.

مواد رویه…

زرده ۱ عدد

۱ ق س شیر وزعفران

طرز تهیه نان شیر عسلی

ابتدا مایه خمیر را با آب وشکر مخلوط میکنیم تاعمل بیاید..شیر و روغن را باهم مخلوط
میکنیم.وبعد مایه خمیر عمل امده را به شیر اضافه میکنیم..وبعد ارد را اضافه میکنیم.وبا
دست ورز میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.

نان شیر عسلی

نان شیر عسلی

مواد میانی..
شیر عسلی وپودر نارگیل رو باهم مخلوط میکنیم..تاجایی که یک خمیر چسبناک درست بشه..
خمیر را پهن میکنیم..کمی پودر کاکائو روی ان الک میکنیم وبعد از مواد میانی روی ان می مالیم
وخمیر را رول میکنیم…داخل قالب میزاریم و۲۰ دقیقه استراحت میدیم..وبعد داخل فر ۱۶۰ درجه
به مدت ۳۰ تا۴۰ دقیقه قرار میدهیم.برای مدل گرد ان ابتدا از خمیر چونه هاییبر میداریم کف دست
پهن میکنیم وبعد از مواد میانی داخل اون میریزیم وخمیر رو از اطراف جمع میکنیم..کمی کف دست
گرد میکنیم.. وبا چاقوی تیز اطراف اون رو برش میزنیم..

فواید نارگیل

فواید نارگیل برای زیبایی و سلامتی بی شمار بوده و از نظر طب قدیم ایران این میوه گرم و خشک
و شیر آن گرم و مرطوب است.نارگیل میوه درخت نخل کوکوس است ، طعم آن با توجه به قلیایی
بودن خاک متفاوت است.قسمت بیرونی این میوه سبز رنگ بوده و زمانی که می رسد قهوه ای
می شود و زیر پوسته سخت آن گوشتی سفید رنگ وجود دارد.

آب نارگیل ماده سالمی است که حتی به عنوان یک غذا می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. میوه
نارگیل از کالری بسیاری برخوردار است.نارگیل اگر به میزان زیادی مصرف شود و کالری آن سوزانده
نشود به افزایش وزن منجر می شود.

خوردن نارگیل برای سرد مزاجان و سالمندان بسیار مفید است. اما خوردن نارگیل فاسد و کپک زده
مضر بوده و ایجاد استفراغ می کند. این میوه به دلیل گرم بودن ممکن است در گرم مزاجان مشکلاتی
ایجاد کند. لذا این گونه افراد باید آن را با میوه‌های ترش مثل لیمو و یا هندوانه بخورند.

خواص نارگیل

خواص نارگیل

خواص نارگیل برای سلامتی

نارگیل دیر هضم است، بنابراین کسانی که دچار ناراحتی های گوارشی هستند، باید مراقب باشند.
روغن نارگیل یک روغن گیاهی است، اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع می باشد. افراد دچار چربی
خون بالا و بیماران قلبی نباید از روغن نارگیل استفاده نمایند.

– نارگیل برای درمان و آب کردن چربی دور شکمی
– فواید نارگیل برای کودکان, درصد آلرژی زا بودن نارگیل در مقایسه با سایر میوه ها بسیار پایین
است و برای غذای کودک و رشد بهتر آنان مناسب می باشد.این اسید در شیر مادر نیز یافت می
شود که باعث افزایش قابلیت هضم در کودکان می شود و همچنین بالا برنده ایمنی کودک نیز هست.

زمانی که کودک شما می تواند غذا و مواد جامد بخورد، می توانید مقدار کمی از روغن نارگیل شیرین
نشده و یا شیر نارگیل را در غذای کودک خود اضافه کنید،اما مانند هر غذای دیگر، اگر متوجه شدید
استفاده از هرگونه محصول نارگیل و میوه و روغن آن با کودک شما ناسازگار است دیگر از آن استفاده
نکنید.برای استفاده از روغن نارگیل برای کودک خود باید در تهیه پوره حبوبات و یا هر پوره و سوپ دیگر
به جای شیر و یا آب، روغن نارگیل اضافه کنید.

رنگین کمان  – هانی شف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *