آشپزی

طرز تهیه پنکیک با مربا

پنکیک یکی از نان های شیرینی است که در بین مردم آمریکایی و اروپایی برای
صبحانه بسیار رواج دارد این صبحانه بسیار خاص و خوشمزه را می توانید با مربا سرو
کنید ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم طرز تهیه پنکیک با مربا بسیار خوشمزه را به
اشتراک بگذاریم در ادامه همراه ما باشید

پنکیک با مربا

مواد لازم:

تخم مرغ خام: ٢ عدد

آرد: ١ لیوان

شیر: ١ لیوان

شکر: ١ قاشق سوپخوری

جوش شیرین: ١ قاشق مرباخوری

روغن: به مقدار کافی

مربا در حدود: ٢ فنجان چایخوری

خاک قند: ۵٠ گرم.

طرز تهیه:

تخم مرغها را در کاسه ای بشکنید شیر و شکر و جوش شیرین را به همراه یک لیوان آب گرم
روی تخم مرغها بریزید و آنها را با تخم مرغ زن دستی یا همزن برقی مخلوط کنید.
در این هنگام آرد را تدریجا به مایه پن کیک اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه
کاملا یکدست شود.
ماهیتابه کوچکی را روی حرارت متوسط قرار دهید و یک قاشق سوپخوری روغن درون آن بریزید.
روغن که داغ شد نصف ملاقه از مایه پن کیک را در ماهیتابه بریزید؛ ماهیتابه را برگردانید تا مایه به
طور یکنواخت در سطح آن پخش شود.

پنکیک با مربا

پنکیک با مربا

زیر پن کیک که برشته شد آن را با کفگیر برگردانید.
وقتی هر دو طرف پن کیک برشته شد آن را از ماهیتابه به بشقابی منتقل کنید.
در این زمان روغن کف ماهیتابه را اندازه کنید و دوباره نصف ملاقه مایه پن کیک توی آن بریزید تا
پن کیک دوم خودش را بگیرد و زیر آن برشته شود.
دو قاشق سوپ خوری مربا لای پن کیک اول بگذارید و آن را لوله کنید و درون دیس بگذارید.
به همین ترتیب ادامه دهید تا مایه پن کیک تمام شود.
پیش از آنکه پن کیک ها را سر میز غذا ببرید قدری خاک قند روی آنها بپاشید.

بیشتر بدانید از اشتباهات پخت پنکیک

نکته ۱: هم زدن پنکیک:
قبلاً هم اشاره‌ کرده بودیم که هم زدن تأثیر بسزایی در کیفیت پنکیک دارد. بازهم تأکید
می‌کنیم، در هم زدن مایه پنکیک حسابی مراقب باشید. وقتی شروع به مخلوط کردن
مواد خشک با مخلوط شیر می‌کنید، گلوتن‌ها شروع به فعالیت و توسعه می‌کنند،
هرقدر بیشتر مخلوط را هم بزنید، گلوتن بیشتر در مایه پنکیک پخش می‌شود. نتیجه پنکیکی است سفت و گاهی خمیر.

راهکار:

مایه پنکیک را فقط تا جایی هم بزنید که مواد باهم مخلوط شوند و گلوله‌های آرد از
بین بروند. مواجهه با مخلوطی که کاملاً یکدست نیست، امری است طبیعی و باعث پایین آمدن کیفیت نهایی پنکیک نمی‌شود.

نکته ۲: استراحت مایه:
شاید بی‌رحمانه‌ترین مرحله در پختن پنکیک استراحت دادن مایه باشد.
درحالی‌که از گرسنگی ضعف کرده‌اید و اعضای گرسنه خانه مکرراً تقاضای پنکیک‌های خوشمزه را دارند! اما به شما قول می‌دهیم که ارزش صبر کردن دارد.

وقتی مایه پنکیک را استراحت می‌دهید، گلوتن فعال‌شده در مرحله مخلوط کردن
استراحت می‌کند. هم‌چنین نشاسته موجود در آرد مواد مایع را جذب می‌کند و اصطلاحاً موجب جا افتادن مایه می‌شود.

زمان این کار از ۵ تا ۳۰ دقیقه بسته به دستور متفاوت است. برای پنکیک‌های ساده ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان کاملاً مناسبی است.

پنکیک با مربا

پنکیک با مربا

راهکار پخت پنکیک :

مایه پنکیک را استراحت بدهید. این مرحله خصوصاً برای کرپ‌ها و پنکیک‌های هلندی
(Dutch baby) اهمیت زیادی دارد. در این فاصله می‌توانید سفره را بچینید، موادی
را برای تزیین یا کنار پنکیک سرو کردن آماده کنید یا به‌هم‌ریختگی‌های ناشی از مراحل قبل را مرتب کنید.

نکته ۳: دمای مناسب:
شخصاً پنکیکی را پنکیک می‌دانم که لبه‌هایی ترد و درونی نرم و پفکی داشته باشد.
اگر شما هم با من هم‌عقیده‌اید، ماهیتابه‌تان را حسابی داغ کنید.

روبرو شدن با پنکیک‌هایی چرب و روغنی، نتیجه رعایت نکردن این مرحله است.

راهکار:

چند دقیقه قبل از شروع به پختن پنکیک‌ها، زیر ماهیتابه را روشن کنید تا به دمای
لازم برسد و کاملاً داغ شود. اگر از روغن و یا کره استفاده می‌کنید باید کاملاً داغ شود
ولی اگر با بوی بد و دود کردن آن مواجه شوید، نشانه‌ای است برای حرارت زیاد که باعث
سوختن پنکیک‌ها می‌شود. به تجربه درخواهید یافت که دمای مناسب برای ماهیتابه‌ای که استفاده می‌کنید چقدر است.

کاچیلافود / روسیلی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *