آشپزی

منیکوتی طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی

غذاهای ایتالیایی بسیار خوشمزه و خاص هستند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم طرز تهیه
دو غذای بسیار خوشمزه ایتالیایی طرز تهیه منیکوتی طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی و
مواد لازم و طرز تهیه پانزانلا یک سالاد بسیار خوشمزه با سس مخصوص را برایتان به اشتراک
گذاریم.

طرز تهیه منیکوتی

اگر بارها لازانیا درست کرده‌اید، این‌بار به سراغ منیکوتی بروید که طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای
ایتالیایی به شما ارائه می‌دهد.

مواد لازم:

•نان ترتیلا ۸ عدد

•مرغ پخته شده ۲ پیمانه

•فلفل چیلی ۱۰۰ گرم

•گوجه فرنگی ۱ عدد

•پنیر ریکوتا ۱ پیمانه

•پیازچه
۴ عدد

•گشنیز ۲ قاشق غذاخوری

•سس گوجه ۱ پیمانه
•پنیر موتزارلا ۱ پیمانه
•پنیر چدار ۱ پیمانه

طرز تهیه منیکوتی :

۱٫
در کاسه‌ای مرغ (به‌صورت مکعبی خرد کنید)، فلفل چیلی (به میزانی که با ذائقه شما سازگار است)، گوجه فرنگی که
تخم آن خارج وخرد شده، پنیر ریکوتا، پیازچه و گشنیز (هر دو را ریز خرد کنید) را مخلوط کنید.
به آن نمک و فلفل بزنید.

طرز تهیه منیکوتی

طرز تهیه منیکوتی

۲٫
نان‌های تورتیلا را روی صفحه‌ای صاف قرار داده و مواد را به‌طور مساوی وسط هریک از نان‌ها پخش کنید.

۳٫
آن‌را محکم رول کرده و روی سینی فری که کمی چرب کرده‌اید قرار دهید.
طوری که قسمت درز دار نان‌ها به زیر باشد.

۴٫
سس گوجه را با قاشق روی نان‌ها بریزید و پنیر (رنده شده) را روی آن‌ها بپاشید.
آن‌ها را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سلسیوس (۹۷۶ درجه
سانتی‌گراد) قرار دهید بعد از ۲۰ دقیقه فویل را جدا کرده و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید داخل فر
بماند سپس سرو کنید.

بیشتر بدانید از مواد لازم برای تهیه پانزانلا

پانزانلا (Panzanella) یک سالاد نانِ توسکانی است که غذایی ایده‌آل برای فصل تابستان به‌شمار می‌رود. این سالاد رسپی خاصی ندارد اما گوجه‌فرنگی و نان دو عنصر اصلیِ آن را تشکیل می‌دهند. خوردن این سالاد با یک نوشیدنی خنک در زیر نور آفتاب بسیار لذت‌بخش است.

پانزانلا

پانزانلا

مواد لازم برای تهیه پانزانلا

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ عدد نان فرانسوی کوچک (نان را به قطعات مربعیِ ۲ سانتی‌متری تقسیم کنید)

۱ قاشق چایخوری نمک

۲ عدد گوجه‌فرنگی رسیده‌ و بزرگ (به شکل مربع‌های ۲ سانتی‌متری)

۱ عدد خیار (به شکل اسلایس‌هایی با‌ ضخامت ۱ سانتی‌متر)

۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز (به شکل قطعات مربعیِ ۲ سانتی‌متری)

۱ عدد فلفل دلمه‌ای زرد (به شکل قطعات مربعیِ ۲ سانتی‌متری)

نصف پیاز قرمز (به شکل خلالی و نازک)

۲۰ عدد برگ ریحانِ خردشده

رسپی سالاد پانزانلا

روغن را در ماهی‌تابه داغ کنید. سپس نان‌های قطعه‌قطعه شده و نمک را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. این کار را تا قهوه‌ای شدن نان‌ها ادامه دهید. در صورت تمایل می‌توانید روغن بیشتری اضافه کنید.
در یک کاسه‌ی بزرگ گوجه‌فرنگی‌، خیار، فلفل، پیاز و ریحان را با هم مخلوط کرده، قطعه‌های نان را به ترکیب سالاد اضافه کنید و آن‌ها را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
پس از مخلوط کردن مواد، سالاد را به مدت نیم ساعت بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شوند.

پارسه گرد / ایوار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *