آشپزی

نان مغزدار با سیب و دارچین یک دسر یا عصرانه عالی

دارچین و سیب یک ترکیب بسیار عالی و ایده آل برای نان ها و شیرینی ها هستد
نان مغزدار با سیب و دارچین یک ترکیب بسیار عالی هستند ما در این مطلب از
پرشین وی قصد داریم برای شما نان مغزدار با سیب و دارچین
یک دسر یا عصرانه عالی را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت تا انتهای این
مطلب همراه ما باشید

 

نان مغزدار با سیب و دارچین

در این مطلب طرز تهیه نوعی نان مغزدار که داخل آن با سیب و دارچین پر شده است را
به شما آموزش می دهیم.
آن ها را درست کنید، احتمالا از آنها استقبال می کنید

مواد لازم
شیر ولرم سه چهارم پیمانه

آب ولرم یک
چهارم پیمانه

شکر یک قاشق چایخوری

تخم مرغ یک عدد

کره ذوب شده سه قاشق غذاخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

خمیر مایه
دو قاشق مرباخوری

آرد تقریبا چهار پیمانه

کره ذوب شده
دو قاشق اضافی برای مالیدن روی خمیر

 

طرز تهیه
۱-ابتدا شکر و آب ولرم را مخلوط و بعد خمیر مابه را مخلوط
کنید و بگذارید کنار تا عمل بیاید کره و شیر و تخم مرغ و نمک را مخلوط و خمیر مایه
عمل آمده را اضافه و بعد سه پیمانه از آرد را اضافه و مخلوط کرده ورز بدهید اگر چسبنده بود
آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید خمیر را در جای گرم یک ساعت
استراحت بدهید تا اینکه حجم آن دو برابر شود.

نان مغزدار با سیب و دارچین

نان مغزدار با سیب و دارچین

نان مغزدار

۲-برای مواد میانی چهار پنج عدد سیب را به صورت ورقه های نازک بریده با سی گرم کره ذوب شده
تفت بدهید تا نرم شود و آب آن کشیده شود بعد به دلخواه کمی شکر اضافه کرده و کمی گردوی
خرد شده و دو قاشق مرباخوری دارچین افزوده و می گذاریم کاملا نرم شود بعد می گذاریم خنک شود و
داخل خمیر استفاده می کنیم.

۳-بعد اینکه حجم خمیر دو برابر شد خمیر را روی سطح آرد پاشی شده دوباره ورز بدهید سپس بدلخواه شکل
داده با برس از کره آب شده روی خمیر بمالید و از مواد میانی داخل آن بگذارید و ببندید و
در سینی فر آرد پاشی شده با فاصله چیده و دوباره نیم ساعت استراحت داده بعد با مخلوط زرده تخم
مرغ و کمی زعفران دم کرده و یک قاشق چایخوری روغن مایع رومال کنید در فر دویست درجه که از
نیم ساعت قبل گرم شده به مدت تقریبی بیست دقیقه پخته برای سرخ شدن روی نان ها چند دقیقه گریل
را روشن کنید.

۴-من با وردنه خمیر را نازک باز کردم قالب زدم روی آن کره مالیدم از مواد میانی داخل آن گذاشتم
و یک ورقه خمیر دیگر روی آن گذاشتم لبه ها را به هم چسباندم و رومال کردم فقط موقع شکل
دادن سطح کار را آرد پاشی کردم.

۵-یک ظرف کوچک آب کف فر برای بخار کردن یادتان نرود موقع گرم کردن فر بگذارید تا خوب بخار کند.

بیشتر بدانید از نان مغزدار با سیب و دارچین

مواد لازم کلوچه سیب و گردو و دارچین

آرد چهار پیمانه

تخم مرغ یک عدد

مایه خمیر خشک دو قاشق غذاخوری

شیر یک لیوان

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

شکر نصف لیوان

روغن یک چهارم پیمانه

کنجد جهت تزیین
زرده تخم مرغ و زعفران جهت رومال
سیب متوسط چهار عدد مواد میانی

دارچین یک قاشق سوپخوری مواد میانی
شکر دو قاشق سوپخوری مواد میانی
گردو نگینی ۵۰ گرم مواد میانی

کره ۵۰ گرم مواد میانی
روش تهیه کلوچه سیب و دارچین و گردو
اول مواد میانی را آماده میکنیم.

نان مغزدار با سیب و دارچین

سیب را نگینی خرد کرده، با شکر، دارچین و کره روی حرارت مخلوط میکنیم تا شکر آب شده و به خورد سیب برود.
از روی حرارت براداشته و گردو را اضافه میکنیم و کنار میگذاریم.
مایه خمیر، شیر ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل ظرفی ریخته مخلوط میکنیم.
روی ظرف را پوشانده به مدت ده دقیقه در جای گرم میگذاریم.

نان مغزدار با سیب و دارچین

نان مغزدار

بعد از ده دقیقه حجم مواد دو برابر میشود. حالا تخم مرغ، بقیه شکر، نمک، روغن و وانیل را داخل ظرفی ریخته، شیر و مایه خمیربه عمل آمده را به آن اضافه میکنیم.
کمی مخلوط کرده و در آخر آرد را اضافه میکنیم، در حدی که خمیر به دست نچسبد (مراقب باشید آرد زیاد نزنید تا خمیر خشک نشود).
روی خمیر را پوشانده به مدت یک ساعت در جای گرم بماند تا حجیم شود.
سینی فر را کاغذ روغنی میاندازیم. پف خمیر را پس از حجیم شدن میگیریم و از خمیر چانه های حدود ۴۰ گرمی تقریبا به اندازه نارنگی کوچک، برداشته وسط خمیر را گود کرده و یک قاشق غذاخوری پر از مواد میانی گذاشته و خمیر را میبندیم و گرد میکنیم.

با فاصله در سینی میچینیم، روی کلوچه ها را با دست کمی فشار میدهیم تا سطح آن صاف شود.
بعد با کارد روی کلوچه را شکل میدهیم.
روی آنها را با دستمال پوشانده بیست دقیقه استراحت میدهیم.
بعد از این مدت، روی کلوچه ها را زرده مخلوط با زعفران زده و کنجد میپاشیم.
به مدت بیست و پنج دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم.
وقتی که از فر درآوردیم و خنک شد، روی کلوچه ها را عسل رقیق شده زده و در یخچال نگهداری میکنیم.
از کلوچه سیب و گردو و دارچین به جای میان وعده و یا یه نان مغزدار شیرین استفاده کنید.

 

نازخاتون / ghandpahlu

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *