آشپزی

پاستا با بادمجان کبابی

اگر طرفدار پاستاهای رژیمی هستید ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم
برای شما عزیزان طرز تهیه پاستا با بادمجان کبابی و نکات مهم در درست کردن
پاستا سبزیجات را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت تا انتهای این مطلب همراه
ما باشید

پاستا با بادمجان کبابی

مواد اولیه: بادمجان بزرگ دو عدد پاستای فرمی درشت

دو پیمانه گوجه‌فرنگی دو عدد

پنیر سفید ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای
رنگی یک عدد

نمک و فلفل سیاه نیم‌کوب

به میزان لازم ریحان تازه

چند عدد روغن

به میزان لازم طرز تهیه: * ابتدا بادمجان‌ها را کبابی و به تکه‌های درشت خرد می‌کنیم.
* آب را به جوش آورده، یک قاشق نمک و روغن مایع در آن ریخته و پاستا را به آن
اضافه می‌کنیم و طبق دستورالعمل می‌پزیم.
* پاستا را آبکش کرده درون ظرف ریخته مقداری روغن به آن اضافه نموده هم می‌زنیم.

* سپس بادمجان کبابی را افزوده گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را در کمی روغن سرخ می‌کنیم.
* فلفل دلمه‌ای خرد شده را هم اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا نرم شود سپس به پاستا می‌افزاییم.
* نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و در ظرف مورد نظر می‌کشیم.
* پنیرهای خرد شده را به همراه برگ‌های ریحان روی مواد ریخته و سرو می‌کنیم.

پاستا با بادمجان کبابی

پاستا با بادمجان کبابی

بیشتر بدانید از طرز تهیه پاستا سبزیجات

مواد لازم
گوجه گیلاسی زرد و قرمز : ۱ کیلوگرم

پیاز قرمز : ۴ عدد کوچک

سیر : ۵ حبه

روغن زیتون : ۱/۴ پیمانه

نمک : ۲ قاشق مرباخوری

شکر : ۱ و ۱/۲ قاشق مرباخوری

کدو سبز : ۱ عدد متوسط

ذرت بخارپز : ۱ و ۱/۲ پیمانه

پاستا : ۱ بسته ۳۴۰ گرمی

کره : ۳ قاشق غذاخوری

جعفری خشک یا آویشن خشک : ۱ قاشق مرباخوری

فلفل قرمز : ۱/۸ قاشق مرباخوری

پنیر پارمسان : مقداری برای سرو

ریحان تازه : ۱/۲ پیمانه

دانه کاج : ۱/۳ پیمانه

پاستا با بادمجان کبابی

پاستا با بادمجان کبابی

مراحل آماده سازی
مرحله ۱
ابتدا فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه. سپس سینی فر را با فویل بپوشانید و ۱ کیلوگرم گوجه گیلاسی را از وسط نصف کنید، ۴ عدد پیاز قرمز کوچک را حلقه ای برش بزنید، ۵ حبه سیر خرد شده، ۱/۴ پیمانه روغن زیتون، ۲ قاشق مرباخوری نمک و ۱ و ۱/۲ قاشق مرباخوری شکر را بر روی سینی فر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله ۲
به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید یا تا زمانی که گوجه ها قهوه ای شوند.

مرحله ۳
سپس ۱ عدد کدو سبز متوسط خرد شده و ۱ و ۱/۲ پیمانه ذرت را اضافه کنید.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان / hamyarpaz

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *