آشپزی

طرز تهیه چیز کیک آلمانی،این بار چیزکیک را به سبک آلمانی ها بپزید

شیرینی و کیک از جمله خوراکی های مشترک در تمام دنیاست. کیک ها تنوع بالایی دارند و با مواد مختلفی تهیه می شوند که برخی از آنها در بسیاری از کیک ها مشترک است. چیز کیک از خوشمزه ترین و محبوب ترین انواع کیک است. چیز کیک آلمانی را در پرشین وی ببینید.

طرز تهیه چیز کیک آلمانی

در این دستور پخت ما به جای پنیر پاستوریزه از پنیر بز استفاده کردیم.

مواد لازم مخصوص تهیه‌ی ۱ قالب چیزکیک

۱و ½ فنجان شکر سفید

۲ قاشق سوپ‌خوری نشاسته‌ی ذرت

۳ قاشق سوپ‌خوری  آرد سفید

۲ بسته( ۲۵۰ گرم) پنیر خامه‌ای، نرم شده

۴۵۰ گرم قالب‌های کوچک پنیر بز

½ فنجان کره، نرم شده

۴ عدد تخم‌مرغ متوسط

۱و ½ قاشق سوپ‌خوری آب لیمو

۱ قاشق چایخوری عصاره‌ی وانیل

چیز کیک آلمانی

چیز کیک آلمانی

طرز تهیه چیز کیک آلمانی

فر را از قبل در دمای ۳۵۰
درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی گراد) گرم نمائید.
کف و دیواره‌های ظرف مخصوص پخت کیک پنیری به ابعاد ۲۷ سانت را خوب چرب کنید.
شکر، نشاسته‌ی درت و آرد را با هم مخلوط کرد و کنار بگذارید.پنیر خامه‌ای و پنیر بز را با هم
مخلوط کنید؛ با هم‌زن برقی خوب هم بزنید تا نرم شوند و پف کنند.
کره‌ی نرم شده را نیز اضافه کنید.

به تدریج مخلوط شکر را به این مواد بیافزائید.
تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید، خوب هم بزنید و پس از هر بار هم زدن دور کاسه را
تمیز کنید.

چیز کیک آلمانی

چیز کیک آلمانی

آب لیمو و عصاره‌ی وانیل را هم بیافزائید و هم بزنید تا نرم شوند.خمیر به دست آمده را درون ظرف
مخصوص چیزکیک بریزید و به مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
فر را خاموش کنید و بی‌آنکه در فر را بازکنید، اجازه دهید کیک شما به مدت ۲ ساعت در فر
استراحت کند.
ظرف را از فرخارج کنید، بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود.
سپس به مدت ۴ ساعت یا یک شبانه روز درون یخچال قرار دهید.

مزایا و خواص پنیر بز

طبق گزارش مجله Dairy Science، “انواع مختلفی از پنیر تهیه شده از شیر بز در سراسر جهان تولید می شود. پروتئولیز و لیپولیز دو فرایند عمده بیوشیمیایی در پدیده چند وجهی تهیه پنیر هستند که شامل تغییرات شیمیایی، فیزیکی و میکروبیولوژیکی در شرایط محیطی کنترل شده می باشند. “

پنیر بز به رغم وجود هزاران ساله آن، محبوبیت پنیرهای سنتی به دست آمده از شیر گاو را به دست نیاورده است. به طور شگفت انگیزی، پنیر بز، که به نام chevre هم شناخته می‌شود، دارای مزایای فراوانی برای سلامتی است. اگرچه پنیر بز مانند سایر محصولات پنیر از چربی بالا برخوردار است، اما این پنیر فاقد چربی ترانس است و حاوی مقادیر مناسب پروتئین‌، ویتامین‌، کلسیم و مواد مغذی است. پنیر بز منبع خوبی از کلسیم، فسفر و ویتامین D است که می تواند به حفظ سلامتی استخوان ها کمک کند.

مجله آشپزی ـ تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *