آشپزی

طرز تهیه کرم نارگیل یک دسر فوق العاده خوشمزه !

اگر تمایل دارید یک دسر بسیار خوشمزه برای اهل خانواده درست کنید ما در این مطلب از پرشین وی
قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه کرم نارگیل بسیار خوشمزه وخاص را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت
این دسر طعم بسیار خاصی دارد تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا خواص نارگیل را نیز برایتان به اشتراک
خواهیم گذاشت

طرز تهیه کرم نارگیل

کِرم نارگیل بعضی اوقات کیک اسفنجی ساده درست می کنید، و یا شاید در منزل نان رولت هایی دارید
که هوس می کنید انها را بخورید.
اما دلتان خامه یا کرمی می خواهد که کیکتان را همراهی کند.
کرم نارگیل را به شما پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم:
پنیرخامه‌ای: ۳۰۰گرم خامه فرم گرفته

: ۴۰۰گرم شکر

: ۱۵۰گرم پودرنارگیل:

یک پیمانه ژلاتین:

۱۲ورق زرده تخم‌مرغ

: ۶ عدد شیرنارگیل: یک پیمانه(۲۵۰ میلی‌لیتر)

طرز تهیه کرم نارگیل

طرز تهیه کرم نارگیل

روش تهیه طرز تهیه کرم نارگیل:

۱٫
ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی خوب ‌هم می‌زنیم تا پف کنند.
سپس شیرنارگیل را به زرده‌ها اضافه می‌کنیم، همه را با هم داخل ظرف مخصوص کرم‌پزی ریخته، روی حرارت قرار می‌دهیم
و ‌هم می‌زنیم تا مواد به جوش آید و زرده‌ها بپزند.
نارگیل را به مخلوط حاصل اضافه کرده و ظرف را کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

 

۲٫
در این فرصت پنیرخامه‌ای و خامه را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی ‌هم می‌زنیم تا یکدست شوند.
ورقه‌های ژلاتین را نیز داخل آب سرد قرار می‌دهیم و وقتی که نرم شدند از داخل آب بیرون آورده و
داخل ظرفی مناسب روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب شوند.
همه مواد را توسط درجه کُند همزن برقی ‌هم می‌زنیم تا یکدست شود.

۳٫
مواد را داخل قالب مورد نظر که من در اینجا از میگنو پورشن استفاده کرده و کف قالب را نان
رولت قرار داده‌ام ریخته و به مدت۸ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا خودش را بگیرد، سپس آن را داخل
ظرف مورد نظر قرار داده، تزیین می‌کنیم.

بیشتر بدانید از خواص نارگیل

چندی پیش، نارگیل ها به عنوان یک ماده غذایی بسته بندی شده کلسترول، انسداد شریان،
شهرت بدی داشتند که به بیماری های قلبی کمک می کرد. امروز، با این حال، نارگیل به عنوان یک غذای معجزه آسای جدید بازگردد.

 

نارگیل بسیار مغذی، سرشار از فیبر و مملو از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است.
از خلاقیت های آشپزی گرفته تا معجون های زیبایی جادویی، نارگیل ها مشت خوبی دارند.

طرز تهیه کرم نارگیل

طرز تهیه کرم نارگیل

نارگیل های تازه پوسته ای سبز دارند و زمانی که پوست سبز گرفته شد، پوسته ای
سفید زیر آن وجود دارد. این نارگیل ها، نارگیل آسیایی هستند. همچنین نارگیل های بالغ با موهای قهوه ای وجود دارد.

 

نارگیل های جوان حاوی آب بیشتری و گوشت نرم مانند ژل هستند، در حالی که نارگیل های بالغ دارای گوشت سفت و آب کمتری هستند.

 

تفاله نارگیل سفید سرشار از چربی ها، قندها، پروتئین ها، کربوهیدرات ها، ویتامین های گروه
B ، B1 ، B2 ، B3 ، ویتامین A ، E ، K ، J ، سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم، سدیم، آهن، روی، مس و سلنیوم.

مجله زندگی ایده آل / beytoote

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *