آشپزی

طرز تهیه کوکوی عدس

کوکو یکی از پر طرفدارترین و راحت و خوشمزه ترین
غذاهایی است که می توانید به راحتی در منزل و برای بیرون از منزل درست کنید
ما این بار قصد داریم طرز تهیه کوکوی عدسی و خواص بینظیر عدس را نیز برایتان به
اشتراک بگذاریم

طرز تهیه کوکوی عدسی

مواد لازم:

تخم مرغ ۲ عدد

-عدس ۴/۳ پیمانه

گردو خرد شده ۱ قاشق مرباخوری

پیاز ۱ عدد متوسط

سبزی کوکو خرد شده ۲/۱ پیمانه

– نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز  تهیه:

۱-
عدس را پاک کرده، آن را بشویید و با مقدار کافی بگذارید بپزد سپس آن را در صافی بریزید تا
آب آن گرفته شود.

۲- پیاز را از رنده درشت رد کنید و در روغن سرخ نمایید.

۳- تخم مرغها را در شرفی بشکنید و آن را با چنگال کاملاً بزنید.
سپس عدس، سبزی کوکو و پیاز سرخ شده را همراه با نمک و فلفل و گردوی خرد شده به
آن اضافه کنید.

۴- مقدار کافی روغن را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود.
سپس مایه کوکو به آن اضافه کنید و در تابه را بگذارید و مانند کوکوی سبزی آن را طبخ
نمایید.

نکته: می توانید عدس را پس از پختن چرخ کنید و آن را مطابق دستور فوق طبخ نمایید./

طرز تهیه کوکوی عدسی

طرز تهیه کوکوی عدسی

بیشتر بدانید از خواص عدس در سلامت انسان

از همان دوران شروع کشاورزی، عدس کشت می‌شده و از آن زمان تاکنون به بخشی از رژیم غذایی‌مان تبدیل شده است. از فواید عدس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱. تولید ماهیچه:
اندام‌ها و ماهیچه‌های ما برای رشد و ترمیم به پروتئین نیاز دارند. عدس، به‌ویژه عدس جوانه‌زده،
حاوی تمام اسید آمینه‌های ضروری است که بدن‌مان برای ساخت ماهیچه و عملکرد خوب بدن لازم دارد.

۲. کنترل دیابت:
در بررسی‌های محققان مشخص شده است که از میان تمام گروه‌های مختلف غذایی،
حبوبات بیش از همه، حاوی فیبر رژیمی هستند. عدس‌، مانند لوبیا و نخود، متعلق به
خانواده‌ی حبوبات است. فیبر رژیمی این مواد غذایی، مانند عدس به کنترل سطح قند
خون کمک می‌کند. همچنین فیبر رژیمی سرعت جذب غذا به‌وسیله خون را کند می‌کند و سطح قند خون را ثابت نگه ‌می‌دارد.

طرز تهیه کوکوی عدسی

طرز تهیه کوکوی عدسی

۳. بهبود گوارش:
ازآنجایی‌‌که عدس حاوی فیبر رژیمی فراوانی است، اگر به‌طور مرتب مصرف شود، باعث بهبود وضعیت گوارش می‌شود. همچنین حرکت روده را راحت می‌کند و درنتیجه از یبوست می‌کاهد.

۴. سلامت قلب:
عدس، به‌دلیل اینکه حاوی مقدار ناچیزی چربی است، منبعی ایده‌آل از پروتئین است که می‌توان آن را بدون نگرانی از چربی‌های اضافی، مصرف و سلامت قلب را تأمین کرد. همچنین عدس حاوی منیزیم است که در بهبود ماهیچه‌های قلبی-عروقی مؤثر است و فشار خون را پایین می‌آورد.

۵. پیشگیری از تصلب شریان:
بنابر بررسی‌های محققان، مصرف عدس، آنتی اکسیدان قابل توجه‌ای برای بدن فراهم
می‌کند و بدین ترتیب از احتمال بیماری تصلب شرایین می‌کاهد. همچنین این آنتی‌اکسیدان‌ها
نقش مهمی در خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد دارند و از صدمات سلولی و ژنی که منجر به پیری می‌شود، پیشگیری می‌کنند.

راسخون /چطور

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *