آشپزی

طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری

اگر به دنبال یک غذای بسیار خوشمزه و مجلسی هستید ما در این مطلب از پرشین وی قصد
داریم برای شما عزیزان طرز تهیه دو نوع کوفته مجلسی را به اشتراک بگذاریم ،  کوفته برنجی سوخاری و
کوفته خوشمزه سخاری را برایتان آماده کرده ایم تا انتهای این مطلب همراه ما باشید

کوفته برنجی سوخاری

مواد لازم
– برنج پخته: ۴ لیوان

– تخم مرغ: ۵ عدد-

آرد سوخاری: ۲ لیوان-

پنیر پارمزان رنده شده: ۱ لیوان

– جعفری
خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری-

پنیر موزارلا: به مقدار لازم-

نمک و فلفل: به مقدار لازم.

طرز تهیه:
برنج پخته را داخل کاسه‌ای بریزید (برای کوفته برنجی، باید برنج شل و چسبنده باشد) سپس پنیر پارمزان رنده
شده، ۲ عدد تخم مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا مواد نرم و
یکدست شوند.مقداری از مایه کوفته برنجی بردارید و کف دستتان پهن کنید، تکه‌ای پنیر موزارلا در وسط آن قرار دهید
سپس به شکل توپ فرم دهید، تمام کوفته‌ها را به همین صورت آماده کنید.

کوفته برنجی سوخاری

کوفته برنجی سوخاری

آرد سوخاری و جعفری خرد شده را داخل کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید، ۳ تخم مرغ باقی مانده را
داخل کاسه‌ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود، داخل ماهیتابه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط
قرار دهید تا داغ شود.کوفته‌های برنجی را ابتدا در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن
داغ قرار دهید تا سرخ شود، کوفته‌های سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود سپس
همراه با سس تند سرو کنید.

نکته‌ها:
برای جلوگیری از باز شدن کوفته ‌ها دقت کنید که مایه کوفته باید یکدست باشد، کوفته را در زمان شکل
دادن به خوبی فشرده کنید، روغن در زمان اضافه کردن کوفته برنجی باید داغ باشد.

بیشتر بدانید از طرز تهیه کوفه سخاری

مواد لازک
وفته سوخاری

مواد اصلی
گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم

رب گوجه ‌فرنگی
۱ قاشق سوپ خوری

قارچ
۱۰۰ گرم

جعفری خرد شده
به مقدار لازم

تخم مرغ (زرده)
۳ عدد

کره
۱۰۰ گرم

روغن زیتون
۱۰۰ گرم

آرد سوخاری
۴ قاشق سوپ خوری

آرد سفید
۴ قاشق سوپ خوری

سیب زمینی
۱ کیلوگرم

زعفران
به مقدار لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم

زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۴۵دقیقه

 

کوفته برنجی سوخاری

کوفته برنجی سوخاری

۱در تابه ای مقداری روغن را داغ کرده و درون آن گوشت چرخکرده (یا مرغ ریش ریش شده) ،
قارچ خرد شده ، جعفری و سایر افزودنیهای دلخواه(مثل سوسیس ، کالباس ، پنیر پارمیزان ، مرغ و …)
را خوب تفت دهید.و در پایان کمی رب گوجه فرنگی و زعفران آبکرده به آن اضافه کنید.

۲سیب زمینی ها را آبپز کرده و پوست بکنید و به صورت پوره درآورید (کاملا له کنید.) کره را به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم کمی سیب زمینی را تفت دهید .

۳کمی که تفت دادید ادویه را به مواد اضافه کنید و وقتی که بوی ادویه به مشام رسید زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید.

۴سپس گلوله هایی به اندازه دلخواه از مواد برداشته و گرد کنید و با انگشت حفره ای در آن ایجاد کنید و از مواد داخل آن بریزید و دوباره با مقداری از سیب زمینی آن را گرد کرده و سپس درون آرد سوخاری بغلتانید و بعد در روغن بسیار داغ سرخ کنید.
تصاویر مراحل تهیه کوفته سوخاری
بیشتر

سایر نکات کوفته سوخاری

کوفته سوخاری واقعا طعم خوبی دارد و به دلیل آزاد بودن شما در اضافه کردن مواد اولیه جزو غذاهای بسیار پر طرفدار و راحت به حساب می آید. این غذا واقعا لذیذ و مورد علاقه کودکان است.
میتوانید مواد درون کوفته را فقط از سبزیجات انتخاب کنید و به جای گوشت سویا بریزید.
در صورتی که آرد سوخاری شما نمک دارد از ریختن نمک درون غذا خودداری کنید.

ایران کوک / sarashpazpapion

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *