آشپزی

طرز تهیه ژله توت فرنگی ، یک دسر خوشمزه و عالی

خواص میوه های بهاری بر کسی پوشیده نیست. اما علاوه بر خاصیت آنها استفاده از این میوه ها برای زیباتر کردن تزییات سفره شما بسیار پرکاربرد است. میوه توت فرنگی از آن دسته میوهای زیبا و لذیذ بریا استفاده در دسرهاست. طرز تهیه ژله توت فرنگی را در پرشین وی بخوانید.

مواد اولیه ژله توت فرنگی

آب سرد ۵ پیمانه

خامه فرم گرفته برای تزیین

پودر ژله توت فرنگی ۵بسته

توت فرنگی برای تزیین

خامه (یا بستی وانیلی) ۲ پیمانه

آب جوش ۵ پیمانه

طرز تهیه ژله ی توت فرنگی لایه ای در لیوان (آسان و شیک)

دسر توت فرنگی

دسر توت فرنگی

طرز تهیه ژله با میوه توت فرنگی

لایه ۱

یک پیمانه آب جوش
را با یک بسته پودر ژله توت فرنگی مخلوط کنید.
بعد به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم )سعی کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن.بعد یک پیمانه هم آب
سرد اضافه کنید و هم بزنید و بین لیوان ها به طور مساوی تقسیم کنید.
و حدود ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببنده.

لایه ۲

ژله رو باز با یک پیمانه آب جوش حل کنید و سعی کنید ذرات ژلاتین کاملا حل بشن این کار
باعث میشه ژله ی شفافی داشته باشین.بعدیک پیمانه خامه هم اضافه کنید (به جای خامه می توانید از بستنی وانیلی
استفاده کنید) هم بزنید تا خامه توش باز بشه البته در همون حد که خامه یا بستی توش باز بشه
کافیه چون اگه زیاد هم بزنین حالت دورنگی رو از دست میده! کمتر هم زدن ژله با بستی یا خامه
باعث میشه ژله خود به خود حالت دورنگ و دولایه پیدا بکنه!دوباره مواد را بین ظرف ها تقسیم کنید و
در یخچال بگذارید تا ببنده.

برای لایه ی سوم مراحل کار مثل لایه ی اول هست.

ژله با میوه توت فرنگی

ژله با میوه توت فرنگی

لایه چهارم هم مثل لایه دوم.

و اما لایه آخر که تمام کننده هست مثل لایه اول انجام میدیم یعنی همان ژله معمولی(ترکیب ژله با ۱
پیمانه آب جوش و حل کردن ذرات ژلاتین روی حرارت غیر مستقیم کتری و ترکیبش با ۱ پیمانه آب سرد)میریزیم
روی لایه چهارم و ژله ی لیوانی مون اماده هست.

نکته ها برای تهیه ژله

۱- این ژله خیلی راحت تهیه میشه فقط مدت درست کردنش هست که حدود ۱۰ ساعت طول میکشه.

۲- در آخر روی ژله رو میتونید با خامه ی فرم گرفته و توت فرنگی تزیین کنید.

۳- به جای ژله توت فرنگی از هر طعم ژله ای که دوست دارین میتونین استفاده کنین

۴- این ژله ایده ی خوبی برای روز ولنتاین هست.

۵- اگه روز قبلش درست میکنید روش رو با سلفون بپوشونید.

خطرات و احتیاط ها در مصرف توت فرنگی

توت فرنگی یکی از میوه هایی است که مقادیر زیادی سم و آفت کش برروی آن
استفاده می شود. برای اطمینان از سالم بودن میوه ای که میخورید از انواع
ارگانیک آن استفاده نمایید. اگر قادر به خرید محصولات ارگانیک نیستید،
مصرف توت فرنگی را ترک نکنید چراکه هنوز هم خواص توت فرنگی بسیار بیشتر از خطراتش است.

بتابلاکر ها، داروهایی هستند که برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی
عموما تجویز شده و باعث بالا رفتن سطح پتاسیم خون می شوند.
میوه ها و خوراکی های حاوی پتاسیم زیاد میبایست به اندازه و مناسب
مصرف شوند. مصرف مقادیر بالای پتاسیم می تواند برای افرادیکه کلیه شان بخوبی عمل نمی کند، مضر باشد.

دیابت و توت فرنگی

توت فرنگی قندی پایین و میزان فیبری بالا داشته و هردو این فاکتور ها به
حفظ تعادل قندخون کمک می نماید. توت فرنگی یکی از خوراکی های
مناسب برای افراد دیابتی می باشد. تحقیقات نشان می دهد که خوردن ۳۷ توت
فرنگی در روز می تواند بطرز چشم گیری عوارض دیابت همچون نارسایی کلیه و نوروپاتی محیطی را کاهش دهد.

بارداری

دریافت میزان کافی اسید فولیک در دوران بارداری لازم می باشد و توت فرنگی حاوی مقادیر مناسبی فولیک اسید است.

افسردگی

فولیک اسید موجود در توت فرنگی برای افسردگی می تواند مفید باشد.

حافظه کوتاه مدت و توت فرنگی

مواد موجود در توت فرنگی نشان داده اند که می توانند باعث بهبود حافظه کوتاه مدت شوند.

سوران ـ راستینه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *