آشپزی

میرزا قاسمی با سبزی خوردن و شربت بهار نارنج

میرزا قاسمی با سبزی خوردن و شربت بهار نارنج
آشپزی و شیرینی

اگر شما هم به دنبال غذاهای سنتی و محلی گیلان هستید ما در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی را آماده کرده ایم

ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم طرز تهیه یک غذای بسیار پر طرفدار و
خوشمزه گیلانی به نام میرزا قاسمی را به اشتراک بگذاریم این غذا شاید غذای ساده ای
به نظر برسد اما با رعایت کردن برخی از نکات می توانید این غذا را چند برابر خوشمزه کنید
تا انتهای این مطلب همراه ما باشید

میرزا قاسمی

– پیشنهادهای ویژه برای وعده های نوروزی

شمالی ها، استاد درست کردن غذاهای بادمجانی هستند.
میرزاقاسمی، خوشمزه ترین غذای بادمجانی آنهاست.
امروز یک غذای گیاهی بخوریم شاید کمی از چربی ها کاسته شود.

مواد لازم

بادمجان قلمی: یک کیلو گرم

گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم

سیر: یک بوته

تخم مرغ: ۲ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه کره
و شیر

روش تهیه میرزا قاسمی

بادمجان ها را باید کباب کنید.
پوستشان را بگیرید و خرد کنید.
گوجه فرنگی ها را ۳ دقیقه در آب در حال جوش بگذارید.
بلافاصله در آب سرد بیندازید تا پوستشان جدا شود.
آنها را هم خرد کنید.
همه را جداگانه در تابه تفت دهید.
سیرها را هم خرد کنید و با مقداری روغن و زردچوبه در تابه تفت دهید.
گوجه و بادمجان را به آن اضافه کنید و سپس کاملا با هم مخلوط کنید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید با شعله کم و جوش های ریز، نیم ساعت جابیفتد.
آماده که شد در ظرفتان با تخم مرغ، شیر و کره تزئین کنید.

میرزا قاسمی

غذای اصیل گیلانی

مخلفات: سبزی خوردن، تربچه و پیاز، یکی از بهترین مکمل ها برای میرزاقاسمی است.
کلا میرزاقاسمی غذای گیاهی است.
البته اگر شمالی باشید یا میهمان شمالی ها بوده اید، می دانید که پلو کته، هم کنار میرزاقاسمی سرو می
شود.

نوشیدنی: شربت بهارنارنج یا آلبالو گزینه خوبی است.
بادمجان و سیر به اندازه کافی سرد هست، شربت آلبالو یا بهارنارنج بخورید تا کمی از سردی این غذا گرفته
شود.

بیشتر بدانید از نکات میرزاقاسمی

برای اینکه بوی میرزا قاسمی کل فضای خونه رو پر کنه کترینگ جردن به شما بادمجان کبابی رو پیشنهاد میده .در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .
حال نوبت به گوجه ها می رسد ؛ ما در تهیه غذا مجالس ابتدا گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.

میرزا قاسمی

غذای گیلانی

سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود
بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.

آرگا / کی بو

۲۰۲۱-۰۴-۲۸ /
گردآوری:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن