آشپزی

طرز تهیه کیک هلو

اگر طرفدار کیک میوه ای هستید ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای
شما عزیزان یک کیک بسیار خوشمزه با میوه هلو را به اشتراک بگذاریم تا انتهای
این مطلب همراه ما باشید تا برای شما عزیزان طرز تهیه کیک هلو را به اشتراک
بگذاریم

کیک هلو

هر فصلی که می‌آید خوردن دسرهایی که با میوه همان فصل درست می‌شود، بسیار می‌چسبد.
در این کیک نیز از هلو به عنوان میوه تابستانی استفاده شده که طعم و مزه خوبی به آن
داده است.

مواد لازم برای ۱۲ نفر:
– کره؛ ۲۰۰ گرم برای داخل مواد

– تخم‌مرغ؛ ۳عدد

– وانیل؛ یک قاشق چای‌خوری

– شکر؛ ۱۰۰ گرم


آرد سفید؛ ۲۰۰ گرم

– نمک؛ نوک قاشق چای‌خوری

– بیکینگ پودر؛ یک قاشق چای‌خوری

– کره؛ مقداری برای چرب
کردن قالب

– هلو؛ یک کیلوگرم – عسل؛ ۵۰گرم

– شکر قهوه‌ای؛ ۳۰ گرم

– مغز بادام بدون
پوست؛ ۳۰ گرم

نکته:
شکـر قـهوه‌ای را مـی‌توانید از قـنادی‌هـا و شیرینی‌پزی‌ها بخرید.

کیک هلو

کیک هلو

روش پخت کیک هلو

روش پخت:
۱ – کره را آن‌قدر بزنید تا حالت سبک و پف کرده پیدا کند.سپس سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا
کرده ، در ظرف‌های مجزا بریزید.
حالا زرده یکی از تخم‌مرغ‌ها را به کره اضافه کنید و هم بزنید.
پس از آن، وانیل و شکر معمولی را بیفزایید.
در این هنگام، فر اجاق‌گاز را روی ۲۰۰درجه سانتی‌گراد، ۳۹۰ درجه فارنهایت یا شماره۶ گرم کنید.

۲ – آرد و سپس بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کرده، هم بزنید تا خمیری‌نرم حاصل شود.

نکته:

اگر خمیر حاصله خیلی سفت شد، ۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوری شیر به آن اضافه کنید و
در حالت عکس- یعنی شل بودن- کمی آرد روی آن بپاشید.

۳ – سفیده‌های تخم‌مرغ را به صورت جداگانه با همزن آن‌قدر بزنید تا حالت پف‌کرده پیداکنند و سپس محلول
را به آرامی به خمیر اضافه کنید.
حالا قالبی گرد به قطر ۲۶سانتی‌متر آماده‌کرده ، داخل آن را با کره آب شده، چرب کنید؛ سپس خمیر را
در قالب بریزید و در طبقه وسط فر به مدت حداکثر ۳۵ دقیقه حرارت دهید.

۴ – در این فاصله، هلوها را بشویید و با چاقو روی پوست هر کدام از آنها برشی ضربدری ایجادکنید؛
سپس آنها را داخل تابه‌ای بریزید و روی شعله کم اجاق‌گاز یکی دو دقیقه حرارت دهید.
حالا پوست آنها را به‌راحتی بکنید و پس از نصف کردن، هسته‌ها را جدا کنید.
در پایان برش‌هایی به صورت عمودی ایجاد کنید.

۵ – عسل، شکر قهوه‌ای و مغز بادام را با هم مخلوط کنید و روی برش‌های هلو بریزید.
پس از اینکه زمان ۳۵دقیقه‌ای پخت کیک به پایان رسید، قالب را بیرون آورید و مخلوط را روی کیک
بریزید و دوباره ۱۵ دقیقه دیگر حرارت دهید

بیشتر بدانید از  خواص هلو برای پوست

این میوه به دلیل داشتن ویتامین سی فراوان از بدن انسان در برابر عوامل آسیب رسان مانند رادیکال های آزاد مراقبت می کند.

ویتامین سی موجود در این میوه در برابر اشعه خورشید مقاومت کرده و باعث سلامت پوست می شود.

آنتی اکسیدان های زاگزانتین و لوتئین دارای اثرات ضد التهابی می باشند که در برابر منتشر شدن غیر عادی سلول های بدن جلوگیری می کند.

اگر می خواهید پوست سالمی داشته باشید هلو مصرف کنید. این میوه در لوازم آرایش نیز به کار می رود، برای تولید کرم های پوست می توان از هلو کمک گرفت.

این میوه باعث می شود تا از سلول های مرده جلوگیری شود و باعث مرطوب شدن پوست شما می شود.

سلامت چشم ها را ارتقاء می دهد
هلو منبع زیادی از بتاکاروتن را در خود جای داده است؛ این ماده در بدن تبدیل به ویتامین آ می شود،
می دانیم که ویتامین آ باعث می شود تا قوه بینایی شما تقویت شود و مانع از بروز بیماری های
چشمی می شود. اگر می خواهید از خشکی چشم در امان باشید بهتر است حتما این میوه را میل کنید.

این میوه برای جلوگیری از درگیر شدن چشم با آب مروارید نیز کاربرد دارد.

کیک هلو

کیک هلو

خواص کیک هلو

برای زنان باردار مفید است
این میوه برای خانم های باردار مفید است چرا که دارای مواد معدنی ضروری در دوران بارداری می باشد.

ویتامین سی موجود در این میوه باعث می شود تا استخوان رشد بهتری داشته باشند و سلامت دندان ها را به دنبال دارد.

این میوه در دوران بارداری باعث می شود تا جذب آهن به راحتی انجام شود. ویتامین های موجود در هلو در دوران بارداری از نقص لوله عصبی پیشگیری می کند.

همچنین این میوه دارای پتاسیم می باشد که از گرفتگی عضلات و خستگی جلوگیری می کند.

فیبرهای موجود در آن از یبوست پیشگیری می کند.

هضم را بهبود می دهد
این میوه دارای خواص قلیایی می باشد که برای دستگاه گوارش انسان نیز مفید است. فیبر موجود در این میوه باعث می شود تا از بیماری های معده و گوارش مانند یبوست، زخم معده و ورم معده جلوگیری شود. همچنین هلو باعث می شود تا مواد سمی و زائد از بدن انسان توسط روده ها خارج شود.

اگر مشکلات معده دارید هلو را در دستور غذایی خود قرار دهید. هلو قابلیت ملین دارد و برای از بین بردن سنگ مثانه و کلیه کاربردی است.

سیب سبز / parsiday

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *