آشپزی

طرز تهیه کرپ پستو با کالباس ، این صبحانه محبوب آخر هفته ها است

اگر طرفدار کرپ ها هستید ما در این مطلب از پرشین قصد داریم برای شما  عزیزان طرز تهیه کرپ پستو یک
کرپ عالی و خاص برای صبحانه را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت تا انتهای این مطلب همراه ما باشید
این صبحانه بسیار محبوب برای صبحانه است

طرز تهیه کرپ پستو

مواد لازم
سس پستو ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد بزرگ

آرد ۱/۲ پیمانه

شیر کم چرب ۱۵۰ میلی لیتر

روغن به میزان لازم

کالباس ۵ ورقه

طرز تهیه کرپ پستو

طرز تهیه کرپ پستو

طرز تهیه
۱٫
سس پستو را با تخم مرغ، آرد و شیر با همزن برقی و یا دستی بزنید تا خمیر شکل بگیرد.

۲٫
ماهیتابه ی بزرگی را با کمی روغن چرب کنید، روغن اضافی آن را بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

۳٫
حدود نصف پیمانه از خمیر را در ماهیتابه بریزید و فورا در ماهیتابه بچرخانید تا کرپی نازک داشته باشید.

۴٫
وقتی روی کرپ خشک و کناره های آن از ماهیتابه جدا شد، آن را با کمک کفگیر چوبی و یا
پلاستیکی برگردانید و برای ۳۰ ثانیه دیگر بپزید.

۵٫
کرپ ها را بین کاغذ روغنی قرار دهید تا تمام آن ها آماده شوند.
سپس یک ورقه کالباس روی هر کرپ قرار دهید و آن را به شکل دلخواه بپیچید
نکاتی در رابطه
با تهیه ی کرپ پستو با کالباس

۱ از ورقه های نازک و بزرگ کالباس استفاده کنید.

۲در تهیه این دستور از سس پستو استفاده می شود.

بیشتر بدانید از مواد لازم برای تهیه کرپ شیرین خانگی:

تخم مرغ
۱ عدد

آرد
۱ لیوان

شیر
یک و نیم لیوان

شکر
۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع
۲ قاشق غذاخوری

وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر کرپ در منزل:
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کاملا کف کنه و کرم رنگ بشه بعد روغن مایع رو اضافه می‌کنیم و دوباره هم میزنیم.

طرز تهیه کرپ پستو

طرز تهیه کرپ پستو

شیر رو اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. در آخر آرد الک شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

مخلوط کردن رو ادامه بدید تا کاملا یکدست بشه و هیچ گلوله ی آردی داخلش نباشه.

خیلی مهمه که روغن، شیر و آرد رو به ترتیبی که گفته شد اضافه کنید.
داخل تابه نچسبی رو با قلمو کمی روغن مایع میزنیم تا چرب بشه و روی حرارت قرار میدیم . از مایه کرپ داخل تابه میریزیم و تابه رو میچرخونیم تا مواد کاملا پخش بشه.

ضخامت کرپ نباید زیاد باشه. وقتی کرپ خودش رو گرفت و سطحش مات و کناره ها کمی طلایی شد، میتونیم برگردونیم تا طرف دیگش هم بپزه و مابقی مواد رو به همین ترتیب میپزیم.

 

کرپ‌های خوشمزه شما آمادست و میتونید اونارو توی ظرف دلخواه بچینید و با نوتلا و میوه تزیین کنید. اگر برای بار اول میخواین کرپ درست کنید حتما نکات زیر رو در نظر بگیرید.

نکات مهم در پخت کرپ خونگی:
دلیل لاستیکی شدن کرپ، ضخامت زیاد اونه. کرپ باید خیلی نازک باشه و برای پخش شدن داخل تابه مواد رو اضافه نمیکنیم بلکه تابه رو میچرخونیم تا مواد پخش بشه و خیلی نازک باشه. اگه کرپ شما حالت لاستیکی داشت باید ضخامت مواد رو کمتر کنید.

 

آشپزباشی / okala

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *