آشپزی

طرز تهیه ژله بستنی در ظرف گرمکی

در میان صیفی جات تابستانی، گرمک یکی از پرخاصیت‌ترین آنهاست که فقط مدت زمان،
محدودی در میوه‌فروشیها یافت میشود. برای تهیه ی ژله بستنی در ظرف گرمکی ،
با ما در پرشین وی همراه باشید .

 مواد لازم برای ژله بستنی در ظرف گرمکی

– گرمک یا طالبی متوسط؛ یک عدد

– ژله طالبی، یک بسته

– بستنی وانیلی؛ یک و نیم لیوان

– آب جوش؛ یک لیوان

روش تهیه ژله بستنی در ظرف گرمکی:

۱ – ابتدا گرمک یا طالبی را بشویید و با چاقویتیز به ۲قسمت مساوی تقسیم کنید.
سپس تخم‌های داخل هر نیمه را خارج کرده و گوشت آنها را با استفاده از قاشق‌ ،
یا چاقویی کوچک تایک‌و نیم‌سانتی‌متری پوست، خالی کنید.

۲ – گوشت طالبی یا گرمک را با چاقو به قطعات ریز خرد کنید و داخل سبدی بریزید تا آب،
اضافی آن خارج شود.حالا هر کدام از پوسته‌ها را داخل کاسه‌ای متناسب با اندازه آنها قرار دهید.

۳ – بستنی وانیلی را از فریزر خارج کنید و کمی صبر کنید تا در هوای معمولی اتاق کمی،
شل شود.در این فاصله، کاسه بلوری متوسطی آماده کنید و پودر ژله را در آن بریزید.
سپس آب جوش را اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا پودر ژله به‌طور کامل در آب جوش حل،
شود.

۴ – به جای اینکه طبق روش معمول درست کردن ژله ، آب سرد اضافه کنید، یک و نیم،
لیوان بستنی کمی شل شده را در کاسه محتوی محلول ژله‌ای بریزید و خوب هم بزنید.

۵ – هر یک از نیمه پوسته‌های گرمک یا طالبی را با مقداری از گرمک یا طالبی خرد شده به،
همراه بستنی ژله‌ای مایع پر کنید.سپس پوسته‌ها را به یخچال انتقال دهید و چند ساعت،
صبر کنید تا بستنی ژله‌ای داخل گرمک یا طالبی کاملاسفت شود.پس از آن شما می‌توانید،
با چاقو هر نیمه را به چند قسمت تقسیم کنید.به این ترتیب خواهید دید که بستنی ژله ‌ای،
نیز همراه با گرمک یا طالبی بریده می‌شود.

ژله بستنی در ظرف گرمکی

ژله بستنی در ظرف گرمکی

آشنایی با خواص طالبی

این ویتامین در بهبود بینایی و حفظ سلامت و طراوت پوست، نقش ارزنده ای دارد. به علاوه،
بتاکاروتن بالای طالبی، مانع بروز آب مروارید در سالمندان می شود. طالبی همچنین حاوی ،
ویتامین ث و علاوه بر آن، مواد مغذی دیگری مثل پتاسیم، اسید فولیک، فیبر، منیزیم، ید و،
ویتامین B6 است.

وجود مجموعه‌ای از ویتامین ها، به خصوص ویتامین های گروه ب در این میوه، آن را به ماده ای،
بسیار خوب برای تنظیم متابولیسم در بدن تبدیل کرده و از این رو این خواص طالبی برای افزایش،
وزن کودکان و نوجوانان و افراد لاغر است.

طرز تهیه ژله بستنی در ظرف گرمكی

خواص طالبی

خواص تغذیه ای طالبی

طالبی میوه ای خنک و اشتها آور است و به دلیل دارابودن درصد بالای آب، فیبر و مواد معدنی،
مناسب، ادرارآور و ملین است.مصرف این میوه همچنین به افرادی که از کم خونی رنج می برند،
، توصیه می شود. مطالعات نشان داده است که افرادی که از آسم رنج می برند، در صورت،
استفاده از میوه هایی که خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارند، کمتر دچار حملات تنفسی،
می شوند. از این رو مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند، مفید است.

طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از بتا کاروتن است که در بدن تبدیل،
به ویتامین آ می شود. در یک فنجان آب طالبی فقط ۵۶ کالری انرژی وجود دارد ولی ۱۲۹% ،
نیاز روزانه ما به ویتامین آ را تامین می کند که تاثیر آن در بهبود بینایی و پوست بدن بر همه ،
واضح است.

همشهری آنلاین  – تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن