آشپزی

طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در فر

اگر طرفدار کباب کوبیده هستید ما در این مطلب از پرشین وی قصد
داریم برای شما عزیزان طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در فر و  همچنین
خواص گوشت بوقلمون را برایتان به اشتراک بگذاریم تا انتهای این مطلب
همراه ما باشید

کباب کوبیده بوقلمون

وقتی حرف از کباب به میان می آید همه آب از دهانشان سرازیر می شود.
حالا خیلی فرقی نمیکند این کباب از چه نوعی باشد، کباب کوبیده، برگ، کباب مرغ و یا حتی کباب کوبیده بوقلمون که در اینجا دستور آن را برای شما آورده ایم.

مواد اولیه:
گوشت بوقلمون (سینه _ چرخ شده) میزان لازم پیاز (له شد شده _ آب گرفته) ۳ عدد زنجفیل ۲ ق.م
نمک ، فلفل سیاه میزان لازم جعفری (ساطوری شده) ۱ فنجان زعفران (دم شده) ته فنجان کره به میزان لازم

 

طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در فر

طرز تهیه:
۱- در ابتدا گوشت بوقلمون و پیاز رو ۳ بار دیگه با هم چرخ می کنیم تا کاملا له بشود.

۲- بعد زعفران و نمک و فلفل و زنجفیل رو اضافه می کنیم و جعفری رو هم می ریزیم و
ورز می دیم.

۳- گوشت رو شانه می زنیم من اینجا ۳ تا سیخ داشتم که به اندازه ۳ تا سیخ شانه زدم.

۴- بعد دستمون رو با آب گرم خیس می کنیم و گوشت رو که در دست شکل بیضی بهش دادیم
به سیخ می گیریم و می چسبونیم به سیخ و با انگشت شصت به صورت لقمه لقمه اونو حالت می
دیم.

۵- کف سینی فر کاغذ روغنی می ندازیم و کبابها رو روش می زاریم و کره رو برش می زنیم
و روی کباب می زاریم.

۶- فر رو از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم و به مدت ۲۰
دقیقه تا نیم ساعت داخل فر قرار می دیم.

۷- در این حین باید کبابها رو پشت و رو کنیم.

۸- بیشتر از این کباب رو داخل فر نزارید چون سفت و خشک میشه.
در ضمن من از شعله پایین استفاده کردم.

کباب کوبیده بوقلمون

کباب کوبیده بوقلمون

بیشتر بدانید از خواص گوشت بوقلمون:

به دنبال بوقلمون تازه، لاغر، ارگانیک مرتعی باشید که در شرایط انسانی و بدون آنتی بیوتیک پرورش یافته اند. بوقلمون های کارخانه ای و معمولی که معمولاً تولید می شوند اغلب در طول فرآوری با نمک، آب و سایر مواد نگهدارنده تزریق می شوند تا عمر مفید آنها را کاهش داده و هزینه ها را کاهش دهد. بوقلمون های مرتعی با دسترسی به پوشش گیاهی نیز از نظر امگا ۳ بیشتر از بوقلمون های کارخانه دار هستند.

 

مصرف گوشت بوقلمون برای کودکان و سالمندان در فصل سرما بسیار مناسب می باشد.

در گوشت بوقلمون پروتئین زیاد و چربی کمی وجود داشته است. بوقلمون از دسته مواردی است که فسفر، آهن، پتاسیم و ویتامین های B در آن وجود داشته است.

کباب کوبیده بوقلمون

کباب کوبیده بوقلمون

در بوقلمون املاح مفیدی مثل روی، مس، پتاسیم و سلنیوم بسیار دیده می شود.

به دلیل اینکه در گوشت بوقلمون اسید آمینه وجود داشته است می تواند در بدن از تجمع سرب و جیوه جلوگیری کند و به کارکرد کبد در دفع سموم بدن بسیار کمک کند.

 

بوقلمون دارای گوشت سفید در ناحیه سینه است که کم چرب است و علاوه بر آن دارای گوشت قرمز و تیره در بخش های ران است.

 

مصرف گوشت بوقلمون می تواند حدود نیمی از اسید فولیکی که در روز نیاز دارید را برای بدنتان تامین کند و به عنوان یک منبع عالی روی، پتاسیم، پروتئین، ویتامین های B1 و B3  و B6 و B12 و همچنین اسید آمینه ترپپتوفان به شمار می رود.

سوران / beytoote

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *