آشپزی

مرغ کبابی به سبک ایتالیایی یک غذای عالی برای مهمانی آخر هفته

غذاهای ایتالیایی در همه دنیا مشهورند و تنوع بسیار بالایی دارند. ما ایرانی ها که ذائقه خاصی داریم و هر غذایی را نمی پسندیم با غذاهایی ایتالیایی به شدت ارتباط برقرار کرده ایم. طرز تهیه مرغ کبابی به سبک ایتالیایی ها  را در پرشین وی بخوانید.

مواد لازم مرغ کبابی

۱ عدد مرغ

۱ عدد لیمو

۴ شاخه رزماری

۳ عدد تره فرنگی

۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز

۱ عدد فلفل دلمه ای زرد

۱عدد فلفل دلمه ای نارنجی

۱۰۰ گرم زیتون سیاه

۶۰ میلی لیتر روغن زیتون

به میزان لازم نمک

به میزان لازم فلفل سیاه

مرغ کبابی

مرغ کبابی

طرز تهیه  مرغ کبابی

۱- از یک عدد مرغ به وزن تقریبا یک و نیم کیلوگرم استفاده کنید.۲- لیمو را از وسط نصف کنید.۳- تره
فرنگی ها را پاک کرده و بشویید.

هر کدام را ۳ قسمت کنید و بعد به صورت عمودی خرد کنید.۴- سر و تخمه های فلفل دلمه ای
ها را جدا کنید و سپس آن ها را به شکل نوار های باریک برش دهید.۵- از زیتون بدون هسته
استفاده کنید.از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
مرغ را در سینی فر قرار دهید.

نصفه های لیمو را به همراه ۲ شاخه رزماری در داخل شکم مرغ قرار دهید.
تره فرنگی و فلفل دلمه ای های خرد شده را به همراه زیتون ها در سینی فر و دور مرغ
بریزید.

مرغ کبابی ایتالیایی

مرغ کبابی ایتالیایی

روغن زیتون را روی سبزیجات و مقداری هم روی مرغ بپاشید.۲ شاخه ی دیگر رزماری را به همراه قدری نمک
و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید و با قاشق چوبی مواد را را هم ترکیب کنید تا سبزیجات
کاملا به روغن زیتون آغشته شوند.مقداری نمک هم روی مرغ بپاشید و سپس آن ها را در فر قرار دهید
و برای حدود ۶۰ تا ۷۵ دقیقه تا مرغ مغز پخت و سبزیجات نرم شوند، بپزید.مرغ را از سینی خارج
کرده و برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

فر را خاموش کنید و سبزیجات را به داخل فر باز گردانید.مرغ را به صورت تکه های درشت برش دهید
و در کنار سبزیجات کبابی و لعابی که در سینی جمع شده است سرو کنید.

روغن رزماری :

مرغ کبابی , روغن رزماری که با عصاره‌گیری از برگ‌های تازه و گل‌های این گیاه به دست می‌آید، دارای خاصیت آنتی باکتریایی، ضد قارچی، آنتی اکسیدانی، ضد میکروب و ضد سرطانی است.

اثر درمانی رزماری بر بسیاری از بیماری‌های انسانی نظیر روماتیسم، تصلب شرائین، بیماری‌های عروق کرونر، مسمومیت کبدی، سرطان، زخم روده، آب مروارید، آسم تنفسی، زخم معده و عدم تحرک اسپرم به اثبات رسیده است. روغن فرار رزماری را می‌توان به عنوان تثبیت‌کننده چربی‌ها، روغن‌ها و غذا‌های حاوی چربی و کره در برابر اکسیداسیون و تند شدگی و در گوشت‌های تخمیری به کار گرفت.

اسانس رزماری:

از تقطیر سرشاخه‌های گلدار گیاه تازه، با بخار آب به دست می‌آید و مایعی بی رنگ یا زرد کم رنگ و دارای بوی مشخص و طعم گرم کافوری است. اسانس این گیاه ماده‌ای است معطر که در صنایع عطرسازی به ویژه ادکلن‌های مردانه استفاده می‌شود.

اسانس رزماری موجب اتساع عروق پوست و افزایش خون رسانی و در نتیجه تغذیه بهتر فولیکول‌های مو شده، منجر به رشد و تبدیل موه‌های نازک به ضخیم می‌شود. فرآورده‌های حاوی این اسانس سبب رفع شوره سر می‌شود. اسانس در واقع یک روغن محرک است، که اثر آن روی سیستم اعصاب مرکزی بسیار برجسته است. از اسانس رزماری در لوازم آرایشی و بهداشتی نیز استفاده می‌کنند.

آشپزباشی ـ صدا و سیما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *