آشپزی

طرز تهیه کیک شاه توت و جوی دوسر

کیک های میوه ای انتخاب بسیار مناسبی برای یک عصرانه
دلچسب است ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای
شما عزیزان مواد لازم و طرز تهیه کیک شاه توت جو دوسر بسیار
خوشمزه را به اشتراک خواهیم گذاشت

کیک شاه توت جو دوسر

اگر به دنبال دستور تهیه یک دسر رژیمی و کم شیرین هستید،این پیشنهاد ویژه ما را از دست ندهید.
با توجه به این که این کیک شیرین نیست و شیرینی آن را مارمالادی که داخل آن می ریزند
تامین می کند، برای آن هایی که بیماری قند دارند هم کم ضرر است.

 

مواد لازم  برای ۴ نفر
۲۰۰ گرم جوی دوسر

۲۳۰ گرم آرد

۱ ق چ پودر دارچین

۱۷۰ گرم کره ۲ /۱ ق

چ نمک ۱ ق چ وانیل

مواد لازم برای داخل کیک

۴۴۰ گرم مارمالاد

شاتوت ۲ ق چ

آب‌لیمو ۴۵ گرم آرد ذرت

طرز تهیه:
۱٫
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
یک قالب مستطیل شکل مناسب را چرب کنید.
قالب را با کاغذ روغنی هم می‌توانید بپوشانید.
در یک کاسه مناسب جوی دوسر، آرد، دارچین، کره و نمک را بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط‌کنید.
مواد را داخل مخلوط‌کن یا ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را با سرعت کم روشن کنید.
بعد از یک دقیقه سرعت دستگاه را کمی بیشتر کنید و ۲ دقیقه دیگر هم مواد را با هم مخلوط‌
کنید.

کیک شاه توت جو دوسر

کیک شاه توت جو دوسر

۲٫
حالا دوسوم از مخلوط جو را داخل قالب بریزید و آن را خوب کف ظرف پهن کنید، سپس آن را
داخل یخچال قرار دهید تا لایه اول خوب سفت شود.
در این میان در یک ظرف مناسب مارمالاد شاتوت را باآب لیمو و آرد ذرت خوب مخلوط کنید تا مواد
یکدست با هم مخلوط شوند.

۳٫
مخلوط مارمالاد شاتوت را داخل قالب خوب پخش کنید، سپس مابقی مخلوط جو را روی آن بریزید و کاملا پخش
کنید.
قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود.
بعدازآنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا خنک شود، سپس آن را برش داده،
سرو کنید.

بیشتر بدانید از خواص شاتوت

شاتوت منبع غنی آنتی اکسیدان ها
شاتوت حاوی مقادیر فراوانی آنتی اکسیدان است. رزوراترول از آنتی اکسیدان های قوی است که مانند آنتی بیوتیک طبیعی عمل کرده و باعث کاهش خطر ابتلا بیماری های قلبی و فشار خون بالا می شود.

خواص شاتوت برای دیابت
در شاتوت قند طبیعی فروکتوز وجود دارد و در حالتی که این میوه درست و به اندازه مصرف گردد، برای کسانی که دیابتی هستند؛ بسیار مفید بوده و جایگزینی مناسب برای قند است.

تاثیر شاتوت بر تقویت بینایی
مصرف شاتوت برای سلامت چشم مفید است، بینایی را بهبود بخشیده و از آسیب های چشم ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند. از مضرات رادیکال های آزاد می توان به دژنراسیون شبکیه و نابینایی اشاره کرد.

نقش شاتوت در سلامت قلب
فیبر، آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدهای موجود در شاتوت نقش مهمی در سلامت قلب ایفا کرده و از بیماری های قلبی، سکته و حمله قلبی و مغزی پیشگیری می کند.

کیک شاه توت جو دوسر

کیک شاه توت جو دوسر

کاهش خطر ابتلا به سرطان با شاتوت

شاتوت، غنی از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی هستند که به توقف رشد و تولید سلول های سرطانی و تومورها نقش مهمی را ایفا می کند.

شاتوت همچنین منبع غنی آنتوسیانین و رزوراترول است که خواص ضدسرطانی داشته و از ابتلا به سرطان کولون، سرطان پوست، سرطان پروستات و تیروئید جلوگیری می کند.

عصاره بدست آمده از آن، برای جلوگیری از رشد سرطان سینه و دهانه رحم موثر بوده و عصاره این میوه یکی از موثرترین عوامل در کاهش رشد سلول های سرطانی سینه است.

تاثیر یبوست بر کاهش یبوست
یبوست را کاهش می دهد و همچنین روش بسیار خوبی برای کم کردن وزن است. شاتوت همچنین حاوی مقدار زیادی فیبر رژیمی است. بدن شما به فیبر رژیمی نیاز دارد، تا هضم مناسبی داشته باشد و به تسکین یبوست، نفخ شکم و گرفتگی عضلات شکم کمک می کند.

کاهش کلسترول با مصرف شاتوت
مصرف شاتوت اثر مثبت در کاهش سطح کلسترول بد خون دارد و از بروز مشکلات قلبی عروقی پیشگیری می کند.

بهبود گردش خون با مصرف شاتوت
مصرف شاتوت باعث بهبود جریان خون و افزایش تولید گلبول های قرمز می شود و از فقر آهن پیشگیری می کند.

تاثیر شاتوت بر درمان کم خونی
شاتوت برای درمان کم خونی مناسب است زیرا غنی از آهن است.  همچنین علایم کم خونی از قبیل خستگی و سرگیجه را درمان می کنند.

مجله آشپزی مثبت / mojnews

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *