آشپزی

طرز تهیه کتلت خوشمزه به روش بیجاری ها

کتلت بیجاری  کتلت همه‌جوره‌اش خوشمزه است اما کتلت بیجاری خیلی خاص است.این کتلت با طعم و مزه جدیدی که دارد می تواند یک شام ویژه برای کتلت دوستان باشد. با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم کتلت بیجاری

۲۰۰ گرم گوشت گوسفند

۱۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

۱ عدد پیاز

۲ عدد سیب‌زمینی

۲ عدد تخم‌مرغ

به میزان لازم نمک و زردچوبه

طرز تهیه کتلت بیجاری  :

۱٫گوشت گوسفند را با نصف پیاز بگذارید بپزد.

۲٫وقتی گوشت گوسفند پخت، آن را خوب بکوبید و در ظرفی بریزید.

۳٫حالا گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید.

۴٫نصف پیاز باقیمانده را رنده کنید و با سیب​زمینی رنده شده روی گوشت‌ها بریزید.

۵٫تخم‌مرغ ها، نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۶٫حالا از مواد به‌اندازه یک گردو بردارید و آن را کف دستتان شکل دهید، سپس در روغن با حرارت ملایم
سرخ کنید.

نکته اگر گوشت گوسفند دوست ندارید می توانید به جای گوشت لخم گوسفند از گوشت گوساله استفاده نمایید.

گوشت قرمز به عنوان یکی از منابع اصلی تامین پروتیئن در رژیم غذایی انسان وجود دارد.
گوشت گوساله و گوسفند به عنوان دو منبع اصلی تامین پروتیئن از خانواده گوشت‌های
قرمز در جامعه ما مورد استفاده قرار می گیرد. البته گوشت گاو نیز منبع دیگری برای تامین
گوشت قرمز در جهان است که در کشور ما طرفدار چندانی ندارد.

کتلت بیجاری 

کتلت بیجاری

گوشت گوسفند

فیله گوساله حاوی حجم بسیار زیادی از پروتین و آمینواسید است. شما بعد از صرف یک وعده
غذایی با این بخش از گوشت گوساله برای مدت طولانی‌تر احساس سیری کرده و حجم غذای
مصرفی شما کاهش پیدا می‌کند. به همین دلیل کارشناسان تغذیه توصیه کرده‌اند که مردان
چاق که توانایی کاهش حجم غذای خود را ندارند از این ماده غذایی در رژیم خود استفاده کنند.
در عین حال متخصصان تغذیه ورزشی معتقد هستند که این بخش گوست گوساله برای امر
عضله‌سازی بسیار مفید و کارساز است.

سلامتی
این بخش از گوشت گوساله حاوی بیشترین مقدار از ماده ” روی ” است. این ماده برای مبارزه با
انواع بیماری‌ها و همچنین کاهش دوره نقاهت بیماری سرما خوردگی بسیار موثر است. این بخش
همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین B12 است که برای تولید DNA و تقویت سیستم
عصبی و سیستم خون رسانی بدن مفید است. همچنین مشخص شده است که این ماده غذایی
در کاهش کلسترول مضر خون نیز موثر است.

گوشت گوساله

گوشت گوساله

افزایش خواص غذایی

کارشناسان غذایی معتقد هستند که در صورت مصرف گوشت گوساله با تعدادی از مواد غذایی
خواص و مواد مفید موجود در آن افزایش پیدا می‌کند. کارشناسان معتقد هستند که مصرف قارچ
موجب افزایش میزان ماده مغذی ” روی ” در گوشت گوساله
می‌شود.

با وجود تمامی نکات مثبت مطرح شده در متن بالا بایستی خاطرنشان کرد که افراد مختلف در سنین
مختلف و با توجه به وضعیت سلامتی و تحرک جسمانی متفاوت خود نیاز به رژیم‌های غذایی گوناگون
دارند. توصیه اکید تمامی کارشناسان تغذیه در مورد هرگونه تغییر در رژیم غذایی این است که در ابتدا
بایستی با یک پزشک در این مورد به مشورت پرداخت و پس از اطمینان از وضعیت سلامت و یا با توجه
نیازهای متفاوت به تغییر در رژیم غذایی اقدام کرد.

مجله آشپزی مثبت – همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *