آشپزی

میگو با سیر و سویا سس

میگو با سیر بسیار خوشمزه است و طرز تهیه ی اسانی دارد حتمایکبار امتحان کنید،
با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم میگو با سیر:

روغن زیتون=۲/۱ لیوان

سیر ریز شده=۴ حبه

ادویه تند=به مقدار لازم

میگو تمیز شده=۱ و نیم کیلو

سویا سس=۲ قاشق سوپخوری

جعفری ریز شده=۳/۱ لیوان

طرز تهیه میگو با سیر:

۱٫روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته کمی گرم کنید سپس میگوها را در ماهیتابه ریخته،
به آن ادویه و سیرریز شده اضافه کرده به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا رنگ آن کمی ،
تغییر کند.

۲٫
سویا سس را به مواد اضافه کرده به مدت چند دقیقه دیگر روی حرارت هم بزنید،
تا میگوها خوب سرخ شوند.
۳٫
میگوها را در ظرف ریخته با جعفری ریز شده مخلوط کنید و به صورت گرم میل کنید.

خواص سیر

سایر مصارف سیر شامل استفاده از آن برای درمان تب، سرفه، سردرد، شکم درد،
احتقان سینوسی، نقرس، روماتیسم، هموروئید، آسم، برونشیت، تنگی نفس، فشار،
خون پایین، قند خون پایین، قند خون بالا و جای گزیدگی مار استفاده می شود.
همچنین از سیر برای مبارزه با استرس و خستگی و حفظ سلامت کبد نیز استفاده ،
می گردد.

سیر از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطان ها می شود.
مانع از بروز سرطان روده بزرگ، سینه، معده، پروستات و مثانه می شود.مصرف روزی،
نصف استکان از عصارهٔ سیر و لیمو ترش، تاثیر بسیار زیادی در رفع گرفتگی رگ ها ،
خواهد داشت.

ميگو با سير و سويا سس

میگو با سیر

برطرف کننده سرفه، سرماخوردگی و گرفتگی سینه است.با عفونت مجرای گوارشی،
مقابله می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.برای افرادی که مبتلا به پرکاری،
تیروئید هستند، مفید است زیرا که منبع عالی ید است.

ویتامین c موجود در آن برای درمان بیماری اسکوربوت (نوعی بیماری خونی ناشی،
از کمبود ویتامین ث) موثر است.برای سلامت قلب مفید است و با انواع بیماری های،
قلبی عروقی مقابله می کند.

سیر برای برطرف کردن سرما خوردگی، سرفه و گرفتگی سینه

بعضی از افراد از سیر برای پیشگیری از سرطان کولون، سرطان معده، سرطان سینه،
سرطان پروستات و سرطان ریه استفاده می نمایند. همچنین از سیر برای درمان ،
سرطان پروستات و مثانه نیز استفاده می گردد. همچنین از سیر برای درمان پروستات،
بزرگ شده، دیابت، ورم مفاصل، آرتروز، رینیت آلرژیک (تب یونجه)، اسهال مسافران،
فشار خون بالا در اواخر بارداری، سرماخوردگی، پیشگیری و درمان عفونت های ،
باکتریایی و قارچی استفاده می شود.

سولفور و سلنیم در آن مانع از بروز تومور می شود و در صورت ایجاد تومور،
اندازه های آن را کاهش می دهد.خاصیت مسکن آن دندان درد را درمان،
می کند.با بالابردن میزان انسولین، قند خون را تنظیم می کند.آنتی اکسیدان،
قوی موجود در آن، رادیکال های آزاد را که باعث پیری و بیماری می شود خنثی،
می کند.

با رقیق کردن خون مانع از لخته شدن خون می شود و در نتیجه احتمال بروز ،
سکته را کاهش می دهد.خاصیت ضدالتهابی دارد.سیر خام حاوی آنتی بیوتیک،
طبیعی به نام آلیسین است و باکتری های مقاوم به دارو مانند «MRSA» و ،
«هلیکوباک تر پیلوری» را که باعث زخم معده و سرطان معده می شود از بین،
می برد.

مادران شیرده در خوردن سیر زیاده روی نکنند زیرا سبب تغییر مزه شیر آنها ،
شده و ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف نظر کند.زیاده روی در مصرف ،
سیر باعث سرگیجه، کاهش فشارخون، آلرژی (حساسیت)، و در موارد،
نادر منجر به خونریزی می شود.

خواص سیر

خواص سیر

ظاهرا سیر تاثیری بر متابولیسم داروها ندارد، اما بیمارانی که از داروهای ضد ،
انعقاد خون مثل آسپرین استفاده می کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند،
زیرا سیر مانع از انعقاد خون می شود. ‏از این رو افرادی که جراحی می کنند،
باید ۷ تا ۱۰ روز پیش از جراحی از خوردن سیر خودداری کنند، زیرا زمان ،
خونریزی را ‏طولانی تر می کند.

اشپزی انلاین  – خبرگزاری صدا و سیما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *