آشپزی

طرز تهیه پنه پاستای خامه ای ، بچه ها عاشق این غذا میشوند

پاستا غذای مورد علاقه کودکان است ،اگر طرفدار پاستا هستید ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه
یک پاستا بسیار خاص وخوشمزه یعنی پنه پاستای خامه ای و پاستای سیر اسفناج
را برایتان به اشتراک بگذاریم تا انتهای این مطلب همراه ما باشید

پنه پاستای خامه ای

پنه پاستای خامه ای مواد لازم (۴ نفر)
۴ ورقه

بیکن
۲ عدد سینه مرغ خرد شدهنمک و فلفل سیاه۲ قاشق چایخوری

ادویه ایتالیایی
۱
قاشق چایخوری

پاپریکا
۲ حبه سیر خرد شده۲ پیمانه اسفناج۴ عدد گوجه فرنگی خرد شده۱٫۵ پیمانه خامه۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده
شدهنصف قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز۲۸۰ گرم پنه پاستا

پنه پاستای خامه ای

پنه پاستای خامه ای

طرز تهیه
درون قابلمه آب و نمک ریخته و بگذارید بجوشد.
سپس پنه ها را اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه در آب بجوشند تا نرم شوند.
آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید.در یک تابه بزرگ، ورقه های بیکن را سرخ کنید تا کاملا برشته شوند.
سپس برای گرفته شدن روغن اضافی شان، آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید.در همان تابه، مرغ ها
را ریخته و با نمک و فلفل سیاه کمی تفت دهید.

سپس ادویه ایتالیایی که مخلوط سبزیجات معطر است را به همراه پاپریکا بیفزایید و هم بزنید.سیر را افزوده و تفت
بدهید.برگ های اسفناج و گوجه فرنگی ها را بیفزائید و هم بزنید تا آب بیندازند.خامه و پارمسان را افزوده و
بگذارید کاملا بجوشند.در آخر پنه و بیکن را اضافه کنید و هم بزنید تا سس، تمام سطح مواد را بپوشاند.این
پاستا را درون بشقاب ریخته و به همراه پارمسان، جعفری خرد شده و پرک های فلفل قرمز تزئین و سرو
کنید.

بیشتر بدانید از دستور پخت پاستای گیاهی پنه آلفردو سیر و اسفناج

دستور پخت پاستای گیاهی پنه آلفردو سیر و اسفناج یک وعده کاملا خوشمزه، آسان و سریع پخت می باشد که می توانید برای شام و یا ناهار از آن استفاده کنید. حتی در مهمانی ها و دورهمی ها یک وعده سریع و لذیذ می باشد.

مواد لازم
پاستا پنه : ۴۰۰گرم

کره یا روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

سیر خرد شده : ۳ حبه

شیر :۲ پیمانه

پنیر خامه ای : ۱۸۰ گرم

پنیر پارمسان : ۳/۴ پیمانه

بیبی اسفناج : ۴ پیمانه

فلفل سیاه تازه

پنه پاستای خامه ای

پنه پاستای خامه ای

خرید وسایل مورد نیاز
سیر له کن
سیر له کن
خرید
پیمانه اندازه گیری
پیمانه اندازه گیری
خرید
سرویس پخت و پز
سرویس پخت و پز
خرید
سرویس کفگیر و ملاقه
سرویس کفگیر و ملاقه
خرید
آبلیمو گیر دستی
آبلیمو گیر دستی
خرید
ترازو آشپزخانه
ترازو آشپزخانه
خرید
مراحل آماده سازی
مرحله ۱

پنه را در قابلمه آب جوش و کمی نمک ریخته و چند دقیقه صبر کنید تا بپزد در همین زمان سس آلفردو را آماده میکنیم. سیر های له شده را درون کره برای ۱-۲ دقیقه تفت داده و دقت کنید بیش از حد نپزد و سرخ نشود فقط کمی نرم شود.
مرحله ۲

شیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا گرم شود.
مرحله ۳

زمانی که شیر گرم شد پنیر خامه ای را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود هم بزنید.

روزیاتو / hamyarpaz

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن