آشپزی

طرز تهیه کیک انبه یک کیک خوشمزه

دسرهای که با میوه های بهاری و تابستانی تهیه می شوند بسیار لذیذ و عالی هستند. استفاده از میوه های شیرین هوای گرم کمک می کند که دسر شما فوق العاده شود. طرز تهیه کرم کیک انبه دسر تابستانی  را در پرشین وی بخوانید.

کرم کیک انبه

پس از کلی درست کردن شیرینی های ساده ی جور واجور، حالا که تجربه کافی را کسب کرده اید، دیگر
وقت این رسیده که درست کردن شیرینی های تخصصی را شروع کنید.

مواد لازم:

آرد: ۴۰۰ گرم

تخم‌مرغ: ۴ عدد

مارگارین: ۱۷۵ گرم

شکر: ۲۵۰ گرم

بیکینگ پودر: یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری

انبه: ۲ عدد

وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

ماست: ۱۲۵ گرم

آب سرد: ۱۲۵ گرم

کرم کیک انبه

کرم کیک انبه

مواد لازم جهت تهیه کرم

کرم فیل شیر: ۲۰۰ گرم

شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر

زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد

پودر ژله انبه: یک بسته

میوه انبه: یک عدد

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم

ژلاتین: یک قاشق غذاخوری

آب سرد: ۸۰ میلی‌لیتر

روش تهیه کرم کیک انبه

۱٫
ابتدا مارگارین و شکر را با همزن برقی می‌زنیم تا کمی پف کرده و رنگ آنها روشن شوند.
سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شوند، ماست و وانیل را اضافه می‌کنیم و تا
جایی که مواد یکدست شوند هم می زنیم.
آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کرده، داخل مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

۲٫
قالب مستطیلی شکل کوچک حدودا به ابعاد پنج در ۱۰ سانتی متر را با اسپری روغن چرب کرده از مایه
تقریبا سه‌چهارم قالب را پر می­‌کنیم.
برش‌هایی از انبه را روی آن قرار می‌دهیم.
قالب را به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم
قرار داده و می‌پزیم.

کرم کیک انبه

کرم کیک انبه

برای تهیه کرم کیک انبه :

۱٫
ابتدا ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و حل می‌کیم.
انبه را پوست کنده و پوره می‌کنیم.
زرده‌های تخم‌مرغ را با پودر ژله به وسیله قاشق مخلوط کرده شیر را آرام آرام با این مواد مخلوط می‌کنیم
و روی حرارت می‌گذاریم تا جوش آید.
در این حالت هم پودر ژله کاملا ذوب شده و هم زرده‌ها پخته می‌شوند.

۲٫
مایه حاصل را از صافی رد می‌کنیم سپس تمامی مواد را با هم مخلوط کرده داخل قالب‌های سیلیکونی کوچک که
از قبل با اسپری روغن چرب کرده‌ایم می‌ریزیم و شش ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.
پس از این مدت کرم را روی کیک‌های آماده شده گذاشته و شیرینی‌ها را با اسپری طلایی یا برنز ورق
طلا یا اسپری ولوت تزیین می‌کنیم.

۳٫
برای زیبا و خوش‌طعم‌تر شدن کیک‌ ها من اینجا از مقداری کرم فیل شیر و لایه‌های نازک شکلات استفاده
کرده‌ام.

فواید انبه برای سلامتی

۱٫ پیشگیری از سرطان: تحقیقات نشان می‌دهد که ترکیبات آنتی‌اکسیدان انبه از سرطان‌های روده، سینه، خون و پروستات پیشگیری می‌کند. این ترکیبات شامل کرستین، ایزوکرستین، استراگالین، فیستین، اسید گالیک و متیل‌گالات و همچنین آنزیم‌های مختلف می‌باشد.

۲٫ کاهش کلسترول: محتوی بالای فیبر، پکتین و ویتامین C در انبه به کاهش کلسترول کمک می‌کند.

۳٫ پاکسازی پوست: هم داخلی و هم خارجی برای پوست قابل استفاده است. انبه منافذ بسته شده پوست را باز کرده و جوش‌ها را از بین می‌برد.

۴٫ سلامت چشم: یک فنجان انبه خرد شده ۲۵ درصد از میزان موردنیاز روزانه از ویتامین A را فراهم می‌کند که به بهبود بینایی کمک کرده و از شب‌کوری و خشکی چشم جلوگیری می‌کند.

۵٫ قلیایی کردن کل بدن: اسید تارتاریک، اسید مالیک و کمی اسید سیتریک موجود در این میوه به حفظ ذخیره قلیایی بدن کمک می‌کند.

مجله زندگی ایده آل ـ عصرایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *