آشپزی

طرز تهیه کاپ کیک پیتزا

اگر به دنبال فینگر فود خوشمزه و مجلسی می گردید ما به
شما عزیزان کاپ کیک پیتزا را پیشنهاد می دهیم این پیتزا بسیار
راحت وخوشمزه است و می توانید در منزل به راحتی آن را طبخ
کنید تا انتهای این مطلب همراه ما باشید

کاپ کیک پیتزا

این کاپ کیک های خوشمزه مناسب برای جشن ها و میهمانی هاست.
درست کنید و خیلی شیک از مهمان ها پذیرایی کنید.

مواد اولیه :
تخم مرغ ۲ عدد

روغن مایع نصف پیمانه

شیر نصف پیمانه

ماست ۵ قاشق غذا خوری

آرد ۲ پیمانه

کالباس
۱۵۰ گرم

فلفل دلمه ای قرمز و سبز هر کدام ۱ عدد

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری سر پر

پنیر
پیتزا یک پیمانه فلفل قرمز زردچوبه آویشن نمک به میزان لازم

کاپ کیک پیتزا

کاپ کیک پیتزا

طرز تهیه کاپ کیک پیتزا:

ابتدا تخم مرغها رو در ظرف موردنظر بشکنید.تخم مرغها
رو با چنگال یا مفتول سیمی خوب بزنید بعد روغن مایع رو اضافه کنید.

سپس شیر رو اضافه کنیدبعد هم ماست رو اضافه کنید و دوباره تمام مواد رو هم بزنید.سپس آرد رو به
تدریج اضافه کنید نمی خواییم موادمون سفت بشه یه کم باید شل باشه.بعد هم ادویه های گفته شده رو بریزید.کالباسها
رو مکعبی خرد کنید و فلفل دلمه ایهای رنگی رو هم نگینی خرد کنید مقداریش رو برای روی پیتزا نگه
دارید پنیر پیتزا رو هم اضافه کنید.

مواد رو با هم مخلوط کنید.قالب مافین رو چرب کنید از قالبهای تک نفره تارت هم میشه استفاده کرد.از مواد
پیتزا داخل قالبهای بریزید و بگذارید داخل فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه.حالا
اونا رو سرو کنین و از طعمش لذت ببرین^_^

بیشتر بدانید از مواد لازم برای  پیتزا لقمه ای :

آرد
۱ و ۱/۴ پیمانه

ماست خامه ای
۱/۲ پیمانه

آب
۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر
۲ قاشق سوپخوری

نمک
۱/۴ قاشق چایخوری

شکر
۱ قاشق سوپخوری

روغن مایع
۱/۲ پیمانه(۲ق س زدم)

نشاسته ذرت
۲ قاشق سوپخوری

تخم مرغ
۲ عدد

فلفل دلمه ای رنگی خرد شده
۱ فنجان

مواد گوشتی(مایع ماکارونی) و یا ژامبون
۱ فنجان

کاپ کیک پیتزا

کاپ کیک پیتزا

طرز تهیه کاپ کیک پیتزا :

ابتدا کپسول های کاغذی را داخل قالب مافین بگذارید و بعد فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید. از آرد دو قاشق سوپخوری سر صاف بردارید و به جای آن دو قاشق سوپخوری آرد نشاسته ذرت اضافه کنید.

آردها و بکینگ پودر را مخلوط و یک بار الک کنید، تخم مرغ ها را با همزن دستی بزنیدتا از لختگی در بیایند.

در ظرفی شکر، نمک، ماست و آب را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ ها را هم اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را روی مواد مایع الک کنید و هم بزنید. (تمام مراحل با همزن دستی و یا چنگال هم بخورد)

داخل کپسول کاغذی را تا نیمه از مواد پر کنید و روی مایع کاپ کیک را با ژامبون و یا مواد گوشتی بپوشانید و روی آن را پنیر پیتزا بریزید، سپس روی پنیر را فلفل دلمه ای رنگی بگذارید، (مانند تصویر)

سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا روی کاپ ها طلایی شوند.

نکته برای پخت کاپ کیک پیتزایی:

• مواد را از نصف بیشتر نریزید تا از کاپ سر نرود، بعضی از کاپ های من در فر سر کرد.

• اگر از کپسول های کاغذی استفاده می کنید حتما داخل قالب مافین قرار بدهید ولی داخل لیوان کاغذی بدون قالب هم می شود درست کرد.

• این پیتزا سرد و گرم فوق العاده خوشمزه است.

سوران / torinoplus

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *