آشپزی

طرز تهیه پیتزا گوشت

پیتزا یکی از محبوب ترین غذاها در سراسر دنیاست که البته دستور پخت های بسیار متنوعی دارد و با انواع سبزیجات و گوشت ها تهیه می شود. طرز تهیه پیتزا گوشت چرخ کرده را در پرشین وی بخوانید.

مواد لازم پیتزا گوشت

گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم

– خمیر پیتزا ۵/۰ کیلو

– قارچ ۱ پیمانه

– پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

– فلفل دلمه ای ۱ عدد بزرگ

– سس گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

– کره ۲۵ گرم

– پیاز ۲ عدد متوسط

– گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط *

پیتزا گوشت

پیتزا گوشت

طرز تهیه پیتزا گوشت

۱- گوشت را با پیاز رنده شده مخلوط کنید.

۲- پیاز را خلال کنید و با مقدار کمی روغن سرخ نمایید.
کمی زردچوبه به آن بزنید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده، تفت دهید تا آب گوشت کشیده
شود.

۳- پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آنها را خرد کنید.

۴- قارچ را تمیز کرده، بشویید و آنها را خرد کرده، با کره سرخ نمایید.

پیتزا گوشت

پیتزا گوشت

۵- فلفل دلمه ای را بشویید.
آن را برش بزنید و دانه های سفید داخل آن را خارج کرده، به صورت نگینی خرد کنید.

۶- خمیر پیتزا را به قطر ۵/۰ سانتی متر و به شکل ظرف، به اندازه ای که ته و
دیواره ظرف را بپوشاند باز کنید.
ته و اطراف ظرف را چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید و خمیر داخل ظرف بیندازید و روی
آن سس گوجه فرنگی بمالید.

۷- به ترتیب گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی، قارچ و فلفل دلمه خرد شده را اضافه کنید.
پس از آن، پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بپاشید.

۸- فر را تا درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید و ظرف را در کف فر
به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
سپس ظرف پیتزا را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا
روی آن طلایی شود.

نکته: به عنوان ادویه از آویشن می توانید استفاده کنید./ن-ج

فواید قارچ

قارچ یک ماده غذایی سالم است که سبب می‌شود با خوردن آن احساس سیری کنید. نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد افزایش مصرف مواد غذایی کم‌کالری که ارزش غذایی بالایی دارند( مانند قارچ‌ها) می‌توانند جایگزین خوبی برای غذاهای پر کالری باشند، بنابراین اگر می‌خواهید پرخوری را کنار بگذارید و بدون مصرف مواد پرکالری احساس سیری داشته باشید انتخاب قارچ‌ها به شما کمک می‌کند تا به این هدف برسید، البته فیبر موجود در قارچ‌ها هم در این مسیر شما را همراهی می‌کند.

قارچ‌ها پروتئین هم دارند اما نه به اندازه گوشت‌ها. هر ۱۰۰ گرم قارچ حدود سه گرم پروتئین دارد اما پروتئین موجود در ۱۰۰ گرم گوشت قرمز یا مرغ حدود ۲۰ تا ۳۰ گرم است. همین مقدار ماهی ۱۵ تا ۲۰ گرم پروتئین دارد، با این وجود قارچ از لحاظ داشتن پروتئین گیاهی در سطح خوبی است، به همین دلیل به گیاهخواران توصیه می‌شود برای جبران کمبود پروتئین بدن‌شان در کنار سویا یا سایر منابع پروتئین گیاهی حتما از قارچ‌ها کمک بگیرند.

سوران ـ تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن