آشپزی

طرز تهیه چیپس قارچ

چیپس قارچ یکی از پیش غذاها  بسیار خوشمزه است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. این غذا به سرعت تهیه می شود و بچه ها به شدت آن را دوست خواهند داشت. با ما در پرشین وی، همراه باشید .

مواد لازم چیپس قارچ :

قارچ درشت یا معمولی نیم کیلو

خامه ۲ قاشق غذاخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ ۲ عدد

آرد ۱۰۰ گرم

فلفل به مقدار لازم

آرد سوخاری ۱ لیوان

پنیر پیتزای رنده شده ۲ قاشق غذاخوری

روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

 طرز تهیه چیپس قارچ :

پایه های سفت قارچ را کوتاه می کنیم.قارچ ها را با دقت تمیز می کنیم.سیاهی آنها را می گیریم و به آنها نمک،
زده و در آرد می غلتانیمتخم مرغ ها را با نمک و فلفل و خامه می زنیم.سپس قارچ ها را در مایه ی تخم مرغ فرو ،
می کنیم.آرد سوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط می کنیم.بعد قارچ ها را در آرد سوخاری و پنیر می غلتانیم و کمی،
فشار می دهیم تا آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرد.

روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت داغ می کنیم.قارچ ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ،
می کنیم، طوری که ترد شود.فقط دقت کنید که قارچ ها نسوزند.سپس چیپس های قارچ (قارچ سرخ شده) را ،
در یک توری می گذاریم تا روغن اضافی آنها جدا شود.

چیپس قارچ

چیپس قارچ

ارد سوخاری

آردهای سوخاری‌ای که در حال حاضر در بازار موجود هستند، معمولاً از نان‌های حجیم تولید می‌شوند.
این نان‌ها به نحوی حرارت می‌بینند که رطوبتشان گرفته، خشک، قهوه‌ای و برشته شوند و زمانی که ،
نان خشک‌شده به صورت آرد دربیاید، آرد سوخاری آماده بسته‌بندی است.

در روند تولید، نان ۲ بار تحت فرآیند پخت قرار می‌گیرد. مرحله اول پخت نان عادی ولی مرحله دوم آن ،
طولانی‌تر و با حرارت ملایم‌تر است. در واقع، آرد سوخاری فقط با پخت مجدد نان به دست می‌آید و ،
مرحله دوم پخت برای از دست رفتن باقیمانده آب و خشک شدن کامل نان انجام می‌شود. به علاوه،
اگر نان‌های تستی که به دلیل بیات شدن قابلیت مصرف ندارند و به فروش نرسیده‌اند، دچار فساد،
نشده باشند، دوباره به کارخانه بازمی‌گردند و مجدداً در فر می‌روند تا به صورت خشک‌شده درآیند.
این اتفاق در مورد نان‌هایی هم که در کارخانه قالب آن‌ها دچار اشکال‌ شده نیز می‌افتد.

آرد سوخاری

آرد سوخاری

انواع آرد سوخاری

آرد سوخاری در انواع پودر، نوع دانه درشت یا ادویه‌دار به بازار عرضه می‌شود که این مسئله به نوع آسیاب ،
و الک کردن و نوع مصرف آرد، بستگی دارد. معمولاً در تهیه غذاهای سرخ‌شده برای تردی بیشتر مثلاً در،
تکه‌های مرغ، نوع درشت و در تهیه ناگت، کتلت یا ماهی نوع پودری آن بیش‌ترین کاربرد را دارد.

خودتان آرد سوخاری درست کنید:
آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو از آن استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد.
خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی کمک می‌گیرند.آرد سوخاری از آسیاب ،
کردن نان‌های حجیم خشک یا نان‌های سوخاری که کاملا خشک هستند، به دست می‌آید. شما هم می‌توانید ،
برای پایین آوردن هزینه‌های سبد خانوار، به جای تهیه آردهای سوخاری آماده، اگر نان باگت خشک‌شده دارید،
آن را کنار بگذارید و در صورت تمایل، خمیر وسط نان‌های حجیم را هم دربیاورید و آن‌ها را هم خشک کنید. سپس،
با آسیاب کردن این نان‌ها یا خمیرهای خشک یا ترکیب آن‌ها با پودر حاصل از نان‌های سوخاری، آرد سوخاری ،
خانگی آماده کنید.

اگر دوست دارید آرد سوخاری خانگی کمی درشت‌تر باشد و بتوانید از آن برای سرخ کردن مواد گوشتی استفاده،
کنید، می‌توانید به جای آسیاب کردن نان‌ها و خمیرهای خشک، آن‌ها را در هاون بکوبید تا به اندازه دلخواهتان ،
خرد بشوند.

سیب سبز  – راسخون

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *