آشپزی

پختن کله جوش به روش جدید

کله جوش یکی از غذاهای بسیار راحت و خوشمزه ای است که می توانید
با روش های مختلف آن را درست کنید تا انتهای این مطلب همراه ما باشید
تا روش های مختلف کله جوش را برای شما عزیزان آموزش دهیم

کله جوش

مواد لازم برای چهار نفر:

دوغ: ۴لیوان

پیاز: یک عدد متوسط

عدس: ۲۰۰گرم

سیب زمینی: یک عدد متوسط

روغن،
زرد چوبه،

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را سرخ کرده وبرای خوش رنگ شدن آن مقداری زرد چوبه
به آن اضافه می کنیم، عدس و سیب زمینی را از قبل پخته وسیب زمینی را در صورت دلخواه کوبیده
و به مواد اضافه می کنیم حالا اجازه می دهیم بخوبی تفت داده شود سپس دوغ را به آن اضافه
کرده وبعد از چند ثانیه از روی شعله بر می داریم.
کله جوش خوشمزه آماده است.

کله جوش

کله جوش

بیشتر بدانید از طرز تهیه  غذای ترکی

مواد لازم برای تهیه کله جوش با گوشت:

کشک: ۲۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

آرد: ۲ قاشق غذا خوری

پیاز: ۱ عدد بزرگ

مغز گردو خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری

نعناع خشک شده: ۲ قاشق غذا خوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

کله جوش

کله جوش

دستور تهیه
در گام اول گوشت چرخ کرده را با افزودن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه طعم دار کنید و گوشت را خوب ورز دهید تا خوب مواد با یکدیگر مخلوط شوند. در ادامه به اندازه یک گردو از گوشت بردارید و در کف دست قرار دهید و آن را به حالت دایره ای و گلوله مانند در بیاورید. بعد از اینکه همه‌ی گوشت را به این شکل در آوردید، یک تابه را مهیا کنید و درون آن مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس گوشت های قلقلی شده را به تابه اضافه کنید و آن ها را در ته تابه بچینید. گوشت‌ها را تا وقتی که تغییر رنگ دهند سرخ کنید.

در گام بعدی یک قابلمه را انتخاب کنید و درون آن چهار پیمانه آب بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.

 

منبع:جام نیوز / okala

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *