آشپزی

طرز تهیه یک سالاد گوشتی خارجی

خیلی خوب است که در برنامخ غذایی خود حتما از انواع سالادها استفاده کنید
ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم طرز تهیه یک سالا خوشمزه و سیر کننده را
به اشتراک بگذاریم در ادامه مواد لازم و طرز تهیه سالاد استیک گوشت را برایتان
به اشتراک خواهیم گذاشت تا انتهای این مطلب همراه ما باشید

سالاد استیک گوشت

سالاد گوشت خارجی بعضی اوقات برای شام ترجیح میدهیم یک غذای سبک بخوریم.
سالاد یکی از این گزینه هاست، اما برای اینکه بعد از خوردن آن حداقل کمی احساس سیری کنیم از گوشت
هم داخل آن استفاده می کنیم.مواد لازم برای ۲ نفر
۳ /۱ پیمانه سرکه بالزامیک

۲ /۱ ۱ ق س آویشن خرد شده

۲ /۱ ۱ ق س سس خردل

۲ حبه سیر رنده شده

به میزان لازم نمک و فلفل

۳۰۰ گرم گوشت استیکی

۱ عدد پیاز ۱ عدد
کاهو

۲ عدد گوجه‌فرنگی

۳۰۰ گرم گوجه‌فرنگی گیلاسی

 

طرز تهیه:
۱ در یک کاسه مناسب سرکه بالزامیک را با آویشن خرد شده،
سس خردل، سیر، نمک و فلفل و مقداری روغن‌زیتون خوب مخلوط کنید تا سس آماده شود.
نیمی از سس حاصل را در یک ظرف دیگر بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
گوشت استیک را خرد کنید، سپس آن را داخل کاسه قرار دهید و به بقیه سس آغشته کنید.حالا گوشت را
به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

سالاد استیک گوشت

سالاد استیک گوشت

۲٫
نیم ساعت قبل از آنکه استیک را سرخ کنید، آن را از یخچال درآورید.
تکه‌های گوشت را داخل تابه یا روی کباب‌پز کباب کنید.
در این میان کاهو، گوجه و پیاز را خوب بشویید.
پیاز و گوجه‌فرنگی را به‌صورت نوارهای باریک خرد کنید.
کاهو را هم خرد کنید.
گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی را هم از وسط نصف کنید.

۳٫
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
پیاز و گوجه‌فرنگی‌ها را داخل سینی فر بچینید.
آنها را آغشته به روغن‌زیتون کرده و سینی را به مدت ۱۰-۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و پیاز و
گوجه‌فرنگی‌ها را کباب کنید، سپس آنها را در ظرفی بریزید تا کاملا خنک شوند.

۴٫
در یک ظرف مناسب کاهو را همراه با پیاز و گوجه‌فرنگی‌های کباب شده بریزید.
تکه‌های گوشت را هم روی آنها قرار دهید.
حالا بقیه سس را هم روی مواد بریزید و سالاد را سرو کنید.

بیشتر بدانید از روش سریع و ساده سالاد فیله

 

مواد لازم برای بشقاب یک نفره:

 

کاهو: ۶ برگ
نان تست: ۱ عدد
پودر پنیر پارمیزان: ۱ قاشق غذاخوری
فیله مرغ: ۱ عدد
گردو: ۳ عدد

مواد لازم برای سس:

 

روغن زیتون: یک چهارم پیمانه

سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و پودر سیر: به میزان لازم

آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری

سالاد استیک گوشت

سالاد استیک گوشت

طرز تهیه سالاد فیله

:

۱- ابتدا کاهو را در بشقاب خرد کنید.

۲- فیله مرغ را هم می‌توانید در فر گریل کنید یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پر کرده و خرد کنید و روی کاهو بریزید.

۳- نان تست را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و به روغن زیتون آغشته کنید و در ساندویچ ساز تست کنید تا برشته شود، بعد روی کاهو بریزید.

۴- می‌توانید نان را در دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا برشته شود یا حتی می‌شود از مایکروفر هم برای این منظور استفاده کنید. قدرت ۱۰۰ و هر ۲۰ ثانیه کنترل کنید تا نان‌ها نسوزد.

۵- برای داشتن طعم مطلوب یک قاشق مرباخوری روغن زیتون روی نان‌ها بریزید.

۶- گردو‌ها را کمی در آب خیس کرده و آن را روی کاهو‌ها بریزید.

۷- به جای سس مایونز می‌توانید از سس هزار جزیره استفاده کنید که بالطبع طعم بهتری خواهدداشت.

۸- پنیر پارمیزان را روی همه مواد بپاشید.

۹- به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می‌توانید استفاده کنید.

۱۰- این سالاد یک شام سبک و مقوی هم محسوب می‌شود.

مجله آشپزی مثبت / bartarinha

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *