آشپزی

طرز تهیه چیلی

طرز تهیه چیلی آشپزی و شیرینی

ما در این مجموعه طرز تهیه خوراک چیلی گیاهی غذای لذیذ و خوشمزه فرنگی را آموزش داده ایم . بسیار خوشمزه و مقوی می باشد . با ما همراه باشید .

خوراک چیلی غذایی فوق العاده سریع و آسان و در عین حال بسیار خوشمزه و خوش طعم است.
و براحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید . با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم خوراک چیلی:

گوشت چرخ کرده= ۲۰۰ گرم
گوجه خورد شده = ۲ پیمانه
رب گوجه = ۱ قاشق غذاخوری
پیازخورد شده= ۱ عدد
سیر خورد شده= ۲ حبه
قارچ خورد شده= ۱ پیمانه
فلفل دلمه خورد شده=نصف پیمانه
لوبیاقرمز یا لوبیا سیاه یا لوبیا چیتی=۱ پیمانه
نمک،فلفل سیاه، فلفل قرمز،زردچوبه،دارچین،زیره= به مقدار لازم
پودر چیلی= ۱ قاشق غذاخوری
ماست یا sour cream پیازچه

طرز تهیه خوراک چیلی:

پیاز و سیر رو با زردچوبه تفت میدیم.وقتی پیاز کمی سبک شد گوشت رو اضافه میکنیم و میگذاریم تا کمی سرخ
بشه.حالا رب گوجه، ادویه، پودر چیلی و گوجه خورد شده را اضافه میکنیم.من از گوجه خورد شده کنسروی
استفاده کردم که همراهش کلی آب گوجه داره.اگه از آب گوجه استفاده کنید خیلی خوش طعم میشه.
میگذاریم تا گوجه ها حسابی بپزن.
حالا قارچ خورد شده و فلفل دلمه رو اضافه میکنیم.لوبیا کنسروی یا پخته شده روهم اضافه میکنیم.
معمولا در چیلی از لوبیا قرمز یا سیاه استفاده میشه اما من لوبیا چیتی ریختم.میگذاریم تا مواد حسابی
بپزن و طعمشون توهم بره و خوب جا بیفته.چیلی نباید زیاد آب داشته باشه.وقتی چیلی آماده شد
داخل ظرف مورد نظر میکشیم و من واسه روی آن از ماست استفاده کردم و پیازچهو پنیر چدار زرد
هم روش ریختم با نون تست کره زده نوش جان میکنیم! طعمش فوق الاده است!
خوراک چیلی

خوراک چیلی

ارزش تغذیه‌ای قارچ
قارچ‌ها در طول سالیان گذشته به عنوان افزودنی برای تهیه داروهای گیاهی و معجون‌ها مورد
استفاده قرار می‌گرفت و اغلب در تصورات مردم توسط جادوگران برای القا حس قدرت فوق‌العاده
به کار گرفته می‌شده است؛ اما باید بدانید که قارچ به عنوان یک منبع غنی برای پروتئین، می‌تواند
جایگاه مناسبی در سبد غذایی شما داشته باشد و لازم نیست حتماً یک جادوگر باشید.

قارچ‌ها دارای پتاسیم، ویتامین‌های مختلف و خواص آنتی اکسیدانی هستند که هرکدام از این موارد
برای داشتن سلامتی لازم و ضروری هستند. گذشته از این قارچ، به عنوان یک گیاه، فیبر کافی برای
بهبود عملکرد سیستم گوارشی را نیز دارد. قارچ خوراکی منبع خوبی برای اسیدهای چرب غیراشباع
است و در عین حال کالری کمی‌دارد. پس شما می‌توانید از آن به عنوان یک افزودنی رژیمی نیز استفاده کنید.

مرسوم‌ترین قارچی که کشت و خورده می‌شود، قارچ دکمه است که در سالاد و انواع غذاها وجود دارد.
همچنین در کشورهای آسیای شرقی قارچ دکمه‌ای به عنوان بخشی از درمان بیماری‌های آلرژیک، آرتریت
و برونشیت و پیشگیری از سرطان معده، مری و روده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خواص قارچ

خواص قارچ

خرید قارچ خوب

بهترین روش خرید قارچ، مراجعه به فروشگاه‌های معتبر و خرید کردن از پروتئینی‌های دارای مجوز بهداشتی است.
هیچ‌وقت از دست‌فروشان و رهگذران قارچ خوراکی خریداری نکنید. اغلب قارچ‌های سمی ظاهری مشابه با قارچ
خوراکی دارند. خوردن قارچ، سمی خطرات جدی برای انسان به وجود می‌آورد و در بیشتر موارد باعث مرگ افراد
می‌شود؛ بنابراین تا زمانی که از خوراکی بودن قارچ، اطمینان حاصل نکرده‌اید، آن را خریداری یا مصرف ننمایید.

ویستا  – عصر ایران

۲۰۲۱-۱۰-۰۱ / گردآوری:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن