آشپزی

طرز تهیه پیتزا نیویورکی ، به سبک نیویورکی ها پیتزا بپزیم

اگر طر فدار پیتزا هستید ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان
طرز تهیه دو پیتزای بسیار خاص وخوشمزه را برایتان به اشتراک بگذاریم ، پیتزا نیویورکی و پیتزا
شیکاگو دو پیتزای بسیار خاص هستند،در ادامه با طرز تهیه این دو پستزا خوشمزه آشنا خواهیم شد

پیتزا نیویورکی

نیویورکی موادلازم

فلفل سفید = یک قاشق مرباخوری

لیمو ترش = نیم عدد

خامه یا سرشیر یا خامه = ۱ فنجان

خمیر پیتزا بزرگ = ۱ عدد

گوشت ریش ریش شده نیم پز =۲۰۰ گرم

روغن زیتون =به مقدار لازم

پنیر موزرلا =به مقدار لازم

پیاز متوسط =۱ عدد

پیتزا نیویورکی

پیتزا نیویورکی

طرز تهیه
ابتدا فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ نمایید.پیاز را به صورت حلقه های
ظریف با چاقو برش داده و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید، خامه
را کمی جوشانده تا غلیظ شود سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه
نمایید.

خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن نمایید.پنیر موزرلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک
لایه کامل بپوشاند بر روی خمیر ریخته و مخلوط خامه را به طوری ه کاملا سطح پیتزا را بپوشاند روی
گوشت و پنیر بریزید.مقداری دیگر پنیر موزرلا روی پیتزا ریخته و در پایان پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت
بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلو گیری از این امر بعد از ۱۰ دقیقه طبخ در فر به آن
سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج نمایید.

بیشتر بدانید از طرز تهیه خمیر پیتزا شیکاگو

مواد لازم:
آرد: ۲ و یک چهارم پیمانه تا ۳ و یک چهارم پیمانه
مخمر: ۱ بسته
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
آب گرم: ۱ پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه پیتزا نیویورکی ، به سبک نیویورکی ها پیتزا بپزیم

پیتزا نیویورکی

روش تهیه:
ابتدا نمک، مخمر و یک و یک‌چهارم پیمانه آرد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط می‌کنیم
آب گرم و روغن مایع را به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن برقی با سرعت پایین ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم.
نکته: مواد چسبیده شده به کناره‌های ظرف را پیوسته با همزن بگیرید.
حالا مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالای همزن هم می‌زنیم.
باقیمانده‌ی آرد را با کمک یک قاشق، تکم کم به این مایه اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا خمیر شکل بگیرد..
خمیر را بر روی سطح صاف آردپاشی شده قرار می‌دهیم و بقیه آرد را با دست به آن اضافه می‌کنیم
خمیر را در کل به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز می‌دهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست بیاید.
خمیر پیتزا شیکاگو را به دو قسمت تقسیم کرده (یک قسمت بزرگتر باشد)، روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و می‌گذاریم ۲۰ دقیقه استراحت کند.

آشپز آنلاین / setare

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *