آشپزی

طرز تهیه پای سیب خانگی راحت

پای سیب یکی از آن دسته شیرینی ها است که افراد خیلی  آن را
دوست دارند ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان
علاقه مند به آشپزی طرز تهیه پای سیب خانگی به دو روش کلاسیک
و مدرن را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت

طرز تهیه پای سیب خانگی

طرز تهیه پای سیب شیرینی های پای همیشه جزو خوشمزه ترین شیرینی ها هستند.
من که عاشق انواع پای هستم.
اگر مشکل چاق شدن و قند خون در میان نبود هر روز یک جعبه بزرگ پای میخریدم و همه اش
را میخوردم.
اما یک مسئله مهم دیگر هزینه اش است.

خوب هزینه خریدن هر روز یک جعبه پای کلی زیاد می شود.
پس بهتر است دست به کار شوم و خودم آین خوشمزه را درست کنم.مواد اولیه:
سیب دو عدد شکر یک لیوان سرخالی تخم مرغ سه عدد آرد شیرینی پزی یک و نیم پیمانه شیر (من
ماست زدم) شیر یک سوم پیمانه بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرپر کره صد گرم وانیل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه پای سیب خانگی

طرز تهیه پای سیب خانگی

طرز تهیه پای سیب خانگی:

۱- سیب هارو پوست گرفته و قاچ میکنیم و با یه قاشق شکر و مقداری دارچین و ته استکان آب
میذاریم رو شعله گاز تا بپزه

۲- زرده و سفیده تخم مرغ و جدا کرده و سفیده رو همزده تا
پف کنه , زرده و وانیل و مخلوط و بعد شکر را اضافه و هم میزنیم تا کرم رنگ بشه
,کره و شیر و اضافه و دوباره هم میزنیم , آرد و بکینگ پودر و که دوبار الک کردیم و
اضافه و با بقیه مواد مخلوط میکنیم و در آخر سفیده تخم مرغ و اضافه و با لیسک هم میزنیم.

۳- کف قالب و کاغذ روغنی پهن میکنیم مقداری از مواد و ریخته و سیب هارو که پخته و سرد
شده رو میچینیم و باقیمانده مواد و روی سیب ها میریزیم ,دمای فر بین صد و هفتاد و پنج تا
صد و هشتاد درجه البته بستگی به فرتون داره ،و زمان پخت هم چهل و پنج دقیقه تا یکساعته ,
نیم ساعت اول در فر و باز نکنید تا پف کیک نخوابه.

بیشتر بدانید از طرز تهیه پای سیب کلاسیک

مرحله اول
پای یکی از غذاهای کلاسیک و خوشمزه‌ای است که ابتدا تنها به عنوان غذای اصلی
با محتوای گوشت و سبزیجات تهیه می‌شده که در نهایت به صورت پای گوشت و
سیب زمینی و پای مرغ پنیری یا پای چوپان سرو می‌شده است. اما با گذشت
زمان این مدل از غذا راه خود را با دسرهای خوشمزه‌ای مانند پای گیلاس و پای سیب به دنیای جذاب شیرینی‌پزی باز کرد.

برای تهیه یک پای سیب کلاسیک خوش عطر و طعم ابتدا باید فر را با دمای ۱۸۰
درجه سانتی‌گراد از قبل آماده کنید. همچنین قالب مخصوص پای را خوب چرب کنید
تا خمیر پای به آن نچسبد. برای تهیه خمیر پای آرد را با وانیل، شکر و نمک مخلوط کرده سپس کره سرد را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و به آرد اضافه کنید.

مرحله دوم
کره را به کمک نوک انگشت با آرد مخلوط کنید تا به مواد بچسبد. سپس شیر سرد را اضافه
کرده و مواد را خوب ورز دهید تا خمیر تردی به دست آید. کافی است مواد با هم مخلوط شوند؛ بنابراین از زیاد ورز دادن خمیر پرهیز کنید.

طرز تهیه پای سیب خانگی

طرز تهیه پای سیب خانگی

طرز تهیه پای سیب خانگی

مرحله سوم
در ادامه خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت خمیر را به وسیله وردنه خوب پهن کنید تا اندازه قالب شود سپس خمیر را داخل قالب پهن کنید به طوری که دیواره‌های قالب را نیز بپوشاند.
مرحله چهارم
برای آماده سازی فیلینگ یا مواد داخل پای، سیب‌ها را پوست کنده و به صورت حلقه‌ای برش دهید سپس با دارچین، جوز هندی، شکر، آبلیمو و کره مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید.
مرحله پنجم
برای آماده کردن خمیر روی پای، نیمه دیگر خمیر را با وردنه خوب پهن کنید سپس با کمک یک چاقو خمیر را مانند نوار‌های باریک بریده و حالت بافت روی سیب‌ها بچینید.
مرحله ششم
در آخر زرده تخم مرغ را هم بزنید و به وسیله برس آشپزی روی خمیر پای بمالید و قالب را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود. پای سیب را می‌توانید همراه با بستنی وانیلی و قهوه سرو کرده و نوش جان کنید.

سوران / کاله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *