آشپزی

ماکارونی با سویا و قارچ

ماکارونی با سویا و قارچ آشپزی و شیرینی

ما در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه ماكارونی با سويا و قارچ وارزش غذایی ماکارونی را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت

ماکارونی یکی از غذاهای بسیار مورد علاقه افراد است کودکان
این غذا را بسیار دوست دارند این غذا ارزش غذایی خوبی دارد و برای
وزن گیری مناسب است ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای
شما عزیزان طرز تهیه ماکارونی با سویا و قارچ را برایتان به اشتراک بگذاریم

ماکارونی با سویا و قارچ

سویا: یک بسته

پیاز: دو عدد متوسط

قارچ: چهار عدد

ذرت: پنج قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی: یک عدد متوسط

رب گوجه‌فرنگی:
سه قاشق غذاخوری ماکارونی

: یک بسته نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: شما بانوان( و البته آقایان) ایرانی
می‌دانید که برای درست کردن رشته‌های ماکارونی باید آب را جوش بیاورید و سپس ماکارونی‌ها را در آن بریزید تا
جوش بخورد، سپس آن را آبکش کنید، بهتر است، ماکارونی با سویا را به شکل دم شده میل نکنید، بلکه
پس از این که مایه آماده شد، آن را روی ماکارونی بریزید و میل کنید.

ماکارونی با سویا و قارچ

ماکارونی با سویا و قارچ

اما طرز تهیه مایه ماکارونی.
ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود، پس از آن سویا را با گوجه‌فرنگی رنده شده،
رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل و در صورت تمایل کمی زردچوبه، به پیاز اضافه کنید و هم بزنید، پس از
دقایقی‌ ذرت و قارچ‌ را به آن اضافه کنید.
حالا مایه ماکارونی آماده است.
در بین بعضی خانواده‌ها مصرف گوشت محدود است و از طرفی اعضای خانواده این غذا را دوست دارند، پس با
جایگزینی سویا به جای گوشت می‌توانید غذایی خوشمزه و متنوع میل کنید.

بیشتر بدانید از ارزش تغذیه‌ای ماکارونی

ارزش تغذیه‌ای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیه‌ی ماکارونی از آن استفاده می‌شود. این ماده‌ی غذایی غنی از نشاسته است، در حالی که میزان پروتئین آن حدود ۷ تا ۸ برابر کم‌تر از میزان نشاسته‌ی آن است. از نظر عناصر معدنی به خصوص آهن و روی، در مقایسه با غذاهای دیگر که منبع اصلی املاح معدنی و ویتامین‌ها هستند، در حد متوسطی است. تجزیه‌ی اسیدهای آمینه‌ی ترکیبات پروتئینی ماکارونی در مقایسه با ترکیبات پروتئینی غذاهای دیگر مانند شیر، تخم مرغ و پروتئین‌ سویا که روزانه مصرف می‌کنیم، نشان می‌دهد که از نظر اسید آمینه‌ی ضروری لیزین در حد پایینی قرار دارد و به دلیل همین محدودیت اسید آمینه‌ای، ارزش تغذیه‌ای آن کاهش می‌یابد. بنابراین فاکتور ارزش بیولوژیکی و فاکتور میزان پروتئین ماکارونی در مقایسه با تخم مرغ و گوشت پایین‌تر است.

ماکارونی با سویا و قارچ

ماکارونی با سویا و قارچ

از طرفی این ارزش تغذیه‌ای ماکارونی از مرحله‌ی خرید در سوپر مارکت تا پختن آن و قرار گرفتن روی میز غذا دست خوش تغییر می‌شود. در بعضی از موارد نزدیک به ۲۰ درصد ترکیبات انرژی‌زای آن به هنگام پخت از دست می‌رود، اما باید به خاطر داشته باشیم که ماکارونی هیچ‌گاه به تنهایی و بدون چاشنی خورده نمی‌شود.

wordpress.com / beytoote

۲۰۲۱-۰۹-۰۱ / گردآوری:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *