آشپزی

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی

کوکوی سیب زمینی یک غذای بسیار خوشمزه و راحت است که
می توانید آن را برای پیکنیک و یا غذای کودکان برای مهد و یا
مدرسه آماده کنید ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای
شما عزیزان طرز تهیه کوکوی سیب زمینی بسیار خوشمزه را
آموزش دهیم.

کوکوی سیب زمینی

مواد لازم:

سیب زمینی ۳ عدد متوسط –

تخم مرغ ۲ عدد –

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- سیب زمینی ها را بشویید و روی آن آنقدر آب بریزید تا روی سیب زمین ها را
بگیرد.
بگذارید سیب زمینی ها پخته شود بعد آنها را پوست کنده، از رنده ریز رد کنید.

۲- در ظرفی تخم مرغها را بشکنید و به آن نمک و فلفل اضافه کرده و آنها را هم بزنید
و به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.

کوکوی سیب زمینی

کوکوی سیب زمینی

۳- دو یا سه قاشق روغن را در تابه ای بریزید و آن را کاملاً داغ کنید و مایه
کوکو را داخل آن بریزید و با پشت قاشق روی کوکو را صاف کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم
کوکو مغز پخته شود.
سپس کوکو را برش زده، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

نکته (۱): بعد از این که کوکو خود را گرفت، با کارد یا کفگیر برشهای لازم را به کوکو
بدهید.
تا هم مغز کوکو بهتر بپزد و هم بتوان آن را راحت تر پشت و رو کرد.
اگر کوکو به تابه چسبید باید تابه را زمین بگذارید و ته آن را در آب سرد قرار دهید.
بعد از ۳ تا ۴ دقیقه کوکو به راحتی ور می آید.

نکته (۲): نکته قابل ذکر در تمام کوکوها این است که آنها را باید نازک درست کرد.
اگر تابه کوچک و مایع شما زیاد باشد، کوکوی خوبی نخواهید داشت.
بخصوص در مورد کوکوی سیب زمینی.

بیشتر بدانید از طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام

کوکو سیب زمینی خام یکی از کوکوهای ساده ایرانی است که خیلی سریع آماده می شود. تفاوت این کوکو با کوکوی سیب زمینی معمولی این است که سیب زمینی این کوکو پخته نمی شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

سیب زمینی
۴ عدد متوسط

تخم مرغ
۳ عدد

پیاز
۱ عدد بزرگ

زعفران
۱ قاشق غذاخوری

آرد سفید
۱ قاشق غذاخوری

جعفری و گشنیز
۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

به اندازه کافی

زردچوبه و روغن
به اندازه کافی

دستور پخت کوکو سیب زمینی خام

مرحله اول:
ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و پوست می گیریم و مجددا آبکش می کنیم و رنده درشت
می کنیم و در صافی می ریزیم و آب آن ها را محکم می گیریم.پیاز را نیز پوست
می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب آن را نیز کاملا می گیریم.

مرحله دوم:
سپس در کاسه ای می ریزیم و سیب زمینی رنده شده را به آن اضافه می کنیم.
تخم مرغ ها را ابتدا در پیاله ای می شکنیم تا از سالم بودن آن ها مطمئن
شویم و بعد در کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم و کمی زردچوبه ،نمک،فلفل سیاه و زعفران به آن می افزاییم.

مرحله سوم:
در ادامه مجددا هم می زنیم و بعد داخل کاسه محتوی سیب زمینی و پیاز
می ریزیم و کمی جعفری و گشنیز هم روی مایه کوکو می ریزیم و همگی
مایه را خوب مخلوط می کنیم. سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم.

کوکوی سیب زمینی

کوکوی سیب زمینی

کوکوی سیب زمینی

مرحله چهارم:
حالا صبر می کنیم تا داغ شود و مایه کوکو را یکدفعه داخل تابه می ریزیم
و با قاشق سریع آن را در تابه پخش می کنیم و با پشت قاشق سطح کوکو
را صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا سرخ شود.روش دیگر اینکه می توانید از مایع کوکو داخل قاشق پر کنیم.

مرحله پنجم:
سپس داخل تابه بریزیم و سریع با پشت قاشق روی آن را فشار دهیم تا
صاف شود و اطراف آن را نیز مرتب کنیم و فرم دهیم. اگر مایه را به صورت
یک دفعه ای داخل تابه ریختیم می توانیم کوکو را از وسط نصف کنیم و با کفگیر و قاشق کوکو را بر گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله ششم:
ولی اگر کوکوها را به صورت دانه دانه مانند کتلت درست کردیم، پس از سرخ
شدن یک طرف آنها را با قاشق بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.
این کوکو چون با سیب زمینی خام تهیه می شود توصیه می شود کوکوها را به صورت دانه ای درست کنید.

مرحله هفتم:
دقت کنید که کوکو ها را بعد از سرخ شدن و منتقل کردن در بشقاب روی هم
قرار ندهید چون باعث می شود کوکوها حالت خمیری و بسیار نرمی به خود بگیرند.کوکوها را در ظرف می گذاریم و با گوجه فرنگی و خیارشور و نان تازه نوش جان کنید.

راسخون / چی شی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن