آشپزی

طرز تهیه پاستای فتوچیتی بسیار خوشمزه و لذیذ

پاستاها یکی از پر طرفدار ترین غذاهایی است که معمولا باب سلیقه اکثر افراد
است ما در این مطلب از پرشینوی قصد داریم ضمن آموزش پاستای فتوچینی بسیار
خاص وخوشمزه نکات بسیار مهم در درست کردن سس پاستا را نیز برایتان به اشتراک
بگذاریم تا انتهای مطلب همراه ما باشید

پاستای فتوچینی

مواد لازم:
ـ پاستای فتوچینی ۳۰۰گرمـ کره ۴قاشق غذاخوریـ قارچ برش زده یک پیمانهـ سیر رنده یا خرد شده ۲ قاشق
مرباخوریـ شیر یک پیمانهـ خامه غلیظ ۴ قاشق غذاخوریـ جعفری تازه خرد شده یک قاشق غذاخوریـ پنیر پارمیزان رنده شده
یک پیمانهـ نمک، فلفل و پودر جوز هندی به میزان کافی

 

● طرز تهیه:
پاستا را طبق دستور العمل بپزید و آبکش کنید
و با آب سرد بشویید.
پس از این که خوب آب آن رفت در ۲ قاشق غذاخوری کره تفت دهید و کنار بگذارید.
سعی کنید پاستا گرم بماند.
برای تهیه سس، قارچ را در تابه نچسب به مدت ۴ دقیقه در باقی مانده کره تفت دهید.
سپس سیر را اضافه کنید.حرارت را کمی کم کنید، شیر را اضافه کنید و به جوش بیاورید پس از به
جوش آمدن شیر، حرارت را کمتر و خامه را اضافه کنید و پخت را به مدت ۲ دقیقه تا زمانی
که سس کمی غلیظ شود، ادامه دهید.زیر تابه را خاموش و پنیر را اضافه کنید.
نمک، جوز هندی و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و گرم نگه دارید.
هنگام سرو کردن پاستا را در سس مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا گرم شود.

پاستای فتوچینی

پاستای فتوچینی

بیشتر بدانید از  سس مارینارا اولین گزینه از انواع سس پاستا

سس مارینارا یک سس پایه و بسیار آسان از انواع سس پاستا است که می‌توانید به کمک آن یک پاستای خوش رنگ و لعاب و خوشمزه درست کنید. این سس که با گوجه‌فرنگی تازه درست می‌شود شما را از خرید سس‌های آماده بی‌نیاز می‌کند. سس مارینارا در کمتر از ۳۰ دقیقه با ۵ ماده اولیه در دسترس و ساده تهیه می‌شود و می‌توان آن را به مدت ۵ روز داخل یخچال نگه‌داری کرد.

مواد لازم برای تهیه سس مارینارا
گوجه‌فرنگی ۵ عدد
پیاز یک عدد متوسط
سیر ۲ حبه
آب‌لیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون ۱ قاشق غذاخوری
آویشن نصف قاشق غذاخوری
جعفری و ریحان تازه هر کدام ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

پاستای فتوچینی

پاستای فتوچینی خوشمزه

دستور پخت سس مارینارا

یکی از انواع سس پاستا سس مارینارا است که برای تهیه آن باید ابتدا پیاز و سیر را ریز کرده و در ماهیتابه با روغن‌زیتون تفت دهید. نیاز نیست پیازها طلایی شوند، برای درست کردن این سس همین‌که پیازها نرم شوند کافی است.

سپس گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بگیرید و پوره‌کنید. پوره گوجه را داخل تابه بریزید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید. آب‌لیمو را هم در همین مرحله به مواد اضافه کنید. می‌توانید برای بهتر شدن رنگ سس از نصف قاشق غذاخوری رب گوجه هم استفاده کنید؛ اما حواستان باشد در استفاده از رب زیاده‌روی نکنید. در تابه را ببندید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند.

در آخر باید طعم‌دهنده‌ها را به سس مارینارا اضافه کنید. آویشن، ریحان و جعفری را به همراه سس داخل میکسر بریزید و اجاره دهید یک ترکیب یکدست حاصل شود. مواد را دوباره به ماهیتابه برگردانید و اجازه دهید ده دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشد.

از این به بعد می‌توانید به جای درست کردن پاستا با سس گوجه معمولی از این ترکیب جذاب و خوشمزه استفاده کنید.

روزنامه خراسان / digifood

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *