آشپزی

طرز تهیه پوره سیب زمینی قالبی ، کنار غذای اصلی یا برای میان وعده عالی می شود

پوره سیب زمینی یک دورچین بسیار عالی در کنار غذاها می تواند باشد
ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه پوره سیب زمینی
و طرز تهیه پوره سیب زمینی قالبی بسیار خوشمزه را به اشتراک بگذاریم تا انتهای
این مطلب همراه ما باشید

پوره سیب زمینی قالبی

مواد لازم (۱۲ عدد)
۴ عدد سیب زمینی

سه چهارم پیمانه شیر

۴ قاشق غذاخوری کره

یک چهارم پیمانه خامه ترش

برای کاسه پوره سیب زمینی

۲ پیمانه
پوره سیب زمینی

یک چهارم پیمانه بیکن خرد شده

یک چهارم پیمانه پیازچه

یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

۱ قاشق چایخوری فلفل
سیاه۱ قاشق

چایخوری نمک۱ قاشق چایخوری پودر سیریک پیمانه پنیر چدار رنده شده

 

طرز تهیه
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی
گراد روشن کنید.در یک کاسه بزرگ، پوره سیب زمینی، بیکن، پیازچه، پنیر پارمسان، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را
با یکدیگر مخلوط کنید.قالب ۱۲ تائی مافین را با روغن چرب کنید و مقداری از پوره سیب زمینی ها را
درون آنها قرار دهید.با کمک دست، در وسط هر کدام از آنها یک حفره ایجاد کنید.پنیر چدار رنده شده را
در مرکز هر کدام بریزید.قالب را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید تا سیب زمینی ها کاملاطلایی
و برشته شوند.پوره های فنجانی را با یک قاشق خامه ترش، پیازچه و بیکن خرد شده تزئین و سرو کنید.

پوره سیب زمینی قالبی

پوره سیب زمینی قالبی

بیشتر بدانید از نکات طرز تهیه پوره سیب‌زمینی با پیاز داغ

اگر رنگ غذا برایتان اهمیت خاصی دارد و یا می‌خواهید مجلسی شود می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌ فرنگی را در پیاز داغ تفت دهید.

اگر دوست دارید می‌توانید زیره سبز و آویشن و یا نعنا خشک نیز به این غذا اضافه کنید.

در تهیه این غذا بهتر است سیب‌زمینی را در آب بپزید اما سیب‌زمینی پخته در نمک نیز می‌توانید استفاده کنید.

اگر زمانتان برای پخت سیب‌زمینی کم است سیب‌زمینی ها را ۴ تکه کنید و بعد پزید.

پوره سیب زمینی قالبی

پوره سیب زمینی قالبی

طرز تهیه پوره سیب‌زمینی با پیاز داغ
ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و در قابلمه بیاندازید و تا نصف قابلمه آب بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها مغز پخت شود.

در همین حین که سیب‌زمینی‌ها در حال پخت هستند پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه‌ای جدا تفت دهید، پیاز که نرم شد نمک و ادویه را اضافه کنید.

حالا سیب‌زمینی پخته را در ظرفی بریزید و خوب له کنید، در این قسمت برای نرم‌تر شدن سیب‌زمینی‌ها کره را اضافه کنید.

حالا به این پوره پیاز داغ را اضافه کنید و هم بزنید. غذای شما آماده است نوش جان

روزیاتو / radykala

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *