آشپزی

طرز تهیه کلوچه شیرمال ، یک عصرانه ساده و راحت و فوق العاده خوشمزه

نان شیرمال و یا کلوچه آن می تواند به خوشمزگی یک شیرینی و به خوبی یک نان لذیذ و تازه باشد. حس خوب یک میان وعده و یا عصرانه با یک شیرنی ساده و سنتی می تواند در این روزهای دل انگیز بهاری حال شما را خوب کند. طرز تهیه کلوچه شیر مال را در پرشین وی بخوانید.

طرز تهیه کلوچه شیر مال

این کلوچه عصرونه ای خیلی خوشمزه است…
امتحانش کنید…
با لیوانی چای، قطعا حس خوبی را به شما منتقل می کند.

مواد لازم:

•جوش شیرین (سرخالی) ۱ قاشق مربا خوری

•تخم مرغ ۳ عدد

•آرد سفید ۴ تا ۵ لیوان

•ماست شیرین یک چهارم لیوان

•بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری

•روغن مایع ۱ پیمانه

•شکر پودر شده نصف پیمانه

•وانیل نصف قاشق چای خوری

•زعفران و زرده تخم مرغ (برای رومال) به میزان لازم

•پودر پسته, ترافل, یا هر چیز تزیینی به میزان لازم

 

طرز تهیه کلوچه شیرمال

طرز تهیه:

۱- اول جوش شیرین رو میریزیم توی
ماست تا واکنش بده و ماست پوک شه…

۲-حالا ۱ پیمانه روغن رو توی یه ظرف میریزیم و شکر و تخم مرغ ها و وانیل و ماست و
بهش اضافه میکنیم.

۳- نیازی به همزن برقی نداریم.
با یه همزن دستی در حدی که مواد یکدست بشه هم بزنید.

۴- حالا ۳ پیمانه از آرد رو با بیکینگ پودر ۳ بار الک کنید و آروم به مواد اضافه کنید
و هم بزنید.این کاربرای اینه که مطمئن باشیم همه ی بکینگ پودر مصرف میشه.

۵- و بعد آروم آروم بقیه ی آرد رو اضافه به کلوچه شیر مال اضافه کنید در حدی که خمیر لطیفی بشه که به دست
نچسبه.

کلوچه شیر مال

کلوچه شیر مال

۶- در حدی که خکیر آماده بشه کافیه ورز دادن.

۷-نکته ی این کلوچه اینجاست…..
اگر خیلی ورز بدید زود به روغن میفته و کلوچه خشک میشه.
خیلی احتیاط داره.

کلوچه شیر مال

۸- بعد خمیر رو یک ساعت بذاریدش یه جای گرم تا خمیر پف کنه و دو برابر شه.
بعد توی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مثل چونه ی نونوایی یا هر شکلی که دوست داشتید خمیر
رو توی سینی بچینید…

۹- بعد زرده تخم مرغ و زعفرون رو با برس بمالید روی سطح کلوچه ها و برای تزیینشم هر چی
خواستید روش بریزید.

۱۰- فر رو یک ربع قبل با حرارت ۱۷۰ درجه گرم کنید و کلوچه ها رو بدترد توی فر تا
حدی که ببینید کف کلوچه ها طلایی بشه….

کلوچه شیر مال

کلوچه شیر مال

۱۱- از فر درش بیارید و بدارید خنک بشه.
با چای کنار خانواده نوش جان کنید…..

خواص آرد

ویتامین A درون جوانه گندم می‌تواند در سلامت پوست و مو، تقویت قوه بینایی، سرعت رشد کودکان و… موثر باشد.

جوانه گندم می‌تواند به رفع بیخوابی، اختلالات قلبی، یائسگی زودرس و… کمک کند.

منیزیم و سلنیوم جوانه گندم می‌توانند خطر ابتلای بدن به انواع سرطان‌ها را کاهش دهند.

استفاده از جوانه گندم برای افراد دچار خستگی، یبوست، دردهای عضلانی و دارای کلسترول بالا می‌تواند کمک‌کننده باشد.

جوانه گندم، یک منبع غذایی کامل و غنی برای همه افراد و خصوصا زنان باردار محسوب می‌شود.

آرد  یا آرد جوانه گندم، از آن دسته موادی است که استفاده از آن تاریخچه‌ای بلند و بالا دارد. شما می‌توانید با تهیه انواع غذاها و دسرها با آرد سهن، سلامتی و شادابی بدن خود را تضمین کنید.

وب‌سایت سوران ـ عمه خانوم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن