آشپزی

طرز تهیه پلو بخارا غذای بسیار خوشمزه و معروف کشور ازبکستان

طرز تهیه پلو بخارا غذای بسیار خوشمزه و معروف کشور ازبکستان
آشپزی و شیرینی

ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه پلو بخارا غذای بسیار خوشمزه و معروف كشور ازبكستان را به اشتراک بگذاریم

ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه پلو بخارا غذای بسیار
خوشمزه و معروف کشور ازبکستان را به اشتراک بگذاریم  این غذاهای مجلسی را می توانید
برای انواع میهمانی ها نیز آماده کنید تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه قاطی پلو را
نیز برایتان به اشتراک بگذاریم

طرز تهیه پلو بخارا

پلو ی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان است اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم
طبخ میشود.این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست!مواد اولیه  برای  ۸ نفر :
برنج ۱کیلو گوشت نیم کیلو کره ۲۵۰گرم کشمش ۱۵۰گرم (پلویی) هویج نیم
کیلو (خلال شده) پیاز۴عدد نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم زعفران ۱قاشق چایخوری (ساییده)

طرز تهیه
برای تهیه این
پلو ی لذیذ در ظرفی مناسب مقداری کره آب میکنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا
نیمه سرخ شوند.سپس گوشتها را به صورت تکه ای خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و آن قدر تفت
میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.فلفل و نمک و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها ۲پیمانه
آب اضافه کرده و گوشت را میپزیم.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابکشی میرسانیم.کشمش ها را در روغن تفت
میدهیم تا کمی باد کند و آن را به گوشتی که آبش کاملا تبخیر شده اضافه میکنیم.برنج و مواد را
به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم.

نکات:
۱)بهتر است از ته چین گوشت برای این غذا استفاده کنید.۲)اگر غذای ترش دوست دارید کمی به غذا گرد لیمو
یا گرد غوره بزنید.

طرز تهیه پلو بخارا

طرز تهیه پلو بخارا

بیشتر بدانید از طرز تهیه قاطی پلو

مواد اصلی
برنج
۲ پیمانه
مرغ (پخته و ریش شده)
۱ پیمانه
هویج
۵۰۰ گرم
سیب زمینی خرد شده
۳ عدد
پیاز
۱ عدد
شوید
۲ قاشق سوپ خوری
زعفران (ساییده)
۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم
روغن
به مقدار لازم
کلمات کلیدیمخلوط پلو
طرز تهیهمخلوط پلو
درجه سختی

زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۶۰دقیقه

طرز تهیه قاطی پلو

۱ابتدا در ظرفی مناسب مقداری کره یا روغن اضافه کرده و سپس پیاز را نگینی کرده و در روغن سرخ میکنیم.هویج ها را پس از شستن به شکل دلخواه خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم.
۲
کمی که تفت دادیم مرغ خرد شده و پخته را هم اضافه میکنیم و سیب زمینی ها را نیز می افزاییم و خوب تفت میدهیم.
۳
ادویه و شوید را به مواد اضافه میکنیم و قدری تفت میدهیم تا عطر آنها به مشام برسد و سپس زعفران را آب کرده و به مواد اضافه میکنیم.زیر شعله را بسیار ملایم میکنیم و در ظرف را میگذاریم تا مواد کمی نرم شوند.
۴
در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکش میرسانیم و پس از آبکش کردن با مواد به صورت لا به لا در قابلمه قرار میدهیم و برنج را دم می اندازیم.
تصاویر مراحل تهیه مخلوط پلو

طرز تهیه پلو بخارا

طرز تهیه پلو بخارا

سایر نکات مخلوط پلو

مخلوط پلو یا همان قاطی پلو را بیشتر ما در خانه مصرف کرده ایم.این غذا بسیار در دسترس و راحت است و تنوع در مواد اولیه و راحت بودن شیوه طبخ آن را به غذایی محبوب در بین خانواده ها تبدیل کرده است.
۱)میتوانید به مخلوط پلو مواد دیگری مثل نخود فرنگی ،فلفل دلمه ای و… هم اضافه کنید.مخلوط پلو است دیگر!!!
۲)میتوانید به جای زعفران از رب هم استفاده کنید.
۳)بهتر است کمی از آب مرغ را نگه دارید و با زعفران مخلوط کرده و روی غذا بدهید تا با آن آب دم بکشد.

هنرآشپزی / sarashpazpapion

۲۰۲۱-۰۴-۲۸ /
گردآوری:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن