آشپزی

طرز تهیه کیک ببری

اگر اهل درست کردن کیکخوشمزه خانگی هستید ما در این مطلب از پرشین وی
قصد داریم برای شما عزیزان یک کیک بسیار متفاوت وخوشمزه را برایتان به اشتراک
خواهیم گذاشت تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا دستور کیک ببری را برایتان
به اشتراک خواهیم گذاشت

دستور کیک ببری

مواد لازم: تخم مرغ=۳ عدد

شکر=۱ لیوان

شیر=۱ لیوان

روغن=۴/۳ لیوان

وانیل=۱ قاشق چایخوری

آرد=۲ لیوان

پودر کاکائو=۲
قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر=۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تزئین:

شکلات مایع هرشی تکه های مغز بادام

دستور کیک ببری

دستور کیک ببری

طرز تهیه دستور کیک ببری:

۱٫
تخم مرغ وانیل را با همزن برقی خوب بزنید.

۲٫
شکر روغن شیر را به مواد اضافه کرده خوب هم بزنید.

۳٫
آرد را با بیکینگ پودر الک کرده سپس به مواد اضافه کنید.

۴ .
مواد را با همزن دستی بزنید تا مایه صاف و یکدستی بدست آید.

۵٫
کمی از مایه کیک را برداشته به آن پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید.

۶٫
۲/۱ از مایه کیک را در قالب مخصوص کیک که از قبل کمی چرب کرده و آرد پاشیده اید
بریزید سپس روی آن را مایه کیک شکلاتی ریخته و روی مایه شکلاتی را نصف باقی مانده از مواد
کیک بریزید.

۷ .
قالب را به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا کیک بپزد.

۸ .
روی کیک را طبق شکل با شکلات مایع تزئین کرده و مغز بادام خرد شده بریزید.

بیشتر بدانید از نکات مهم برای پف کیک

آرد را باید در آخر کار بسرعت داخل مایه نمود و مایه را نباید بعد از مخلوط کردن مواد زیاد بهم زد زیرا پف کیک خواهد خوابید و بلافاصله باید مایه را در قالب ریخت.

مواد را باید به آرامی و به صورت دورانی هم زد.

قبل از اینکه کیک کاملا پخته شده باشد در فر را بهیچوجه نباید باز کرد.

قالب کیک
قالب را باید خوب چرب کنیم و کمی آرد به ته و اطراف آن بپاشیم.

تشخیص پخت کیک
برای اینکه بدانیم کیک کاملا پخته شده است یا خیر یک میله فلزی یا چنگالی را میان کیک فرو می کنیم. در صورتی که چیزی به چنگال نچسبد کیک آماده شده و پخته است.

مشکلات رایج در پخت کیک

کیک به اندازه کافی پف نکرده است:
اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است)
میزان مخلوط کردن مواد کم یا خیلی بیشتر از معمول بوده است.
دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.
هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن آنها رعایت نشده است.
کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده است.
بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.
میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.
اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.

دستور کیک ببری

دستور کیک ببری

قبل از اینکه مخلوط کیک آماده در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است.
همچنین بخوانید:  کیک خیس: طرز تهیه انواع کیک خیس ترکیه، براونی، قابلمه ای، شکلاتی یخچالی
رویه کیک چسبنده است :
روی کیک در حالیکه هنوز گرم بوده پوشانده شده است.
میزان مایعات مورد استفاه در کیک زیاد بوده است.
کیک به اندازه کافی پخته نشده است ( می تواند ناشی از کوتاه بودن مدت طبخ یا کم بودن دمای فر باشد)
کیک حالت خیس دارد:
کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
کیک به موقع از قالب خارج نشده و داخل قالب سرد شده است.
نسبت مواد مورد استفاده درست نبوده ، زیاد بودن شکر ، مایعات و چربی می تواند باعث این حالت شود.

سیب سبز / taroot

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *