آشپزی

طرز تهیه یک شکلات بسیار شیک و مجلسی

شکلات کاکائویی طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود و به دلیل اینکه حاوی کالری مناسبی است
می تواند به عنوان یک میان وعده عالی استفاده شود . با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم شکلات کاکائویی

شکلات دلخواه (شیری؛سیاه؛سفید) ۱۵۰ گرم

مغزهای مختلف از هر کدام ۲۰ گرم

مغزهایی که میتونید استفاده کنید بادام، فندق، پسته ( خام) ، کشمش، مغز تخمه
و …تمام مغزها بهتره خام باشه

و کندی پرتقال که این مورد را پیشنهاد میکنم حتما حتما استفاده کنید چون غیر
از رنگ و جلوه خاص خودش؛ طعم بی نظیری به شکلات میده.

طرز تهیه شکلات کاکائویی:

ابتدا شکلات را آب کنید ( یا داخل ماکروفر یا به روش بن ماری که حرارت غیر مستقیم روی،
بخار آب جوش هست ) . بعد داخل کیسه زیپ بگ یا قیف بریزید و داخل سینی که قبلا کاغذ،
روغنی گذاشتید؛ به شکل دایرهشکلات را بریزید کف سینی، اگر از قیف و ماسوره استفاده ،
کنید دایره ها تمیز تر و شکیلتر میشه برایماسوره هم درشت ترین ماسوره سر گرد شماره ،
۱۲ ویلتون هست.

بعد بگذارید یکی دو دقیقه تا شکلات کمی خودش را بگیرد و بعد مغزها را روش بچینید و آهسته با،
نوک انگشت کمی فشار بدید تا اندکی داخل شکلات فرو رود و بگذارید به مدت نیم ساعت داخل،
یخچال یادمای محیط تا شکلات سفت شود و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.

شکلات کاکائویی

شکلات کاکائویی

مواد لازم برای درست کردن کندی پرتقال :

پرتقال ۳ عدد بزرگ

شکر ۲۵۰ گرم

آب ۵۰۰ سی سی

طرز تهیه ی کندی پرتقال

برای این شکلات ها من از یک عدد پرتقال استفاده کردم و مابقی را داخل شکلات آب شده زدم،
و بعنوان شکلات استفاده کردم معمولا برای کندی پرتقال برشهای بزرگتر حدود ۵ *۱ سانتیمتر،
میزنند ولی برای این شکلاتبرشها کوتاهتر باشه قشنگتر میشهپرتقال را با برس بشورید و
خشک کنید و چهار قاچ کنید و گوشت اونرا دربیارید و لایه کلفت سفید زیر پوست پرتقال را هم ،
تا جایی که ممکن است بگیرید.

خواص فندق

خواص فندق

پرتقالها را داخل قابلمه بریزید و روی آن آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاد و به مدت ۵ دقیقه بجوشد و،
بعد آب را خالی کنید و ۲ بار دیگر اینکارو تکرار کنید و بعد با قیچی به اندازه ۲٫۵ *۱برش بزنید شربت را با ،
مخلوط کردن آب و شکر داخل قابلمه یا شیرجوش آماده کنید و بگذارید با شعلهبالا تا شکر کاملا حل شود،
و بعد شعله را کم کنید و پرتقالها را اضافه کنید و بگذارید بهمدت ۵ دقیقه آرام بجوشد و بعد قابلمه را از ،
روی شعله بردارید و بگذارید خنک بشه و مجددا تکرارکنید و در آخر آبکش کنید و بگذارید روی رک سیمی،
یا کاغذ روغنی تا کاملا شربت اضافیش جدا بشه.همین کار رو میتونید با شکلات سفید انجام بدید ..
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ..

خواص فندق و فواید درمانی و دارویی آن برای بدن

فندق نوعی آجیل از درخت فندق است که در حال حاضر به یکی از آجیل های بسیار محبوب در سراسر ،
جهان تبدیل شده است.فندق در کشورهای یونان، ایتالیا، انگلستان و نیمه ای از ایالات متحده بیشترین ،
میزان تولید را دارد. اما، به طور عمده در ترکیه تولید می شود، زیرا این کشور تقریبا ۷۵ درصد تولید جهانی،
فندق را دارد. ما شرط می بندیم که شما قبلا می دانستید فندق مزایای زیادی برای سلامتی بدن شما ،
را دارد خوب، شما کاملا درست فکر می کردید ؛ در ادامه بخش سلامت نمناک لیستی از مزایای سلامتی،
فندق آورده شده است.

سوران  – خبرگزاری ایلینا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *