آشپزی

طرز تهیه ی یک کوکو سیب زمینی جدید

کوکو سیب زمینی یکی از انواع کوکوهای معروف و پر طرفدار ایرانی است. این کوکو در کنار کوکو سبزی از پر مصرف ترین غذاهای فوری محسوب می شوند. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک سرو کنید. برای تهیه ی کوکو سیب زمینی مجلسی با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم کوکو سیب زمینی مجلسی

۲ عدد سیب‌زمینی بزرگ

۴ /۳ ۱پیمانه آرد سفید

۳ ق س شیر

۲ ق س پیازچه ریز خردشده

۱ق چ پودر سیر به میزان لازم

نمک و روغن‌زیتون

طرز تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی

۱ ابتدا سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب و نمک بپزیدسپس صبر کنید تا خنک شوند.پوست شان را بگیرید و آنها را در ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا اینکه سیب‌زمینی‌ها کاملاً نرم و یکدست شوند.اکنون آن را داخل یک‌کاسه مناسب بریزید.۲ /۱ ۱ آرد،نمک، پیازچه، شیر و پودر سیر را به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط‌کنید و آنرا با دست خوب ورز دهید.در صورت نیاز مقداری از آرد باقی مانده را بریزید تا خمیر کوفته زیاد چسبنده نباشد.روی کاسه را را با درپوش بپوشانید و ۵ دقیقه صبر کنید.

۲قابلمه‌ای را پر از آب کنید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.کمی هم نمک داخل آن بریزید.حالا با خمیر، توپ‌های کوچکی درست کنید سپس وسط آنها را با دست کمی فشار دهید و آنها را داخلقابلمه حاوی آب جوش به مدت ۳ دقیقه بیندازید سپس کوفته‌ها را روی ظرف مشبکی قرار دهید تا آب اضافی شان گرفته شود.سپس کوفته ها را در یک تابه با مقداری روغن‌زیتون سرخ‌کنید تا کاملاً برشته شوند.

کوکو سیب زمینی مجلسیکوکوی خوشمزه

پودر سیر

پودر سیر از سیر خشک شده درست می شود و فواید زیادی نسبت به سیر تازه دارد چون هنگامی که سیر را خشک می کنید، عمر مفید آن را به طور نمادین افزایش می دهید، بنابراین می توان آن را برای ماه ها یا حتی سال ها بدون از دست دادن مواد مغذی نگهداری کرد. علاوه بر این پودر درست کردن پودر سیر بسیار آسان است، و می توانید در وعده های غذایی مختلف، استفاده کنید پودر سیر به عنوان ادویه یا سس غذا استفاده می شود.

برای قرن ها، سیر به عنوان یک ابزار خانگی و دارویی مورد استفاده قرار گرفته است. سیر حاوی ترکیبات متعددی است که به نظر می رسد به اثرات مفید آن کمک کند. در دسترس بودن و مقدار این اجزا ممکن است با شکل مصرف سیر – خام، پخته شده، پودر و یا به صورت مکمل – تحت تأثیر قرار گیرد. در حالی که سیر یک عنصر آشپزی پرطرفدار و محبوب است، اگر شما قصد استفاده از سیر برای مدیریت هر گونه شرایط پزشکی را داشته باشید یا اگر شما قبلا از داروهای تجویزی مصرف می کردید، قبل از مصرف سیر به عنوان مکمل یا پیش از مصرف زیاد عصاره آن، با پزشک خود صحبت کنید.

خواص پودر سیرخاصیت پودر سیر برای درمان انواع بیماری ها

پودر سیر و خواص فوق العاده آن

پودر از سیرهای تازه و خشک شده که شامل آلیین و آلیناز هستند، اما شامل آلیسین نیست، ساخته میشود. طبق یک بررسی مارس ۲۰۰۱ منتشر شده در مجله تغذیه. پودر سیر حاوی بسیاری از اجزای مفید دیگر سیر و برخی از قرص های سیراست. با توجه به اینکه آلیناز مکمل توسط معده هضم نمیشود و امکان تبدیل آلیین روده به آلیسین را فراهم می کند. بنابراین شیمی سیر پیچیده است و کیفیت محصولات سیر، از جمله پودر و مکمل ها، بستگی به فرایند تولید آن متفاوت است.پودر سیر و خواص فوق العاده آن

مجله آشپزی  – تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن