آشپزی

طرز تهیه کوفته قلقلی ایتالیایی

کوفته ریزه ها و کوفته قلقلی ها غذای مناسبی برای وعده ناهار هستند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه دو نوع کوفته قلقلی را به اشتراک بگذاریم اولی کوفته قلقلی ایتالیایی و دومی کوفته قلقلی با سس ماست.

 

کوفته قلقلی ایتالیایی

فکر می کنید کوفته فقط همان یک نوع کوفته تبریزی است؟ نه اشتباه می کنید.به
جز کوفته تبریزی نوع های دیگر کوفته در ایران وجود دارد، حتی ایتالیایی ها هم کوفته دارند.
کوفته قلقلی نوعی غذا مخصوص ایتالیاست

مواد اولیه : گوشت چرخ کرده نیم کیلو

پیاز ۱ عدد

سیر
تازه ۲ حبه

روغن زیتون به مقدار لازم

تخم مرغ ۲ عدد بزرگ

خرده نان یک دوم فنجان

پنیر رنده
شده پارمسان

یک سوم فنجان جعفری خرد شده یک چهارم فنجان آرد یک دوم فنجان

کوفته قلقلی ایتالیاییکوفته قلقلی ایتالیایی

طرز تهیه :
۱٫
پیاز و سیر رو خرد میکنیم و با کمی روغن زیتون یا روغن سرخ کردنی تفت میدیم تا کمی رنگ
طلایی و شفاف به خودش بگیره.

۲٫
تخم مرغ هم زده شده را با همه مواد با هم مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدهیم و بعد به
صورت قل قلی توپ های کوچک تقسیم میکنیم و گوشت های قل قلی شده را در ارد تکان میدهیم که
ارد رو به خودش بگیره.

۳٫
یه ظرف شیشه ای به اندازه انتخاب میکنیم و کمی روغن میریزیم بهتره از روغن زیتون استفاده بشه و گوشت
های قل قلی شده رو در ظرف میزاریم و داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم (دمای فر ۳۵۰
درجه).

۴٫
روی گاز هم میتوان انجام داد ۲۰ – ۳۰ دقیقه هم زمان میبره تا کاملا پخته بشه ، بعد هم
با مقداری جعفری خرد شده تزیین و سرو میکنیم.

۵٫
این کوفته ها رو میتونید با برنج ، پاستا ، نان ، سیب زمینی سرخ کرده و …
سرو کنید.

بیشتر بدانید از مواد لازم برای کوفته با سس ماست

۵۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ کرده

۸۰ گرم آرد

۲ /۱ ق چ بیکینگ‌پودر

۱ عدد پیاز رنده شده

۳ /۱ ق چ ادویه گرام ماسالا

۳ /۱ ق چ زیره

به میزان لازم نمک و فلفل

کوفته قلقلی ایتالیاییکوفته قلقلی ایتالیایی

مواد لازم برای سس

۲۰۰ گرم ماست چکیده

۳۵ گرم آرد

۴ /۳ ق چ زیره۱

عدد پیاز خرد شده

۲ حبه سیر خرد شده

۱ تکه زنجبیل رنده شده

۲ ق چ پودر کاریبه

میزان لازم نمک و فلفل و روغن

۳ /۱ ق چ زردچوبه۱ عدد گوجه‌فرنگی خرد شده۲ ق س آب‌لیمو۲ عدد فلفل سبز خرد شده

 

طرز تهیه:
۱٫در یک کاسه ماست و آرد را با هم مخلوط کنید.۷۰۰ گرم آب هم به آن‌ها اضافه کرده و هم بزنید.در یک تابه گود روغن را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.همه ادویه‌ها برای تهیه سس را داخل آن تفت دهید.بعد از ۳-۲ دقیقه پیاز خرد شده را همراه با سیر و زنجبیل داخل تابه بریزید و تفت دهید.مخلوط ماست را هم بریزید.حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید.مرتب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.حرارت را کم کرده و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود.

۲٫همه مواد برای تهیه کوفته ها را داخل یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.۲ قاشق سوپ‌خوری آب هم به مواد اضافه کرده و ورز دهید.از مواد اندازه یک گردو بردارید و آن را خوب گرد کنید.کوفته ها را به همین شکل آماده کنید.در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس کوفته  ها را داخل آن سرخ کنید.بعدازآنکه سس غلیظ شد، کوفته ها را داخل سس قرار دهید.در انتها فلفل سبزها همراه آب لیمو به مواد اضافه کنید.بعد از ۱۰-۵ دقیقه حرارت را خاموش کرده ، خوراک را سرو کنید.

ایران کوک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن